2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
سلام بچه ها بتای من ۲۱۹۰شده  انشالله قسمت همه منتظرا  به نظرتون ممکنه دوقلو باشه؟ روز ۱ ...

سلام عزیزم مبارکت باشه ایشالا به دل خوش بغلش بگیری ولذت مادر شدنتو خیلی خوب بچشی 😍😍😍عزیزم شما علایم بارداری داشتی این مدت ؟؟

ای جانم عزیزم الهی واست بگیرن ومامان شی حالتومیفهمم. شماچندتاتخمک داشتی ذخیرت چنده؟ من 1/2ذخیرم 9تات ...

ان شاءالله عزیزم واسم دعا کن من 11 تا تخمک داشتم 4 تا جنین شد ذخیره ام 4.6 دیگه تا خدا چی بخاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها بتای من ۲۱۹۰شده  انشالله قسمت همه منتظرا  به نظرتون ممکنه دوقلو باشه؟ روز ۱ ...

خدا رو شکر عزیزم 

مبارکت باشه 

ان شاالله به سلامتی بیان بغلت 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
مشكل همينه كه رشدم بيشتر از دوبرابره زنگ زدم مركز گفتن فردا بايد تكرار كنم برم سونو خدايا......... ...

نترس عزیزم احتمال چند قلویی رشد بتا خیلی بالا بره واسه من کم بالا میرفت دکترم گفت احتمال خارج رحمیه ولی سقط شد داخل رحم بود😭

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
نترس عزیزم احتمال چند قلویی رشد بتا خیلی بالا بره واسه من کم بالا میرفت دکترم گفت احتمال خارج رحمیه ...

شما بتات روز چهارده چند بود میشه یه توضیحی بدی راجع به بارداری که داشتی چندبار آزمایش بتا دادی و عادات چجوری بودن

در اندک من تویی فراوان یارب..
نترس عزیزم احتمال چند قلویی رشد بتا خیلی بالا بره واسه من کم بالا میرفت دکترم گفت احتمال خارج رحمیه ...

و چجوری سقط شد داروهاتو قطع کردی سقط شد یا نه؟ میشه جواب سوالمو لطفا بدی ممنونم

در اندک من تویی فراوان یارب..
کاش دکتر کار بلدی باشه باقیش مهم نیست .من سه تا انتقال منفی داشتم .اینبار میخوام خیالم ازبابت همسرم ...

با جنین شناس صحبت کردین ببینین مشکل از چی بوده؟الان مکمل اینا مصرف میکنن؟

اگه برا بعد عید برنامه میریزید پس خودتونو تا اونموقع تقویت کنید.واریکوسلشون گرید چند هست.؟اگه شدید باشه حتما دکتر پیشنهاد عمل میده.عملشونم خیلی خوب هست.ولی خب ۳ تا ۶ ماه طول میکشه تا اسپرما به حالت عادی خودشون برگردن و اینو باید درنظر بگیرید.با توجه به مزاج همسرتون تغذیه مناسب هم داشته باشید.مثل آب هویج و عسل و گرمیجات.البته اگه مزاجشون خیلی گرم نباشه.

خدایا شکرت  
سلام عزیزم مبارکت باشه ایشالا به دل خوش بغلش بگیری ولذت مادر شدنتو خیلی خوب بچشی 😍😍😍عزیزم شما علا ...

مرسی عزیزم

من فقط درد سینه دارم عزیزم

روز ۱۰هم لک داشتم همین