2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
سلام گلم رفتی سونو؟ نی نی حالش خوب بود؟

سلام عزیزم مرسی از احوال پرسیت اره عزیزم دیروز رفتم خداروشکر همه چی خوب بود الکی نگران بودم 😘😘😘خودت خوبی بالاخره حموم رفتی یانه 🤔

دوروزه بودن  سه تا

مبارک باشه خیلی ذوق کردم😘😘👶👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ا واقعا ؟ بعد هیسترو کردی ؟ الان تو سیکل انتقالی ؟ نگران نباش ایشالا این بار مامانی 😍

آره‌متاسفانه

انتقالم‌منفی‌شد‌‌بعدش‌پریودشدم‌‌خودش‌دفع‌شده‌بود

‌اون‌سری‌سیکلم‌کوتاه‌بود

اینسری‌سیکل‌لانگ‌هستم‌‌ماه‌‌بعد‌به‌امیدخدا‌انتقال‌دارم

فعلا‌ال‌دی‌میخورم

انشالله‌‌‌وهمچنین‌شما

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم متوجه نشدم؟ یائسگی رو گفتم، هیچ کس با پانکچر کردن یائسه نمیشه و ذخیره اش تمام نمیشه  اند ...

پروسه بارداری با لقاح مصنوعیمتاسفانه مشکلات خاص خودش رو بدنبال داره ک روی هر کسی به یه نوعی تاثیر منفی خودش رو میذاره

پانکچر توی بعضیا باعث پایین اومدن ذخیره تخمدان و بعضا ایجاد کیست های تخمدانی مختلف میشه

منم متاسفانه بعد از پانکچر مبتلا به اندومتر شدم و الان هردو تخمدانم درگیر شدن و این ماه هیچ فولیکولی آزاد نکردم و انتقال جنینم عقب افتاد

@زینبی_بابا    

سلام زینبی جان خوبید؟اگه یادتون باشه من سونو انومالی که رفتم طول سرویکسم ۲۹ بود که دکتر گفت نیازی به سرکلاژ نیس فقط به خاطر هماتومم برام امپول وشیاف تجویز کرد امپولام که ی روز درمیون بود تموم شده گهگاهی کمر درد میشم میگم ممکنه به خاطر کوتاه شدن طول سرویکس باشه؟دکترم گفت ۲هفته دیگه سونومو تکرار کنم ولی نگفت شکمی یا واژینال به نظرتون واژینال انجام بدم دقیقتر نیس؟خطری نداره؟ من خیلی نگرانم به خاطر این قضیه میترسم دکترم اشتباه بکنه راجع به سرکلاژ  چون میگه نیازی نیس ی چیز دیگه ممکنه طولش افزایش پیدا کنه؟

راستی امپول پروژسترون با پرولوتون چ فرقی باهم دارن؟؟

سلام عزیزم خوبی؟

من هرروز سوماتروپین رو۱۲ میزنم

۴تااسترادیول

دوتا اپیلاکتور واژینال استروژن کونژوگه

یه روز درمیان واریوپپتیل

مشکلم آندومتر نازکه ک ب داروها جواب خوبی ندادو رو ۵هنوز

اماامروز لکه بینی شدم خیلی کم و کمرنگه

خیلی تعجب کردم چون۱۵ پریودمه و ۸روزه پریودم تموم شده

بنظرت عادیه؟چ مشکلی هست؟

پیشاپیش ممنون💋💕💜🥰

@زینبی_بابا       

@nazaniin۷۴    

@تورک_آنا    

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
من تو همه انتقالام خوردم فرتیل سی ام رو. وقتی هم ویزیت شدم با دکترم بهش گفتم دارم اینو میخورم بهم گف ...

سلام دلارام جان شما با سیکل طبیعی باردار شدی؟ چه دارویی دادن بهت ، من شتیدم لترازول میدن ، منم با استرادیول حساس هستم و همش میخورم لک میبینم  ، در ضمن ضخامت رحمم هم کمه ، موندم چی کار کنم 

سلام عزیزم خوبی؟ من هرروز سوماتروپین رو۱۲ میزنم ۴تااسترادیول دوتا اپیلاکتور واژینال استروژن کونژو ...

سلام عزیزم ممنونم ...عزیزم ای بابا بازم ضخامتت نرفت بالا ؟ کاش حداقل با اینهمه دارو روی ۷میرفت میتونستی انتقال بدی ...راستش من زیاد اطلاعاتی ندارم ولی تا اونجایی که میدونم خود استرادیول تا وقتی استفاده میکنی نباید لکه بینی یاخونریزی داشته باشی ...من ضخامتم خود به خود بالامیرفت کاش برعکس بودیم ...رهاجون زینبی بابا بهتر میتونه راهنمایین کنه ...خب الان داری داروهاتو ادامه میدی ببینی اندومترت بالامیره یا نه؟ 

آره‌عزیزم‌بگیربخور کلا‌براآمادگی‌رحم‌هس اصلا‌شایددکترت‌تجویزکنه‌اگرهم‌نکرد‌خودت‌میتونی‌باخیال‌ را ...

از چه روزی باید بخورم؟ فعلا پریود نشدم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم مرسی از احوال پرسیت اره عزیزم دیروز رفتم خداروشکر همه چی خوب بود الکی نگران بودم 😘😘😘خو ...

خداروشکرررر. الان تکوناشو حس میکنی؟ نه هنوز ۴ شنبه قراره ماما بیاد ی دفعه همون موقع میرم خخخخ به مامانم میگم من شانس اوردم کرونا هست وگرنه فکو فامیل میومدن منو میدیدن ابروم میرفت😂😂

خداروشکرررر. الان تکوناشو حس میکنی؟ نه هنوز ۴ شنبه قراره ماما بیاد ی دفعه همون موقع میرم خخخخ به مام ...

ممنونم 😘امروز دوباری حسش کردم ..حالا ایشالا بعد ۲۰ هفته منظم میشه تکوناش ...ایشالا شماهم به سلامتی پرنسس خانومو بغلت میگیری ...راس میگه مامانت 😁😁😁جاری من هم سرکلاژ شده بود واستراحت مطلق بود ۴ماه حموم نرفته بود 😩😩😩

@زینبی_بابا     سلام زینبی جان خوبید؟اگه یادتون باشه من سونو انومالی که رفتم طول سرویکسم ...

عزیزم ببخشید من دخالت میکنم ولی چون خودم تجربشو دارم خواستم راهنماییت کنم من سونو ان تی ۳۰ بود که گفت شکمی دقیق نیست دکترم واژینال انجام داد که ۲۹/۵ بود گفت دو دلم سرکلاژ بشی یا نه که خودم اصرار کردم سرکلاژ بشم ولی جفتم یکم پایین بود دکتر دو هفته استراحت بهم داد تا جفتم بره بالا بعد ۱۴ هفته سرکلاژ شدم چون خیلی استرسیم بعد سرکلاژ تا الان دوبار رفتم سونو واژینال طول سرویکسم همون ۲۹ و یبارم ۳۰ بود در مجموع تغییر خاصی نکرده بود. راستی شما سونو شکمی نرو خیلی خطا میزنه من انومالی زده بود ۳۵ کلی ذوق کردم ولی دکترم که سونو واژینال کرد باز همون ۲۹ بود. حتما حتما واژینال برو و استراحت هم داشته باش گلم