2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045337 بازدید | 684459 پست
من گفتم بخورمش گفت ما معمولا برا ۴۰ ساله ها میدیم که من اصلا پیدا نکردم

شما از دکترت پرسیدی اینو گفت؟ ولی من اینجا خیلیا رو دیدم که پایین تر از ۴۰ بودن و خوردن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
احیانا بریچ نیست؟؟؟ 

کلا تو پهلوهام ضربه می زنه و پایین نمی دونم ی دکتر سونو میده برم ببینم وضعیتشو 

دیروز ازمایش قندمو دادم ۵شنبه حاضر میشه گفت شرایط اینطوری بود واتس اپ کن برام 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا تو پهلوهام ضربه می زنه و پایین نمی دونم ی دکتر سونو میده برم ببینم وضعیتشو  دیروز ازمایش ق ...

ببین اگر سر جنین بالا باشه و پاها پایین موقع تکون خوردن قشنگ اون پایین ها حس میشه 

و اینکه الان ممکنه دائم بالا و پایین بشه، باز اگر نگرانی حتما به دکترت بگو، هر چند احتمالا چیز مهمی نیست و مربوط به حرکات بچه در موقعیت بریچ میشه

نه عزیزم . دفهه سوم مثبت شدم . برا انتقال دومم اول سبکل لانگ داشتم منتها بدنم به سینافکت و ال دی حسا ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت 

من چون سابقه پولیپ دارم میخوام خودم سیکل طبیعی رو به دکترم پیشنهاد بدم همش میترسم برگرده با استرادیول 😔 

ولی اصرار نمیکنم بهرحال علم من بالاتر نیست قطعا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم شما گفتی فرتیل سی ام برای انتقال خوبه؟ من چند روز دیگه پریود میشم و میرم تو سیکل انتقال ان شاا ...

آره‌عزیزم‌بگیربخور

کلا‌براآمادگی‌رحم‌هس

اصلا‌شایددکترت‌تجویزکنه‌اگرهم‌نکرد‌خودت‌میتونی‌باخیال‌

راحت‌استفاده‌کنی..بازم‌درموردش‌بادکترت‌مشورت‌کن

داروی‌گرونی‌هم‌هست‌

یه‌قوطیش‌تقریبا‌۴۵۰‌هزارتومنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻