2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045185 بازدید | 684433 پست
مرسی مهربون ایشالا زود زود باردار شی و بسلامتی بارداری رو بگذرونی شما روز چندم انتقال آزمایش دادی؟

ایشالا🤲🤲 روز ۱۵ انتقال

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو همه انتقالام خوردم فرتیل سی ام رو. وقتی هم ویزیت شدم با دکترم بهش گفتم دارم اینو میخورم بهم گف ...

میشه درخاستمو قبول کنی؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
مرسی مهربون ایشالا زود زود باردار شی و بسلامتی بارداری رو بگذرونی شما روز چندم انتقال آزمایش دادی؟

شما اسپرین هم میخوردین ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام بچه ها من امروز آزمایش بتا دادم روز ۱۵ انتقال هستم و عدد بتا شد ۸۰۰ برام دعا کنید قلبش تشکی ...

سلام خیلی مبارک الهی ک بسلامتی بگذرونی 

میشه بگی دکترت کی بود؟

بله از روز پانکچر آسپرین هم شروع کردم

به من اسپرین نداده بود ، الان داده واسه بعدی

مگ شما مثبت نشدی بعدیه چی؟

مثبت شدم ولی بتام اومد پایین☹ ساک و ندید

ممنونم دکتر نصیری شما بارداری؟ جنسیت بچه چیه؟ موقع آزمایش براتون چند بود؟

میشه بگی داروهات چیان؟؟منم مرکز ارمغانم...شما کی رفتی دسشویی؟؟من رشد بتام ضعیف بود بعدم افت کرد تموم شد...بار چندم انتقالته؟؟کلا مراقبتاتم بگو 

هر دکتری یه مدلی پیش می‌ره🤔 ایشالا خیر باشه برات

اسپرین خوبه باعث خونرسانی میشه به جنین ... حتما باید سقط میکردم تا بهم میدادن😑

مثبت شدم ولی بتام اومد پایین☹ ساک و ندید

نگوووووو😭😭😭😭ای خدا این دیگ باز چ مدلشه...بتام ک خوب بود چن هفته رفتی برا ساک؟؟داروهات دفعه قبل چیا بودن؟؟اینبار چیا داده برا قبلش

میشه بگی داروهات چیان؟؟منم مرکز ارمغانم...شما کی رفتی دسشویی؟؟من رشد بتام ضعیف بود بعدم افت کرد تموم ...

شیاف پروژسترون

دوفاستون

استرادیول

آسپرین

و اسید فولیک استفاده میکنم

یک ساعت بعد از انتقال رفتم دستشویی

این مدت هم بیشتر استراحت کردم

تغذیه خاصی نداشتم؛همین غذاهای همیشگیم

هفته ی گذشته یه لک دیدم که با استراحت رفع شد

چند بود بتات؟

خیلی شایعه این موضوع متاسفانه