2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
سلام عزیزدلم خوبی؟حال مادرت چطوره؟ عزیزم چندتاجنین تشکیل شد؟ با چ کیفیتی؟

سلام عزیزم خوبی؟ ممنون خوبم شکرخدا. هنوزامروز زنگ زدم گفتن معلوم نشده فردا یاپس فردا بیا میخوان منودق بدن. 😢😢😢

دعاکن تعداد جنین زیاد وباکیفیت شه پووف ازاسترس اینم خلاص شیم

سلام عزیزم آره والا نمیدونم چرا نرفت بالا رو ۵موند حالا دکترم گف اگ تاچهارشنبه نرفت بالاپی آر پی رح ...

ایشالا که میره بالا حتما ...شایدم پریود نیست وفقط لکه بینی ...یعنی همین سیکل می ار می میکنه یاسیکل بعدی ؟ میفهممت خیلی اعصاب ادم خورد میشه همش کنسل میشه  ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم یعنی هر چیزی ک فکرشو بکنی استفاده کردم دکترمم خودش تعجب کرده بود اتفاقا تاحالا اینی ک گ ...

برای بالا بردن ضخامت کسانی که مشکل دارن و بالا نمیره

ویتامین ای

ال آرجنینگ ۱۰۰۰

N-Acetyl 

من از یه خانمی شنیدم که این N-Acetyl رو روزی ۶ گرم میخورد یعنی روزی ۱۲ تا قرص ، برای کسانی که مشکل دارن خیلی خوبه

اینها هم تو رژیم غذاییت باشه

ماهی بدون جیوه

کنجد

تخم مرغ مرغ 

اصلا ورزش سخت نکن چون تجمع خون تو جاهای دیگه یعنی دور شدن خون از رحم، فقط ورزش سبک انجام بده مثل یوگا ولی مثلا دویدن یا وزنه زدن و کار سنگین خوب نیست

شکمت رو گرم نگه دار هرشب کیسه آب داغ یا تشک برقی بذار

انشالله اندومترت خوب رشد کنه، حواست باشه قبل انتقال اینها رو قطع کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
منوهنوز خرید نکردم‌چون تعطیلاته ولی ۳تا ۰تا۳ گرفتم با بادی ۴ تا هنوز خرید نکردم  

من بیشتر خریدامو کردم ...یه سری انلاین یه سری هم قبل تعطیلات ...به نظرم صفر دیگه نگیر میگن زود کوچیک میشه ..منم سه تا صفر گرفتم بقیشو سایز یک گرفتم ...مبارک فسقلی باشه عزیزم 

خانما تو رو خدا بیاین کمک .کسی بوده بدون هیچ علایمی بعد انتقال مثبت شده باشه؟ نه لکه بینی ن دلدردی ن کمر دردی پستانها هم هیچ تعقیری نکردن خیلی خیلی نگرانم روز 6انتقالم امشب تموم شد هیچ علایمی ندارم 🙏🙏🙏🙏

خانما تو رو خدا بیاین کمک .کسی بوده بدون هیچ علایمی بعد انتقال مثبت شده باشه؟ نه لکه بینی ن دلدردی ن ...

زوده هنوز دختر جان

اونایی هم علائم داشتن بعد از روز ۱۰ بوده

خیلی ها بدون علائم باردار بودن 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
جاریم هفته ۳۳ هستش اونم ۲۹ بود دکترمون یکیه ب اونم گفتن نیازی به سرکلاژ نیس .چقد ماها گناه داریم کم ...

من بازم میگم خودتو نگران نکن. سونوگراف به منم که ۳۲ بودم گفت احتمالا سرکلاژ کنن. دکترم گفت نه. زیر ۲۵ رو ما سرکلاژ میکنم. شما هم الان اگه اشتباه نکنم ۲۰ هفته باید باشی، مثه اینکه بهتره تا قبل از ۱۶ ۱۷ هفته سرکلاژ کنن. شما ۲۹.۵ هستی. یعنی تقریبا ۳۰. ولی تا پایان بارداری استراحتتو بیشتر کن. کلا استراحت میتونه کمک کنه.

برا سرویکس هم بهتره سونو واژینال شی. سونو واژینال بهتره. برا من تو سونو ان تی دکتر گفت ۳۲. دو هفته بعدش که واژینال دکترم سونو کردم گفت بین ۳۲ و ۳۳.

اگه لازم باشه دکتر سرکلاژت میکنه. پس اصلا الکی به خودت استرس نداره. به قول خودت کلا بارداری پر استرسی داشتی. یکی از دلایل کولیک بچه ها استرس مادر تو دوران بارداریه. بعد نی نی به دنیا میاد همش دل درد داره ها. باور کن اگه لازم بود حتما سرکلاژ میکردن

من بیشتر خریدامو کردم ...یه سری انلاین یه سری هم قبل تعطیلات ...به نظرم صفر دیگه نگیر میگن زود کوچیک ...

از چه سایتی خرید میکنی؟ همه سایت‌هایی که چیزهای گوگولی میفروختن دیگه چیزی ندارن 😔

عزیزم تبریک میگم  انشاالله بارداری خوبی داشته باشی  مشکلتون چی بود عزیزم ؟چندسال منتظر ب ...

عزیزم خیییلی ممنونم ازت دعام کن بمونه برام

۳ساله عروسی کردم

همسرم آزواسپرم غیر انسدادی بودن