2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست

ضخامت آندومتر چیه ؟ مگه دفع میشه ؟ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

سلام دوستان

من بعد زایمان زودرس که داشتم رفتم پیش دکتر طرازی

برام یسری ازمایش نوشتن

گفتن  ابن سینا یا نیلو انجام بدم

با توجه به آز همسرم که میخوام ابن سینا انجام بدیم، برای ازمایشات ایمنی و انعقادی و ژنتیک، ابن سینا خوبه؟ یا برم نیلو

از شهرستان میخوام بیام، لطفا راهنماییم کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گرفتیم فردا میرم گلم ما مشکل از شوهرمه به نظر شما اول باید دارو مصرف کنه بعد سیکل رو برامون شروع می ...

برا همسر من ازمایش ژنتیک گرفتن. بعد دستور تسه دادن هیچ دارویی ندادن فقط یسری دستورها مثل لاغر کردن شلوار و شورت ازاد پوشیدن خنک کردن با اب سرد 

خدایا شکرت
آها ممنون عزیزم.😍منم کرونا گرفتم ،موندم ۳ ماه بعد اومدم برا انتقال.

سلام عزیزم خوبی؟ببخش منم تو سیکل انتقال بودم که کرونا گرفتم ...ولی کلا ۶ روز مریض بودم و حالم خوب شد ....انتقالم حدودا ۴۰ روز بعد از کرونا میشه....دکترتون گفته اگه کرونا گرفتی ۳ ماه باید صبر کنی؟شما علائمت شدیدبود؟ممنون میشم راهنماییم کنی

سلام عزیزم خوبی؟ببخش منم تو سیکل انتقال بودم که کرونا گرفتم ...ولی کلا ۶ روز مریض بودم و حالم خوب شد ...

برای انتقال لازم نیست برای ازمایش ایمنی گفتن بهتره صبر کنید‌. ۴۰ روز بعد تست منفی میشه می تونید برید برای انتقال

خدایا شکرت
یعنی نامه نمیخاد از دکتر زنان بگیریم بدیم فرمانداری نامه بده؟

به من راحت نامه دادن فکر نکنم سخت بگیرن اخه همجا بستس میخوای بری تهران چیکار مگه ضرورت باشه

خدایا شکرت
ایشالا فردا دلت شاد بشه به دل خوش بیای خبر مثبت شدنتو بهمون بدی 

فدای تو عزیزم ان شاءالله که همگی با هم خدا برای همه ی ما دل شکسته ها نصیب کنه.❤❤❤❤من هیچ علائمی نداشتم نا امید ناامیدم🥺😭

من دفترچه رو بردم راحت نامه دادن 

متوجه نشدم یعنی دفترچه رو بردی فرمانداری نامه دادن؟ یعنی دکتر زنان لازم نیس نامه بگیریم ببریم فرمانداری؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست