2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
برا من پایینم نبود ، حتی دوبرابرم شد دوباره آزمایش دادم ... ولی این خونریزی علت چی میتونه باشع آخه! ...

مرکز چیزی نگفت حتی پرسیدم خارج رحم گفت نه نیست ولی این چیزایی که تو نت ادم میبینه روانی میکنه ادمو ترس میندازه تو جون آدم

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم  لک بینی دارم یه هفته پریروز حالت تهوعم کمتر شد بیبی چکم  کمرنگ تر

چرا به عارفی نمیگی برای این لکه بینی ها کاری کنه یا زودتر سونو کنه

مرکز چیزی نگفت حتی پرسیدم خارج رحم گفت نه نیست ولی این چیزایی که تو نت ادم میبینه روانی میکنه ادمو ت ...

نت گردی ک کاره اشتباهیه چون اطلاعات دقیق و درستی نمیده 

منم متاسفانه اولین کاری ک میکنم سرچ میکنم و کلی توو دلم خالی میشه...

نمیدونم  لک بینی دارم یه هفته پریروز حالت تهوعم کمتر شد بیبی چکم  کمرنگ تر

🥺🥺 عزیزم ، ایشالا که اینطوری نیس🙏 خدایا چرا اینجوری میشه پس😞

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نت گردی ک کاره اشتباهیه چون اطلاعات دقیق و درستی نمیده  منم متاسفانه اولین کاری ک میکنم سرچ می ...

بله خوب نی ولی فیلم یه دکتر بود که میگفت دوبرابر نشدن و پایین بودن هم از علائم خارج رحمیه ظهر که این فیلمو دیدم دارم عذاب می کشم نمیدونم اگه الان سونوم کنن مشخص میشه که خارجی نیست؟ دکترم و مرکز هر دو فقط بهم گفتن نیست خارج رحمی ولی اصلا نگفتن سونو بده خیالمون راحت شه

واقعا بعضی موقع ها میگم اخه خدایا چرا به بعضیا انقد راحت میدی بعد به بعضیا.... این چه حکمتیه کاش خدا ...

منم کارم گریه شده ‌... به بعضیاا انقد راحت میده که میرن سقط میکنن اونوقت ما ‌... کلا من و خانوادم یک هفته خوشحال بودیم الان هممون افسرده شدیم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم مگه نمیگن خارج رحمی درد یا لکه بینی داره؟ اگه اینا رو نداشته باشیم میتونیم به موقعش بریم سونو ...

به نظرم اره چون من سری قبل هم باز همین علائمو داشتم از همون روزی که بتام مثبت بود لکه بینی و شرمنده اینو میگم خونریزی سیاه داشتم عجیب غریب بود برام دردم کمتر از این سری بود بتامم خودش افت کرد نیاز به عمل پیدا نکردم 

خدایا خودت مواظبش باش
بله خوب نی ولی فیلم یه دکتر بود که میگفت دوبرابر نشدن و پایین بودن هم از علائم خارج رحمیه ظهر که این ...

درد ندارم لکه بینی هم ندارم فقط از روی بتام میگم نکنه خدای نکرده..... خدایا بسه دیگه طاقتم تموم شده 😭

به نظرم اره چون من سری قبل هم باز همین علائمو داشتم از همون روزی که بتام مثبت بود لکه بینی و شرمنده ...

من لک بینی ندارم اصلا درد هم همینطور یعنی ممکنه؟ توی سونو الان معلوم میشه؟

بله خوب نی ولی فیلم یه دکتر بود که میگفت دوبرابر نشدن و پایین بودن هم از علائم خارج رحمیه ظهر که این ...

خب خودتون پیشنهاد میدادین 

میگفتین میتونین سونو بشین خیالتون راحت شه یا ن

آخه اونا جا ما نیستن ک استرس مارو ندارن. 😔