2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045099 بازدید | 684428 پست
نمیدونم خیر نبینن ان شاالله

ای وای😔

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمظرم نمیشه گفت کدومش بهتره. خیلی ها با فرش باردار میشن .دوست خودم با فرش دوقلو باردار شده. بستگی دا ...

منم با فرش مثبت شدم ولی نمیدونم چرا بتام اومد پایین و جنین هام رشدشون متوقف شد

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
دارم خودمو جمع و جور میکنممم ، راستی تو گرمی هم میخوردی ؟استراحت زیاد کردی یا کارای خونرو میکردی ؟&n ...

نه عزیزم من کلا با طب سنتی پیش نرفتم هیچ وقت. تا چهار روز اول کار خونه نکردم. دکتر توصیه کرده بود بیشتر دراز بکش و بعد چهار روز تو خونه راه برو. منم به حرفش گوش کردم. 

و اینکه فکر نمیکنم با یکی دو بار فشار این اتفاق بیفته. میدونم میگن نباید یبوست بگیرید، اما شنیدم همه یه جورایی بهش دچار میشن. من خودم تا سه چهار روز پیش مشکلی نداشتم از این نظر ولی خوب به خاطر داروها اکثرا یکم تحت تاثیر قرار میگیرن. من روزهای اول از ترس یه روز حدود 10-12 تا آلو خوردم که مشکلی پیش نیاد. 

حالا برای راحت شدن خیال خودت این بار هیچ کدوم کارهای مشکوک دفعه قبل رو انجام نده. شاید اصلا مهم نبودن، ولی خیال آدم راحته که کوتاهی نکرده و ایشالله همه چیز خوب پیش میره

داغون شدم 

الهی بگردم درکت میکنم😔

نه عزیزم من کلا با طب سنتی پیش نرفتم هیچ وقت. تا چهار روز اول کار خونه نکردم. دکتر توصیه کرده بود بی ...

اره اینسری یکم بیشتر حواسمو جمع میکنممم ، مرسی گلممم 😘😘🙏

تو همون ا اس ا حتما بخور و امپول نوروبیون حتما بزن خدا ان شاالله دلتو شادکنه

ا اس ا داده اینسری ، نوروبیون و یبار قبل انتقال بزنم ؟ 

اخه خودشون سرخود بلاست کردن دیروز ک رفتم گفتم بلاست نشده دوبسته دوتایی داشتم بی انصافا هر دو رو باز ...

برای منم یه سری 6تا ذوب کرده بودن یعنی دو بسته آخرش سه تا بلاست نشده ی ضعیف انتقال دادن😕

دفعه ی بعد حواست باشه حتما به دکترت بگو که با جنین شناس صحبت کنه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
وقتی پریود شدی روز ۵ بزن یکی هم یک روز قبل انتقال  حداقل ۱۰ روز فاصله بده

🙏🙏 مرسی عزیزم