2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبید بعد سرکلاژ طول سرویکس مهمه بازم باید چک بشه؟راستی م ...

سلام عزیزم . بهتر شدی ؟ نی نی خوبه ؟ ببخشید که من جواب میدم . اگه نی نی بریچ باشه دقیقا اون پایین حس میشه نگران نباش . منم همینم و علتش بریچ بودنه نی نی هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ...ممنون از راهنماییت ...🙏 من ماهی که میخاستم برم انتقال کرونا گرفتم متاسفانه ...حتا ام ...

آخی عزیزم،سخت شد برات،انشالله ک خیر بوده..

من هم میخواسم بدنم برگرده ،هم اینکه مدرسه داستم،گفتم تا مدارس بسته شن،خیالم راحت تره😉

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃

سلام خانما متاسفانه بتام اومد پایین و دیگه هیچ امیدی نیست داروهامو دیگه قطع کنم دیگه درسته؟ آزمایش اولم 17 دومی 23 و سومی 16.5 . 

ایشالله آزمایش بقیه دوستان مثبت با یه عدد خیلی عالی باشه.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام خانما متاسفانه بتام اومد پایین و دیگه هیچ امیدی نیست داروهامو دیگه قطع کنم دیگه درسته؟ آزمایش ا ...

متاسفم عزیزم😔😔 ایشالا که بزودی زود باردار بشی

فکر کنم باید قطع کنی داروهاتو ولی برای اطمینان بیشتر زنگ بزن بیمارستان بپرس

الهی ک خدا ب دلت آرامش بده

سلام خانما متاسفانه بتام اومد پایین و دیگه هیچ امیدی نیست داروهامو دیگه قطع کنم دیگه درسته؟ آزمایش ا ...

متاسفم عزیزم 😔 دفعه بعد ایشالا مامان میشی 🤲🤲 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

ناراحت‌نباش‌عزیزم

انشالله‌دفعه‌بعد

آره‌عزیزم‌قطع‌کن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سمر جون ایشالا که هر چه زودتر اتفاقای خوبی توزندگیت بیوفته دلت شاد بشه بیای خبر مادر شدنتو بهمون بدی 

ناراحت‌نباش‌عزیزم انشالله‌دفعه‌بعد آره‌عزیزم‌قطع‌کن

عزیزم من زنگ زدم به دکترم

گفت ۲۰تا دونه استرادیول روزی دوتا که میشه ۱۰روز بخور تا پری شدی بیا

من فکرکرده بودم باید۲۰روز روزی دوتا بخورم

متاسفم عزیزم😔😔 ایشالا که بزودی زود باردار بشی فکر کنم باید قطع کنی داروهاتو ولی برای اطمینان بیشت ...

مرسی عزیزم نه اصلا توان زنگ زدنم ندارم قطع میکنم واضح که اونام همینو میگن ایشالله شماهم بزودی مادر بشی

سمر جون ایشالا که هر چه زودتر اتفاقای خوبی توزندگیت بیوفته دلت شاد بشه بیای خبر مادر شدنتو بهمون بدی ...

مرسی عزیزم الهی بحق علی آزمایش شما بزودی مثبت عالی بشه و بیای اینجا بگی خوشحالمون کنی