2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
قربونت واسم دعا کن فردا انتقال دارم بتا باید 60 درصد بالا بره ک واسه شما 40 درصد بالا رفته ان شاءال ...

ایشالله بحق علی با موفقیت باشه برات چهارده روز بعدم بتات عالی باشه بازم ممنونم ازت..

در اندک من تویی فراوان یارب..
ن من نمیدونم چجوریه  چون خونریزی چن بار داشتم حدس زدم ! انشاالله ک نباشه 😔

انشالله نیست من فکر کردم قبلا تجربه داشتی دور از جونت انشالله که این هیجی نیست نگران نباش گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هاا من الان خونریزی واسه سقط دارم ، یا پریود شدم ؟ 

بنظرتون بلافاصله بخوام دوباره وارد سیکل انتقال بشم بده یا مشکلی نداره ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم   انشاءالله که با انتقال بعدی دامنت سبز شه    

انشالله🙏🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بچه هاا من الان خونریزی واسه سقط دارم ، یا پریود شدم ؟  بنظرتون بلافاصله بخوام دوباره وارد سیک ...

من باشم حداقل یکماه به بدنم و رحمم فرصت میدم عزیزم و یکم خودمو تقویت میکنم ولی بازم نظر دکترت و اون چیزی که دل خودت میگه بهتره ایشالله که بهترین تصمیمو میگیری و اینسری مامان دوقلوها میشی

بازارچه ها که باز شدن تردد جاده ای رو نمیدونم ما از شوهرخالم که تو پلیس راه کار میکنه و دکترم نامه گ ...

عزیزم سیکل پانکچر هستی یا انتقال؟ چون راه بسته اس من میخام برم شیراز پیش دکترم به نظرت با اتوبوس با ماسک و شیلد برم خطر نداره برای کرونا؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم سیکل پانکچر هستی یا انتقال؟ چون راه بسته اس من میخام برم شیراز پیش دکترم به نظرت با اتوبوس با ...

خیلییی رعایت کن توکل به خدا من یکی که دیگه تحمل ندارم 

سیکل پانکچر رو به امید خدا میخوام شروع کنم

سینال اف،اولگالانتران)همچین چیزی( اچ ام جی اویترال

ممنون ک گفتی

Pco هستی یا فولیکولای ریز داشتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻