2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045140 بازدید | 684431 پست
عزیزم مگه نمیگن خارج رحمی درد یا لکه بینی داره؟ اگه اینا رو نداشته باشیم میتونیم به موقعش بریم سونو ...

و اینکه بالاخره تو  خارج رحمی اکثر یه دلیلی وجود داره من اندومتریوز پیشرفته داشتم با اینکه عمل کردم قبل انتقالم اما دکترم که اومده بود جنین خارج رحمیمو خارج کنه بهم میگفت وحشتاک چسبندگی داشتی میگفت خارج رحمیه چسبیده بوده به یه قسمتی از روده ات 😓

خدایا خودت مواظبش باش
و اینکه بالاخره تو  خارج رحمی اکثر یه دلیلی وجود داره من اندومتریوز پیشرفته داشتم با اینکه عمل ...

واااای🥺🥺

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم بتای خیلی پایین هم میتونه خارج رحمی باشه؟ من روز چهارده هفده بودم روز شانزده انتقال 23 دکترم گفت ...

من پارسال بتام بعد از چهار روز تاخیر ۲۶ بود بعدش شد هشتاد و خورده ای بعدش دویست و خورده ای تا اینجا حتی از دوبرابر هم بیشتر میشدن اما من لکه بینی و درد داشتم بعد از دویست دیگه دوبرابر نشد به پونصد رسید چند بار سونو واژینال رفتم حتی سونو داپلر اما هیچی مشخص نشد بعد خودش افت کرد بتام اومد پایین تا اینکه خونریزی کردم صفر شد 

خدایا خودت مواظبش باش
سلام عزیزم . خوبی ؟ ۲۳ هفته برات سونو ننوشتن ؟ پزشک سونوگرافی بهم گفت بهتره ۲۳ هفته سونو شی . به نظر ...

سلام جانم، خوبم ممنون. خوبی شما؟

من آنومالی که رفتم وسط 16 هفته بودم دکتر سونو گفت همه چی خوبه خداروشکر منتها یه ماه دیگه ام بیا بازم چک کنمبعد به دکترم که گفتم گفت نمیخواد بری

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خب خودتون پیشنهاد میدادین  میگفتین میتونین سونو بشین خیالتون راحت شه یا ن آخه اونا جا ما نیست ...

خوب من چه میدونستم اون موقع این فیلمو ندیده بودم و اونا گفتن نیست همچین بتایی نمیتونه خارج رحمی باشه گفتن اگه درد داشتی بیا و بازم گفتن نگران نباش مال تو نی دیگه من چی میگفتم. کاش اون فیلمو ندیده بودم مخم قشنگ درد میکنه از نگرانی و فکرو خیال. من میخوام بدونم سونو برم آزاد بگم سونوم کنن جایی مشخص میشه که نیست که خیالم راحت شه یا الان چون زوده نشون نمیده چون بتام خیلی کمه

در اندک من تویی فراوان یارب..
من لک بینی ندارم اصلا درد هم همینطور یعنی ممکنه؟ توی سونو الان معلوم میشه؟

مطمئن باش اگه برای تو خارج رحمی بود درد و لک و خونریزی داشتی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من لک بینی ندارم اصلا درد هم همینطور یعنی ممکنه؟ توی سونو الان معلوم میشه؟

نگران نشو تا جایی که من تو تاپیک EP خارج رحمی تو همین نی نی سایت خوندم اکثرا درد یا خونریزیو داشتن مهمترین چیز چک کردن بتاس 

من دیگه ترس قبلیو داشتم اینبار هم هر سه روز بتامو تکرار میکردم باز دیدم یه جای کار میلنگه چون یکمی از چیزی که باید میشد کمتر شده بود با اینکه من داخل رحمی هم باردار بودم 

خدایا خودت مواظبش باش
خوب من چه میدونستم اون موقع این فیلمو ندیده بودم و اونا گفتن نیست همچین بتایی نمیتونه خارج رحمی باشه ...

ب منم همینو گفتن 

فقط گفتن اگه درد زیاد سمت راست و‌چپ پهلو داشتی زودتر برو سونو

من پارسال بتام بعد از چهار روز تاخیر ۲۶ بود بعدش شد هشتاد و خورده ای بعدش دویست و خورده ای تا اینجا ...

خوب پس رو چه حسابی میگی خارج رحمی بوده وقتی چیزی دیده نشده بوده تو سونو

اره همه دکترا ان تی رو حساب میکنن گلم. دیروز که ماما اومد منو ویزیت کرد گفتم سونو بنویس بعد با دستش ...

والا برای ان تی که رفتم نرمال بود چندروز بعدش کرونا گرفتم برای آنومالی که رفتم گفتن آب دورش کاهش پیدا کرده دیگه دوهفته کلی مایعات خوردم رفتم سونو گفت خوبه ولی بازم مایعات زیاد مصرف کن گفتش زیر 80 خطرناکه من 98 بودم منتها تو سن بارداریه من میانگینش باید 130 باشه که برای من کمتره خیلی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
واااای🥺🥺

ادریانا جان خیلی  دلم گرفت پیاماتو خوندم 

انشالله سری بعد مثبت شی همینجا خبرشو به همه میدی 

منم روزی که فهمیدم خارج رحمی هم هست نامه داد دکترم برم بستری شم موقع پذیرش اشکم سرازیر شده بود که خدایا چرا اینجوری اخه 

بعدش بستریم کردن دکتر بیمارستان سونوم کرد گفت داخل رحمیه قلبش میزنه فقط همین خبر دلمو آروم کرد 

خدایا خودت مواظبش باش
خوب پس رو چه حسابی میگی خارج رحمی بوده وقتی چیزی دیده نشده بوده تو سونو

وقته چیزی تو رحم دیده نشه دکترا میگن خارج رحمیه 

من بتام دوبرابر نشد بعدش و اینکه خونریزی سیاه یکی از نشونه هاشه 

اگه میخوای فکرت اروم شه میتونی بتاتو سریالی چک کنی 

خدایا خودت مواظبش باش
نگران نشو تا جایی که من تو تاپیک EP خارج رحمی تو همین نی نی سایت خوندم اکثرا درد یا خونریزیو داشتن م ...

شما شاید سری اول که میگی افت بتا داشتی بارداری شیمیایی بوده خارجی نبوده چون انگار گفتی چیزی تو سونو ندیدن پس رو چه حساب میگی خارجی بوده دفعه قبلیت