2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045268 بازدید | 684442 پست
ممنون من تهران نیستم فعلا دکتر اورولوژ هروقت بگه میکرومیکنیم من سری قبل سینال داشتم معلوم نیس دفعه ب ...

انشالله که هر چه خیره براتون پیش بیاد عزیزم

دیروز من از داروخانه پرسیدم گفت چون گونال نیست سینال میدیم.

گونال آلمانی هست 

سینال ایرانیه

حالا من به دوستم گفتم هر وقت دکتر بهم دارو داد برام بیاره.

اینا چون هر روز واردات دارن. داروهاشون هم یخچالی هست. همه چیز رو رعایت میکنن. از این لحاظش خیالم راحته عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست.
از بچه ها بپرس از چندنفری شنیرم میخواستن.من خودم فعلا لازم ندارم.دارن الان یا میخوای سفارش بدی بیارن ...

عزیزم دوستم گفت اسم  داروهایی که میخوای رو بگو تا برات قیمتش رو در بیارم.

دکتر قبلیم بهم گونال اف و پیورگان و اویترل داده بود

منم گفتم فعلا اینا رو برام قیمت بگیره

عزیزم اون نفراتی که دارو میخواستن رو بهم بگو 

شاید هممون با هم خواستیم بیاریم ارزونتر در بیاد.

ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که هر چه خیره براتون پیش بیاد عزیزم دیروز من از داروخانه پرسیدم گفت چون گونال نیست سینال می ...

ممنون انشالله شماهم زود نتیجه بگیرید .من فعلا احتمالا تا چندماه دیگه باید زیر نظر اورولوژ دارو مصرف کنه شوهرم بعد دستور میکرو بده

یا رب العالمین
عزیزم دوستم گفت اسم  داروهایی که میخوای رو بگو تا برات قیمتش رو در بیارم. دکتر قبلیم بهم گونال ...

اسمارا یادم نیست فقط کاربر farzi99 رایادمه اونم دکتر نگفته خودش میخواست بگیره 

یا رب العالمین
عزیزم دوستم گفت اسم  داروهایی که میخوای رو بگو تا برات قیمتش رو در بیارم. دکتر قبلیم بهم گونال ...

من اون دفعه فقط سینال زدم و ارگالترون فعلا دفعه بعد نمیدونم چی میشه شاید دکترمو عوض کردم با اورولوژ مشورت میکنم.

یا رب العالمین
ممنون انشالله شماهم زود نتیجه بگیرید .من فعلا احتمالا تا چندماه دیگه باید زیر نظر اورولوژ دارو مصرف ...

انشالله که مشکلتون با ارولوژ حل بشه و دیگه نیازی به میکرو نباشه عزیزم

انشالله که مشکلتون با ارولوژ حل بشه و دیگه نیازی به میکرو نباشه عزیزم

صد در صد که حل نمیشه ما میکرو کردیم جنینا بلاست نشد اگه اسپرم کیفیتش بالابره که با میکروهم نتیجه بده راضیم

یا رب العالمین
صد در صد که حل نمیشه ما میکرو کردیم جنینا بلاست نشد اگه اسپرم کیفیتش بالابره که با میکروهم نتیجه بده ...

عزیزم

امیدوارم که هر چا خیر و صلاحتون هست همون بشه