2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها پس اینطور 😂😂😂 برای من ۱.۲۵ هستش من ۲۵ سالمه  دکتر چیزخاصی در این مورد بهتون نگفتن؟&nbs ...

خوب براي سن شما كمه  ولي چون سنتون كمه كاهش پيدا نمي كنه 

تا حالا ivf كرديد؟ بايد ديد چند تا تخمك مي ديد اگه كم تخمك داديد بهتره چند دوره تو سيكل ivf بريد  و تعداد زيادي جنين فريز كنيد و چون سنتون كمه شانستون خيلي زياده و جاي نگراني نيست 

ممنون .. شما تا حالا انجام میکرو انجام دادین؟ 

بله من تابستون انجام دادم دو دوره و ١١ تا جنين فريز كردم و اواخر سال ميام براي انتقال انشالله ، شما كدوم مركز داريد انجام مي ديد؟

نیلو جون عزیزم درچه حالی بهتری ؟ 

سلام عزیزم والا دو روزه بیمارستانم 

اینا میگن اول باید طبیعی سعی کنی سقط بشه

اونم بچه نمیاد

دعا کن برام

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خیلی متاسف شدم برای سقطتت  توکلت بخدا باشه  عزیزم مگه میشه جنین و انتقال داد شهر دیگه ای ...

عزیزم بله قابل انتقال هست

کارات رو باید از مرکزی که انتخاب میکنی پیگیری کنی 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ای بابا چقدر زیاد  عزیزم مگه مشکل شما چی هست؟؟

ما هردومون مینور هستیم 

برا اینکه مجددا بچه مون ماژور نشه میخوایم سلامت جنینامون رو قبل انتقال چک کنیم

مشکل اصلی شما چی بود میکرو کردین؟ بار چندم مثبت شدین؟

من تنبلی تخمدان داشتم 

فولیکول داشتم اما نمیتونستم آزاد کنم همش تبدیل به کیست میشد

بار اول مثبت شدم