2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
خوب انجام بده بزار خیالت راحت باشه اون نقطه سفیدا خودش تا به دنیا اومدن بچه از بین میره شایدم زودتر ...

اره انجام میدم ...دکتر گفت مشکلی نداره نگران نیستم خداروشکر ایشالا ازبین بره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینجوری بودم کلا بارداری با ای وی اف همینه عمدتا هماتوم دارن جفتشون پایینه بعد کم کم حل میشه با ...

جاریم هفته ۳۳ هستش اونم ۲۹ بود دکترمون یکیه ب اونم گفتن نیازی به سرکلاژ نیس .چقد ماها گناه داریم کم سر پروسه ی درمان استرس داریم که وقتی باردارم میشیم تمومی نداره این دلشوره ها حقمون نیس واقعا

سلام عزیزم ممنونم ...عزیزم ای بابا بازم ضخامتت نرفت بالا ؟ کاش حداقل با اینهمه دارو روی ۷میرفت میتون ...

سلام عزیزم آره والا نمیدونم چرا نرفت بالا رو ۵موند

حالا دکترم گف اگ تاچهارشنبه نرفت بالاپی آر پی رحم میکنه برام

آره براخودمم عجیبه چرا پریودشدم

دکارم میگفت اینسری رو ۶هم بره برات انتقال میدم

دیگ هرچ خدا بخاد

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ممنون گلم. ایشالله بیشتر میشه عزیزم باز خدا رو شکر شیرخودتو روداری. 

سلام عزیزدلم خوبی؟حال مادرت چطوره؟

عزیزم چندتاجنین تشکیل شد؟

با چ کیفیتی؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام دوستان  برای انتقال ضخامت رحم باید چقدر باشه؟ از چند روز قبل از انتقال آمپول پروژسترون ر ...

سلام گلم باید بالای ۷یا۸ باشه

منم چون آندومترم بالانمیره انتقال نمیدن برام

حالاقراره پی آر پی کنم

تااونجا ک من میدونم پروژسترون و ازبعد انتقال باید زد

سلام مامانا

میشه کمکم کنید

الان توسایتاخوندم که ناثیرآمپولhcg   ده تا۱۴ روزه😶 من ۱ آمپول کامل ۳ انتقال ۱دونه ۶انتقال زدم کامل یعنی ۳۰ آبان و۳آذر

توروخدابگید یعنی بی بی چک مثبتم تاثیر آمپول نیست😥😥

من روز۱۲ انتقال بی بی زدم.اما۲دومین آمپول hcg  شش روز قبل بوده😞

عزیزم مشکل همسرتون چی بوده؟

آزواسپرمی غیرانسدادی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام گلم باید بالای ۷یا۸ باشه منم چون آندومترم بالانمیره انتقال نمیدن برام حالاقراره پی آر پی کنم ...

عزیزم ببین اگر ویاگرا واژینال پیدا کنی و با تجویز دکترت مصرف کنی، خیلی به بالا رفتن ضخامت رحم کمکمیکنه چون گردش خون اطراف رحم رو بالا میبره و باعث میشه ضخامتت بره بالا

بعضی دکتر ها هم قرص خوراکی سیلدنافیل میدن که همون ویاگرا هست و باعث میشه گردش خونت بره بالا

برای همه اینها باید با دکترت حرف بزنیا عزیزم، اینها رو اینجا تجویز میکنند برای کسانیکه اندومترشون بالا نمیره

یک سری ویتامین و مکمل هم هست، اگر میخوای اسمشونو بهت بگم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام مامانا میشه کمکم کنید الان توسایتاخوندم که ناثیرآمپولhcg   ده تا۱۴ روزه😶 من ۱ آمپول کام ...

چقدر پررنگه بی بی چکت؟؟ بعد از ۶ روز اگر اثر hcgباشه باید یه هاله باشه ، اما اگر کاملا پررنگه بارداری

خدایا شکرت 🙏🏻❤️