2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
سلام گلم هر هشت ساعت بخور بله به منم داده بودن

اوكي ، مرسي گلي

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعاخوبن؟؟ 😍😍😍نگو وای اینقده دوسشون دارم خدامیدونه خخ خودمم نمیدونم چمه.  توکل به خدای مهر ...

عالییییییین

جنین‌‌هابه‌این‌ماهی

ازدرگاه‌خداناامیدنشو

هیچ‌وقت‌خدا‌همه‌ی‌درهاشوروآدم‌نمیبنده

یدونشوببنده‌

یدونشوبازمیکنه‌

خداوندارحمن‌راحمینه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ز بزن ۱۴۹۰ عزیزم

مرسی عزیزم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
سلام عزیزم اصلا اصلا سرخود کاری نکن 😉 😉 😉 😉  هر چی برات نوشته قطعا با توجه به بدن شما اون ...

والا زينبي جون من فك ميكردم واسه شروع سيكل انتقال روز دوم پري سنو ميكنه اما نكرد 

يعني كلا تا حالا اين دكتر كه قراره ان شاء الله باهاش ادامه بدم سنو نكرده ، 

فقط گفت استراديول روزي دوتا و استرومارين روزي يكي 

حالا استراديول رو مثلا يكي نه صبح بخورم يكي نه شب استرومارين هم ساعت سه ظهر خوبه اينجوري ؟ 

يبخشيد هميشه مزاحم ميشمااا😊

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
😘😘😘

منم‌دوقلوخیلی‌دوست‌دارم

بعضی‌اوقات‌به‌خودم‌میگم‌قطعا‌خدابه‌من‌دوقلومیده

‌میگه‌این‌بندم‌خیلی‌سختی‌وشرمندگی‌کشیده

بزاردوتا‌بدم‌بهش‌‌‌‌‌..جبران‌کنم😂😂

منو‌میبینی‌چقدردیونم🤣🤣

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عالییییییین جنین‌‌هابه‌این‌ماهی ازدرگاه‌خداناامیدنشو هیچ‌وقت‌خدا‌همه‌ی‌درهاشوروآدم‌نمیبنده یدونش ...

اره درست میگی قربون خدابرم تواوج اضطراب اینجورخوشحالم کرد الهی که بایه مثبت تکمیلترکنه. 😍😍😍

منم‌دوقلوخیلی‌دوست‌دارم بعضی‌اوقات‌به‌خودم‌میگم‌قطعا‌خدابه‌من‌دوقلومیده ‌میگه‌این‌بندم‌خیلی‌سختی‌و ...

خخه وای اره دقیقا مثل همیم که, منم دوقلومیخوام یه دخمل ویه پسمل. وای که چه شود البته جنسیت روخداهرچی بخواد. 😍😍😍

من ازتوبدترم. 😂😂😂

دوستان من۲۸تاتخمک داشتم امروزشوهرم زنگ زدگفتن۱۶تاش جنین شدن گفتن کیفیتشون هم خوبن ولی گریدaیاb نگفتن بنظرم خودم کم جنین شدن فک میکنم اونای ک کیفیتشون پایین بودانداختنشون ،چون تعداد زیادبودن،بنظرشما میشه مثلا اگه کیفیت پایین باشه فریزنکنن؟

دوستان من۲۸تاتخمک داشتم امروزشوهرم زنگ زدگفتن۱۶تاش جنین شدن گفتن کیفیتشون هم خوبن ولی گریدaیاb نگفتن ...

بله عزیزم منم دو تا جنین هام چون کیفیتشون برای فریز خوب نبوده انداختنشون 

شما خدا رو شکر تعداد تخمک هات زیاد بوده و خوب هم جنین دادن ولی معمولا وقتی تعداد تخمک زیاده همشون به بلوغ نمیرسن با این حال تعداد جنین هات عالیه خدا رو شکر 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بله عزیزم منم دو تا جنین هام چون کیفیتشون برای فریز خوب نبوده انداختنشون  شما خدا رو شکر تعداد ...

ممنون عزیزدلم ،وای بچهام روانداختن  خودم هم میگم چون تعداد زیادبودشایداونای ک کیفیت سی بودن روانداختن،عزیزم شما چند تا تخمک وچندتا جنین داشتید؟

دوستان من۲۸تاتخمک داشتم امروزشوهرم زنگ زدگفتن۱۶تاش جنین شدن گفتن کیفیتشون هم خوبن ولی گریدaیاb نگفتن ...

به سلامتی عزیزم 

ماشالا عیال وار شدی دیگه 😅

منم ۲۰ تا داشتم ۱۰ تاش جنین شد خیلی ناراحت شدم 

ولی معمولا برا کسایی که اسپرم مشکل داره طبیعیه 

خدا کریمه اگه بخواد با یکی هم میشه بچه دار شد باید اون بالایی بخواد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم تبریک میگم،انشاله بسلامتی این دوره رو بگذرونی. من تو سیکل انتقالم،میگم شما چه داروهایی برا ان ...

مرسی عزیزدلمم 

والا قبلش ویتامین دی ام کم بود هفته ای یه دونه دز 50000 خوردم 

ب کمپلکس هم دکتر انعقادیم گفت هر روز یه دونه بخورم 

فرتیل سی امم به اصرار خودم به دکترم گفتم بهم داد 

البته نمینوشت میگف تاثیر زیادی نداره ولی بعد دید من اصرار میکنم گفت باشه بخور حست میگه بخور دیگه 😂😂😂😂😂😂

خداجونم شکرت