2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سمر خانم خدا خودش می‌دونه چقدر قلبم برات شکست اما به خدا توکل کن منم اگه لایق باشم برا همتون که چشم ...

ممنونم عزیزدلم خدا دل خودتو شاد کنه ایشالله

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من تو نی نی سایت خوندم که چند نفری بودن که مثل من بتا کم بالا رفته و پایین بوده و بعد بالاتر رفته و بچشون دنیا اومده 😳

خوب این الان یعنی چی اگه واقعا بودن کسایی اینجوری چرا هم مرکز هم مطب زنگ زدم گفتن قطع کن من از صبح دیگه داروهامو قطع کردم موندم والا @زینبی_بابا زینب جون شما میدونی چکاری باید کنم من روز چهارده انتقال بتام هفده و روز شانزده بیست و سه مرکز گفتن من باید داروهامو قطع کنم و این بارداری فقط شیمیایی هست بعد تو تاپیک چند نفر بودن که اینجوری بودن و بارداریشون به سرانجام رسیده نظر شما چیه؟

مرسی گلم الهی بحق فاطمه زهرا تو دلیتو خدا برات حفظ کنه قسمتم اینجوری بود منم دیگه راضی ام به رضای خد ...

الان مطب دکتر رفتی عزیزم؟

چی شد چی گفت دکتر؟

واقعا نمیدونم چی بگم خدا خودش کمک کنه😔😔

الهی که طبیعی حامله بشی و دیگه نیاز به میکرو نداشته باشی

مرسی عزیزم 😘😘😘😘🤲🤲🤲🤲خدا کنه

زینبی_بابا زینب جون شما میدونی چکاری باید کنم من روز چهارده انتقال بتام هفده و روز شانزده بیست و سه مرکز گفتن من باید داروهامو قطع کنم و این بارداری فقط شیمیایی هست بعد تو تاپیک چند نفر بودن که اینجوری بودن و بارداریشون به سرانجام رسیده نظر شما چیه؟

الان مطب دکتر رفتی عزیزم؟ چی شد چی گفت دکتر؟ واقعا نمیدونم چی بگم خدا خودش کمک کنه😔😔 الهی که طب ...

والا عارفی واقعا.... من دو دفعه مطب زنگ زدم هربار خواستم با خودش صحبت کنم ولی ماماهای خوش اخلاقش هربار ج دادن اونا هم گفتن قطع کنم داروهامو تو اینساشم از صبح پیام گذاشتم نخونده هنوز نمیدونم دیگه...

والا عارفی واقعا.... من دو دفعه مطب زنگ زدم هربار خواستم با خودش صحبت کنم ولی ماماهای خوش اخلاقش هرب ...

حتی گفتم میخوام با خود دکتر حرف بزنم گفتن دکتر سرش شلوغه باید به ما بگی دکتر یک دقیقه وقتشم نتونست برای من که مریضشم بزاره متاسفانه

حتی گفتم میخوام با خود دکتر حرف بزنم گفتن دکتر سرش شلوغه باید به ما بگی دکتر یک دقیقه وقتشم نتونست ب ...

اره واقعا دکتر اصلا مریضا براش مهم نیستن متاسفانه😔😔

حتی موقع ویزیت هم اکثرا ماما مریضا رو نگاه میکنه

چی بگم والا...😔😔

اره واقعا دکتر اصلا مریضا براش مهم نیستن متاسفانه😔😔 حتی موقع ویزیت هم اکثرا ماما مریضا رو نگاه می ...

منم از همین روند واقعا ناراحتم متاسفانه یکی از ماماهاش هم اصلا اخلاق نداره و فکر میکنه کیه یعنی به محض پرسیدن سوال می پره به آدم من هیچ جا ندیدم کسی با مریض انقد با بد اخلاقی صحبت کنه مخصوصا مریضایی مثل ماها که واقعا دل شکسته هستیم والا خودمونم جوصله خودمونو نداریم بعد امثال اینا یجور برخورد میکنن انگار..

من بخاطر همین مسئله واقعا دوستدارم دکترمو عوض کنم جایی برم برای آدم احترام قائل بشن و درک کنن ادمو

اره واقعا دکتر اصلا مریضا براش مهم نیستن متاسفانه😔😔 حتی موقع ویزیت هم اکثرا ماما مریضا رو نگاه می ...

میدونی داروهای پانکچر منو ماماش نوشت روز پانکچرم از تمام اون خانومای دیگه که مریضش بودن داروهام کمتر بود حتی نصف ا نا هم بمن نداده بود به طوری که اونا تعجب کردن خوب چی شد نتیجش من فقط چهار تا تخمک داشتم تازه چهارتا هم نمیدونم درست گفتن یا نه یبار گفتن دوتا بعد که دیدن من داره حالم خراب میشه گفتن چهارتا که همش یه جنین شد اونم که اینجوری بعد که به دکتر گفتم بمن از همه کمتر دارو دادی گفت مگه تو وزنو شکست اندازه اونا بود که داروهات..

میدونی داروهای پانکچر منو ماماش نوشت روز پانکچرم از تمام اون خانومای دیگه که مریضش بودن داروهام کمتر ...

وزن و شکلت...  ببخش گوشیم هرچی دوستداره تایپو اوکی میکنه 

بچه ها الان از پیش دکترم اومدم ، گفت خوب لانه گزینی نکرده بوده متاسفانه 😔 

امپول و شیاف و قطع کنم کی پریود میشم ؟؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
وزن و شکلت...  ببخش گوشیم هرچی دوستداره تایپو اوکی میکنه

عزیزم متاسفم میدونمم حالتووو😞😞😞 ایشالا سری بعد🤲

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍