2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
 چرا اینقدر طولانی. من شنیدم 14روز بعد انتقال میدن. 

بهم گفت پری اول بعد از پانکچر بیا مطب چون تخمدانهات التهاب دارن نمیتونی فرش انتقال بدی باید فریز کنی 

دیروز که رفتم سونو کرد گفت هنوز تخمدانها به حالت عادی برنگشتن این ماه انتقال نداری باید دارو مصرف کنی واسه ماه آینده پری بعدی  دوباره سونو اگه رحم آمادگی داشت انتقال 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من میخواستم امپولموو نزنم دیگه یعنی ساعت ۷ شب باید میزدم نزدم ، به دکترم گفتم گفت امپول و شیاف و است ...

متاسفم‌عزیزم

اماخداروشکربازم‌جنین‌داری

مطمعن‌باش‌به‌زودی‌بارداری‌خوبی‌تجربه‌میکنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم گفت پری اول بعد از پانکچر بیا مطب چون تخمدانهات التهاب دارن نمیتونی فرش انتقال بدی باید فریز کنی ...

عزیزم انشا...  که به سلامتی باشه. و امیدوارم خدا تحملت وزیاد کنه  .برای من هر روزش 10روز میگذره تازه میگن بعد انتقال  دیرتر میگذره .

عزیزم انشا...  که به سلامتی باشه. و امیدوارم خدا تحملت وزیاد کنه  .برای من هر روزش 1 ...

اره بابا 

من قبلا این راه رو رفتم و منفی شدم

دیگه هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد 

خدا امید هیچ کسی رو نا امید نکنه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
شاید یکی جنین نداره زیاد ، چقد بی فکرن😞 

دقیقا!! اصلا وقت و پول و همه چی و میزارن! اولین انتقالم که منفی شد دکترم گفت بعده سه تا منفی ما هیسترو میکنیم!! واقعا به نظرم به جای اینکارا باید کلیه آزمایشا و هیستر و و سونو داپلر و همه جی و بنویسن!!! خیلی بهتره تا اینکه منفی بشبم یا اینهمه پول و وقت و از دست بدیم واقعا درک نمیکنم

الهیی عزیزم اره راست میگی انشالله بخت واقبالش بلندباشه

خوبی عزیزم؟ تعداد جنینات مشخص شد؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنونم عزیزم.فدات بشم من😘🌹.منم عاشق دخملم.همسرمم همینطور.اینقد خوشحالیم که.خدا دل تک تک دوستان منت ...

خداروشکر عزیزم ان شاالله که صحیح و سالم بغل کنی پرنسس خانومو 😍😍😍😘😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم بهترین و بدترین همش حرفه این گریدها همش از روی ظاهر و شکل جنینه کسی نمیدونه واقعا آیا مشکل کور ...

سلام عزیزم خوبی ایشالا ک میری سونو همه چی خوب باشه برات😍 

اگه اشتباه نکنم یادمه شما می گفتی یه بچه دارین با طبیعی شد یا آی وی اف برای بچه اولتون هم آنوکساپارین و پردنیزولون و سرم استفاده می کردین؟

اره واقعا باعث شدبازفشارم بره بالا درسته مجازیه امانمیبخشمش. 😔دل شکستن کارخوبی نیست  ممنون عز ...

عزیزم این چند روز نتونستم بیام تاپیک تا اومدم سریع پست های شما رو گشتم تا ببینم چند تا جنین تشکیل شده. خب خداروشکر که ۴ تا جنین عالی داری ان شاالله با اولین انتقالت مامان دوقلوها میشی 😍😍 خوشحال شدم برات عزیزم

دوستان چند روز بعد قطع دوفاستون پری میاد؟ من دیروز تموم کردم که ۲۳ سیکلم بود حالا کی پریود میشم به نظرتون؟اگه سیکل ۲۸ روزه باشه یعنی ۵ روز دیگه پری میشم؟