2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
حالا باز خوبه بهت شمارشو داده ک بتونی اس ام اس بدی به من ک شمارشم نداد😐😐

کی بمن شماره داده؟!یه درصد فکر کن عارفی به کسی شماره بده گاهی پیام اینستا رو میخونه که اونم جوابی بهم نداد قشنک گفت به مرکز ز بزن سوالتو بپرس

در اندک من تویی فراوان یارب..

دوستانی که انتقال منفی داشتین میشه کمکم کنید،  بعد قطع داروها چند روز بعد پریود شدید؟ من امروز روز دوم قطع داروهام بود ولی حتی لک هم ندارم چرا؟ توروخدا هرکی انتقال منفی داشته جوابمو بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی که انتقال منفی داشتین میشه کمکم کنید،  بعد قطع داروها چند روز بعد پریود شدید؟ من امروز ...

تایک هفته عزیزم میشی

من سری اول روز ۴پری اومد

سری دوم فردای قطع دارو

ولی دوستم ۸روز بعد

تایک هفته عزیزم میشی من سری اول روز ۴پری اومد سری دوم فردای قطع دارو ولی دوستم ۸روز بعد

خوب پس اخه مرکزم گفت یک هفته ولی چون اصلا لک نداشتم نگران شدم . مرسی که ج دادی گلم 

عزیزم خدا حفظ کنه تو دلیاتو چقد عالی خدا خیر بده همچین دکترایی که به مریضشون اهمیت میدن واقعا باعث د ...

فدات شم انشاله قسمت همه ی منتظرا.دکتر ما عالیه اخلاقشم دکتر هست😂

روز ۱۱ ضخامتم ۱۳شده بود ...یه بارم یادم نیس بار اخر ضخامتم روز ۱۳..۱۲ونیم بود که انتقال دادم ومنفی ش ...

واسه يکي از دوستام روز ده پريود ضخامتش 12 بوده، دکتر پروژسترون داده و گفته ضخامت رو کنترل ميکنه، جنين هم انتقال داد هفته پيش

بنظرتون واسه اونم نميگيره، استرس داره شديد.

سلام خانوما من امروز انتقال داشتم فقط خیلی نفخ میکنم .‌.. چیکار کنم کسی تجربه نداره؟؟مشکلی پیش نمیاد؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
و اینکه بالاخره تو  خارج رحمی اکثر یه دلیلی وجود داره من اندومتریوز پیشرفته داشتم با اینکه عمل ...

سلام عزيزم شما بارداري ؟به سلامتي 

منم مشكل آندومتريوز شديد دارم و ٤ بار اتتقال جنين ناموفق داشتم فقط دو تا جنين برام مونده شما توضيح ميدي كه بعد از چند بار انتقال مثبت شدي و چه كارايي برات كردن ؟

سلام عزيزم شما بارداري ؟به سلامتي  منم مشكل آندومتريوز شديد دارم و ٤ بار اتتقال جنين ناموفق دا ...

همون بار اول مثبت شدم هیچ کاری هم نکردن برام

انتقالمم فرش بود

سال قبلش اومدم تهران  فقط لاپراسکوپی شدم اندومتریوزو عمل کردم 

خدایا خودت مواظبش باش

بچه ها من رحم و واژنم خیلی تیر میکشه این طبیعیه ؟؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خوب پس اخه مرکزم گفت یک هفته ولی چون اصلا لک نداشتم نگران شدم . مرسی که ج دادی گلم 

برای من ۳ روز طول کشید

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام خانوما من امروز انتقال داشتم فقط خیلی نفخ میکنم .‌.. چیکار کنم کسی تجربه نداره؟؟مشکلی پیش نمیاد ...

سلام عزیزم، انشالا به سلامتی باشه دکتر من گفت خیلی مواظب باش نفخ نکنی و یبوست نشی، اصلا چیزای نفاخ نخور، غذاهای سبک بخور، من تا 4 روز فقط سوپ میخوردم 

سلام عزیزم  نه بابا گلی، کجا میخوای بری آخه  هیچی نیست، فقط عوارض داروهاست، اصلا اهمیت ن ...

ممنون زینبی جان. بهتر شدم. فقط از امروز روز نه انتقالم ترشح زرد دارم قبلش نداشتم. ممکنه عفونت باشه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈