2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

سلام

دوستان برای من این برگه رو دادن

از الان نگران امپول بعدی هستم که نوشته عضلانی ساعت ۵ بعدازظهر یعنی بگم اون ساعت نمیتونم بزنم ساعتش رو عوض میکنن 

اصلا چند روز باید تزریق بشه

الان سومین روز سینافکت رو میزنم شوهرم هنوز نمیدونه آمپول دارم

یعنی گفتم دارو گرفتم اونم نپرسید منم از خدا خواسته نگفتم

دکتر مصطفایی .دکتر محیطی .دکتر حافظی .دکتر مشایخی .دکتر قاضی   ببین من خودم دکترم مصطفایی بود. ...

دلارام جان کدوم دکتر برات انتقال داد؟ انتقالت با سونو بود؟ پانکچرت روز چندم پری بود؟ آمپولای پانکچرت چی بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر مصطفایی .دکتر محیطی .دکتر حافظی .دکتر مشایخی .دکتر قاضی   ببین من خودم دکترم مصطفایی بود. ...

من برای این چند روز ک تو سیکل پانکچرم برا خودم و همسرم ب کمپلکس و ب۱۲ خریدم هنوز نزدیم. بنظرت مشکلی نداره؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

هنور محدودیت سفر به شهرها هست من نامه چی بگیرم 🤔واسه انتقال اومدم موندم خونه تهران ماشین پلاک تهرانه حالا می خوام برگردم خونم شمال من و راه نمیدن نامه بگیرم بگم ای وی اف کردم رام میدن؟؟ کسی تجربه نداره؟؟ 

یعنی همون ماه که منفی میشن پریود که شدن بعدش تو روزای تخمک گذاری نزدیکی کنن امکان بارداری هست؟ 

بله عزیزم

فکر کنم چون کلی دارو و مکمل مصرف شده تخمک ها و رحم تحریک شده هست انگار بدن آماده تره

انشالا خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه 

دلارام جان کدوم دکتر برات انتقال داد؟ انتقالت با سونو بود؟ پانکچرت روز چندم پری بود؟ آمپولای پانکچرت ...

دفعه آخر مرحله اول دکتر خودم بود و مرحله دوم دکتر قاضی. رویان انتقال با سونو نداره. بر اساس عمق رحمه. ولی قبل از اینکه جنینا رو بیارن که بزارن تو رحم تو مانیتور بهت نشونش میدن.پانکچرم یادم نمیاد روز چندم بود .مهر ماه پارسال بود. آمپولام هم فقط گونال بود و آخرش هم که یدونه اویترل برا آزادسازی زدم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه ها من دیشب قرص استرادیول و اسپرین و خوردم خونمو بند اورده ، هنوز چند ساعت نبود افتاده بودم به خونریزی🤔

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
دوستان کسی بوده که از روز نهم انتقالش درد شدید پریودی داشته باشه ولکه بینی داشته باشه با اضافه کردن ...

منم دقیقا شرایط شما رو دارم.

روز ۱۱ هستم بی بی چک گذاشتم منفی شده.

یعنی تمامه؟😭😭😭

ممکنه اشتباه کرده باشه؟

خونریزی رو کم میکنن واسه من که کم کرده بودن 

بهتررنبود  خون بیشتری میومد ؟🤔 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
منم دقیقا شرایط شما رو دارم. روز ۱۱ هستم بی بی چک گذاشتم منفی شده. یعنی تمامه؟😭😭😭 ممکنه اشتباه ...

عزیزم من باردارم این سوال دوستمه ؟ جنینای شما چند روزه بوده ... ایشالا که تا دوسه روز دیگه که ازمایش بدی بتات خوب باشه به بیبی چک اعتماد نکن ....نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی .من خودم جنینام ۵روزه بودن شب یازدهم بیبی چکم منفی شد روز ۱۲ هم ازمایشم منفی بود ولی چندنفری دیدم بیبی چکشون منفی بوده وازمایششون مثبت ..حتی دوست خودم روز ۱۴ ازمایشش مثبت بود ولی بیبی چکش روز ۱۹ مثبت شد