2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم هیسترو کردم یه پولیپ بود ک گفت بر اثر داروهای پانکچر برداشتن، عکس رنگی هم گفت یه لوله ...

مگه‌‌از‌آندومترت‌‌نمونه‌ندادن‌ب‌آزمایشگاه‌‌‌...حین‌عمل‌هیسترو

برامنو‌داده‌بوددکتر

جوابش‌اومده‌بود‌‌یه‌لایه‌تورحمم‌عفونت‌هس

دکترسیفیکسیم‌‌باداکسی‌و‌مترو

امامن‌با‌اینا‌میگم‌مگه‌‌عفونت‌رحم‌خوب‌میشه

همش‌میترسم‌انتقالم‌منفی‌شه

الانم‌دارم‌ال‌دی‌میخورم

میترسم‌خودم‌آنتی‌بیوتیک‌بگیرم‌..اثرال‌دی‌خراب‌کنه

من‌صبح‌هاباکمردرد‌بیدارمیشم‌ازخواب

یجورایی‌کمرم‌خشک‌میشه..میترسم‌میگم‌به‌رحمم‌ربط‌داره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام.وقت به خیر.کسی بعد از تخمک کشی شکمش آب اورده؟حالت تهوع زیاد،درد ناحیه قفسه سینه...دیشب خیلی ترس ...

عزیزم من ندیدم فقط شنیدم. احتمالا باید بستری شی اگه شکمت زیاد آب آورده. نگران نباش. یه چند روزی اذیت میشی بعدش خوب میشی انشالله

باید پروتئین و نمک زیاد مصرف کنی. حالا میان بهت توضیح میدن. هایپر شدی عزیزم. چندتا تخمک داشتی؟ این مرحله یکم سخته، اینو بگذرونی ایشالله در عوض کلی جنین داری

شیطونی نکردم ببخشیدشمام یک کاربربی ادب یک چیزی گفت جوابشودادم اومده بودزسرپستام که تولیاقت مادرشدن ن ...

اوه چه آدمی بوده!!! انگار مادر شدن به لیاقته. ولشون کن عزیزم به جنین های تپلیت فکر کن   

سلام.وقت به خیر.کسی بعد از تخمک کشی شکمش آب اورده؟حالت تهوع زیاد،درد ناحیه قفسه سینه...دیشب خیلی ترس ...

اره عزیزم من همه اینارو داشتم 

دکتر برام ی قرص نوشت و آمپول ستروتاید و انوکسا کلا هم استراحت بودم یه هفته ای طول کشید خوب بشم ولی پریود شدم دیگه کاملا خوب شدم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

من حالت تهوع نداشتم 

ولی شکمم بزرگ شده بود و حجم ادرارم خیلی کم درد قفسه سیمه هم داشتم 

یه ذره غذا یا آب میخوردم زود حس میکردم الان میترکم برا همین فقط دوغ شور میخوردم ولی امپولارو که دکتر داد زدم انگار ادرارم باز شد کم کم علائمم بهتر شد 

باید دکتر سونو کنه ببینه در چه حد آب آورده شکمت

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
 اره خداروشکر به نظرتون خدایی نکرده اگه میخواست اتفاقی بیفته تو سونو مشخص میشد دیگه درسته ؟فقط ...

سلام عزیزم حالت چطوره امروز؟ گلم سرکلاژ که کلا خطرش پارگی کیسه ابه خدایی نکرده که اگر مشکلی بود همون دیشب مشخص میشد شما دیگه خطرو رفع کردی نگران نباش. منم شب اول چون همش مایعات میخوردم دستشویی زیاد میرفتم مشکلی پیش نیومد 

دوستان من بدون داروپریودنمیشم الان نه روزبعدازپانکچرپریودشدم دکترم گفت دومین پریودیت بیا پیشم بنظرتون این ماه به جای دفاستون ال دی بخورم ک هم پریودشم هم رحمم اماده شه براانتقال؟

عزیزم من شکمم بزرگ شدونمیتونستم زیادغذابخورم نفسم تنگ میشدولی چون هایپرشدم دکترم برام ستروتایدوانوکساپارین نوشت به مدت ده روزاستفاده کردم خودم هم دوغ نمکی وکله پاچه ،تخمم مرغ ابپزخیلی خوردم اینا تاثیرداشتن بعدازهفت روزخوب شدم

عزیزم من شکمم بزرگ شدونمیتونستم زیادغذابخورم نفسم تنگ میشدولی چون هایپرشدم دکترم برام ستروتایدوانوکس ...

منم بدونه دارو پریود نمیشم گفتدومین پریودت بیا بهش گفتم ال دی میخورم تا پریود شم گفت باشه

اره عزیزم من همه اینارو داشتم  دکتر برام ی قرص نوشت و آمپول ستروتاید و انوکسا کلا هم استراحت ب ...

خیلی نگران هستم.از دیشب منتظرم توی بیمارستان تا دکتر خودم بیاد.دکتر دیشب گفته هیچ چیزی نباید بخورم.حالت تهوع شدید دارم و ضعف خیلی زیاد.