2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بتا دادی دوباره؟

اره ساعت ۴ جواب میدن

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ادریانا حالت چطوره ؟ بازم لک بینی داری ؟

لکم کمتر شده شیاف گذاشتم صبح ، ولی حال روحیم خیلی خرابه 😔😔 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ایشالا که بالا میره نظر دکترت چی بود وقتی سونو کرد 

نظری نداشت گفت هیچی نمیبینم ، خارج رحمم هم نبود ، گفت یا بتات اومده پایین ، یا هنوز رشد نکرده

بخدا همش بفکرتم .نگران نباش عزیزم .تو ای وی اف لک طبیعیه .ان شاء الله بتات کلی بالا رفته وجای نگرانی ...

مرسی عزیزم ، وقتی دیشب بیبی زدم یه هاله کمرنگ افتاد معلومه بتام اومده پایین 😔

بسپار دست خدای مهربون .خودش داده خودشم نگهداره بچه ات میشه .جواب ازمایشت اومد منم خبر کن 

باشه😔🙏

درکت میکنم عزیزم اگه جنین داری غصه نخور  اگر نه هنوز خیلی جوونی کلی وقت داری تازه چیزی هم نش ...

جنین دارم ولی نگرانممم از کجا معلوم دوباره اینجوری نشه 

جنین دارم ولی نگرانممم از کجا معلوم دوباره اینجوری نشه 

نمیشه خیالت راحت

اکثرا دفعه دوم جواب میگیرن

همین که شما دفعه اول باردار شدی یعنی رحمت کاملا آماده بارداری هست اگه اینجوری شد مشکل از جنین بوده نه شما

قرار هم نیست که همه جنین ها مشکل داشته باشن

نمیشه خیالت راحت اکثرا دفعه دوم جواب میگیرن همین که شما دفعه اول باردار شدی یعنی رحمت کاملا آماده ...

گفت بهترین جنین هارو اوردم برات 😢 پس چرا ...

من اصلا ظرفیت اینووو ندارم دوباره شکست بخورم ، خدایااااا این چیزارو نشون هیچ زنی نده😭😞 

گفت بهترین جنین هارو اوردم برات 😢 پس چرا ... من اصلا ظرفیت اینووو ندارم دوباره شکست بخورم ، خدایاا ...

عزیزم بهترین و بدترین همش حرفه این گریدها همش از روی ظاهر و شکل جنینه کسی نمیدونه واقعا آیا مشکل کوروموزومی دارن یا نه

واسه همینه که یکی با جنین بلاست و گرید a نمیگیره یا سقط میکنه یکی هم با گرید c باردار میشه و همه چی عالی پیش میره

نگران نباش 

Ivf راه سخت و طولانی هست ایشالا به زودی جواب میگیری

من با ۷ تا سقط اندازه شما ناامید نیستم تازه سنم هم بالاس