2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
اره خدابخواد دیگه فریزشدن نی نی ها. میخوام یکبارم ماه بعداین پریودی برم پانکچر بنظرت کاردرستیه؟  ...

عزیزم ۴ تا نی نی با گرید خوب داری امید به خدا باشه به نظرم رحمت رو تقویت کن تا با اولین انتقال مثبت شی 

اینهمه هورمون وارد بدنت نکن مطمئن باش که انتقال بدی مثبت میشی و شاید اصلا نیاز به بسته دوم جنینت هم نداشته باشی و همون انتقال اولت دو تا جنین بگیرن 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نمیدونم هنوز موندم گیج, دکترم گفته خواستی این پریودنه بعدی بیا انتقال منم میگم یکبارهم پانکچرکنم همس ...

مگه میشه دوباره پانکچر کنی؟🤔🤔🤔

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ۴ تا نی نی با گرید خوب داری امید به خدا باشه به نظرم رحمت رو تقویت کن تا با اولین انتقال مثبت ...

وای خدا کنه اح من همش خاطره بدقبل روتوذهنم دارم. یعنی میشه باراول مثبت شه؟؟ 😍😍😍رحمموچطوری تقویت کنم؟ دارو اسیدفولیک وفرتیل اید وفرتیل سی ام اوابوست وامگاسه میخورم

واییی الهی امین قربونت برم ممنون دعاکن. 😍😍😍 من میگم بازبرم پانکچربعدانتقال بدم همسرم میگه همینار ...

مهربون جان انشالله با اولین انتقال مثبت میشه نگران نباش.

ببخش میتونم ازت بپرسم چرابرای درمان ازمشهدمیرید تبریز؟

تهران نمیای برای درمان چرا.

مشکلتون چیه عزیزم

چراانقدر استرس داری انشالله باردارم بشی برای خودت و نی نی هات بده ها

مهربون جان انشالله با اولین انتقال مثبت میشه نگران نباش. ببخش میتونم ازت بپرسم چرابرای درمان ازمشهد ...

ممنون ازدعای خوبت انشالله خدابه خاطردعاهاتون نگاهی بکنه. 

خواهش میکنم راحت باش اخه ملیکاجون ازاین دکترحمدی نتیجه گرفتن دیگه منم دلم خواست خودشم همسرم تبریزیه راحت همه جارومیشناسه واسه همین. 

ازالان استرس هام دردسرساختن واسم فشارخونم تونوسانه. 😑😑

قربونت برم دعاکن, خاک توسرمن بااین استرسام بازم یخ کردم. اصلاکنترل ندارم. میگم بنظرت به دکتبگم بازم ...

آخه این چه حرفیه مهربون جون.بلا به دور.به چیزای مثبت فکر کن تا استرست کم شه.به نظر من دیگه با همینا پیش برو برا مادر شدن.به پانکچر دوباره فکر نکن.نظر من اینه.

خدایا شکرت  
مگه بتای شما چنده؟

من امروز روز چهارده انتقالم بود یه جنین سه روزه انتقال داده بودم بتام شد هفده که گفتن دوباره تکرار کنم حالا نت خوندم اینجوری خیلی نگران شدم . بعداظهر رفتم یه آزمایشگاه دیگه بتام شد اونجا بیستو شش. البته میدونم رنج آزمایشگاهها متفاوته ولی همینجوری گفتم یجا دیگه هم بدم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
آخه این چه حرفیه مهربون جون.بلا به دور.به چیزای مثبت فکر کن تا استرست کم شه.به نظر من دیگه با همینا ...

ای جانم ممنونم ازت. چشم دارم سعی میکنم تاازیه چیزی عصبی میشم میگم ول کن الکی حرص نخورفشارت بالانره. 😁😁

همسرمم حرف تورومیزنه میگه توچه میدونی شایدهمینا گرفتن ودیگه نیازی نبود. چراالکی هزینه کنی

من امروز روز چهارده انتقالم بود یه جنین سه روزه انتقال داده بودم بتام شد هفده که گفتن دوباره تکرار ک ...

شاید بتات بالا رفته شده ۲۶ و به رنج آزمایشگاه ربطی نداشته.من خودم بتام روز ۱۲ ،  ۹۷ بود.خیلی کمتر از بتای خیلی از دوستان تو اینجا.ولی رفت بالا.ان شاالله برا شما هم بالا میره.مثبت فکر کن.

خدایا شکرت