2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
وای خدا کنه اح من همش خاطره بدقبل روتوذهنم دارم. یعنی میشه باراول مثبت شه؟؟ 😍😍😍رحمموچطوری تقویت ک ...

من انتقالم فریزه و الان پری اول بعد از پانکچرم 

دارم روغن سیاه دانه میخورم و مدام شکم بند پشم شتر بستم و اینو حتما ادامه میدم و سردیجات رو کلا حذف کردم از برنامه ام 

قرص فولیک اسید ۵ میخورم البته قبلش یه پرتقال میخورم که جذبش بهتر شه ویتامین دی بدنم رو تو رنج نرمال نگه میدارم .به دکتر پیشنهاد خراش دادم گفت خیلی خوبه ولی سوم پری بعدیت این کارو میکنم برات الان تخمدانها التهاب دارن نمیشه 

راستی سیکل انتقالم لانگه.تونستی فرتیل سی ام پیدا کن بخور یا ژل رویال.البته حتما با پزشکت مشورت کن من همه اینها رو بهش گفتم و موافق بوده 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ای جانم ممنونم ازت. چشم دارم سعی میکنم تاازیه چیزی عصبی میشم میگم ول کن الکی حرص نخورفشارت بالانره. ...

منم 4 تا جنین دارم مهربون 15 اذر میخام انتقال بدم بنظر منم اول امتحان کن شاید خدا خواست و فرجی شد داروهای پانکچر خیلی عوارض داره الکی ب خودت هورمون وارد نکن ان شاءالله نتیجه می گیری امیدت ب خدا باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من انتقالم فریزه و الان پری اول بعد از پانکچرم  دارم روغن سیاه دانه میخورم و مدام شکم بند پشم ...

ممنون عزیزم از راهنمایی های خیلی خوبت تشکر. چشم منم رعایت میکنم چقدر خوب الهی مامان باشی باهمین انتقالت. 

فرتیل سی ام دارم روزی یکی میخورم بیشترش کنم؟ شماچندتامیخوری؟ من فولیک اسید400هست

شاید بتات بالا رفته شده ۲۶ و به رنج آزمایشگاه ربطی نداشته.من خودم بتام روز ۱۲ ،  ۹۷ بود.خیلی کم ...

مرسی عزیزم از دلگرمیت توروخدا با تودلیت برام از ته دل دعا کن خدا الهی بحق فاطمه زهرا نگهداره کوچولوت باشه عزیزم تو تمام مراحل. تا حالا نگران مثبت شدن بودم حالا...من فقط یه جنین داشتم که انتقالش دادم اونم الان اینجوریه فعلا خدا به همه کمک کنه بمنم..

در اندک من تویی فراوان یارب..
منم 4 تا جنین دارم مهربون 15 اذر میخام انتقال بدم بنظر منم اول امتحان کن شاید خدا خواست و فرجی شد دا ...

ای جانم عزیزم الهی واست بگیرن ومامان شی حالتومیفهمم. شماچندتاتخمک داشتی ذخیرت چنده؟ من 1/2ذخیرم 9تاتخمک که این شد.  توکل به خدا همسرمم همینومیگه میترسم بازوضع همسرم یاخودم بدشه ازلحاظ ذخیره واسه همین میگفتم

ملیکا جونم دنبال ازمایشگاه معتبرم برا دی اف آی.ممنون میشم اگه سراغ داری بهم بگی

ای وای آرزو جان شرمنده.جواب شما رو مینوشتم که به دلایلی نصفه موند و بعد فراموش کردم🙈

راستش ما که اصلا دی اف آی ندادیم.ولی کلا برا آزمایشات اسپرم میگن معتبرترین جاها مراکز درمان نازایی هستن.مثل بیمارستان ولیعصر یا جهاد دانشگاهی و میلاد.

ما خودمون آزمایشگاه نمونه هم آزمایش دادیم.

خدایا شکرت  
من انتقالم فریزه و الان پری اول بعد از پانکچرم  دارم روغن سیاه دانه میخورم و مدام شکم بند پشم ...

سیکلت لانگه یعنی چی میخوری؟ واسه من برای پریودبعدیم مدروکسی پروژسترون ومارولین دارم ویکسری تقویتی که12عددن. 😂😂

ای جااااااانم 😍  عزیزم اگر دکتر تجویز کرده استفاده کن و نگران نباش  فقط خیلی تا انته ...

مرسی عزیزم 

و یسوال دیگه عیب نداره لوبیا تو غذا باشه بخاطر نفخش میگم آخه تو برگه نوشته خوبه ولی نفخ ن 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
ای جانم ممنونم ازت. چشم دارم سعی میکنم تاازیه چیزی عصبی میشم میگم ول کن الکی حرص نخورفشارت بالانره. ...

آخه از چی عصبی میشی؟.اصلا بهت نمیادا.واقعا میگم.

همسرتم درست میگه.حالا بحث هزینه جدا .ولی چرا زیر بار دارو و یه جراحی اضافه میری؟جنینات فکر میکنن بهشون اعتماد نداری و ازت دلگیر میشنا.بهشون اعتماد کن.

خدایا شکرت  
بچه ها بیبی چک زدم یه هاله کمرنگ افتاد ، معلومه بتام اومده پایین😢😢😢 تموم شد همه چی بچه هام رفتن پ ...

آز دست اینایی که شیون قبل از مصیبت میکنن عصبی میشم

عزیزم تیتر بتا بده بی بی چک ها جواب صد در صد نمیدن فقط آزمایش خون 

چرا خودت رو ناراحت میکنی وقتی صد در صد مطمئن نیستی 

امید به خدا باشه

مرسی عزیزم از دلگرمیت توروخدا با تودلیت برام از ته دل دعا کن خدا الهی بحق فاطمه زهرا نگهداره کوچولوت ...

ممنونم عزیزم از دعای قشنگت.منم برات دعا میکنم خدا همین جنینو برات نگه داره و ان شاالله بیاد بغلت.اینکه فکر کنی خارج رحمیه و اینا فقط باعث استرس اضافی میشه.ان شاالله که یه جای خوب تو رحمت لانه گزینی کرده.😍

خدایا شکرت  
آخه از چی عصبی میشی؟.اصلا بهت نمیادا.واقعا میگم. همسرتم درست میگه.حالا بحث هزینه جدا .ولی چرا زیر ب ...

خخخ وای عزیزم چه ظاهرسازی کردم پس من اینجا. 😁😁😁

مثلامیبنی یهومادرشوهرم یک حرفی میپرونه ازاون .😉

اره درست میگی میترسیدم ذخیره خودم ووضع همسرم بدترشه واسه همین. 

وای نه عزیزم نگو من بهشون اعتماد دارم شایددیونگی باشه اما حس میکنم بچه هامن وخیلی دوسشون دارم .😀😀

الان که نه انگاریکماه وخورده ای بعد

اگ میشه بنظرم بکن چون هرچ جنین بیشتر داشته باشی بهتره

منم همش میگم کاش جنین فریزی بیشتری داشتم

ایشالا ک سری اول میگیره

ولی حتی اگ خدای نکرده ۱درصد نشد خیالت راحته ک جنین داری و فقط انتقال میدی این همه هزینه و وقت نمیزاری دیگ

راستی مهربون کل هزینه هات چقد شد از اولش بادارو؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ممنون عزیزم از راهنمایی های خیلی خوبت تشکر. چشم منم رعایت میکنم چقدر خوب الهی مامان باشی باهمین انتق ...

همون یکی خوبه عزیزم

سیکل لانگ سیکلیه که یه پری رو قرص ال دی میخوری  البته من سینا فکت هم دارم تو این سیکل و پری بعدی باز سونو میشی و اگه شرایطت خوب بود میری برای انتقال 

من چون تخمدانهام بعد از پانکچر با وجود پری به حالت اول برنگشتن و هنوز التهاب دارن بهم ال دی داد که کیست های احتمالی برطرف شن