2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
ممنون عزیزم  کی میری برا انتقال؟

هنوز تخمک کشی نشدم 😊

امروز روز چهارم تزریق آمپولهاست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گلم سه روز خونریری که معمولیه ....میگن از سه تا ۷ ردز معمولیه

خب‌قبلا‌اینطوری‌نبودم

قبلا‌خونریزیم‌زیادبود..بعدشم‌مثلا‌روزسومم‌میرم‌دکتر‌سونومیکنه

آندومترم‌۴ونیم‌درحال‌ریزش‌...اماازروزسومم‌دیگ‌قطع‌میشه‌و

روزی‌یکی‌یادوبارلک‌میشه...

ازبس‌قرص‌های‌تحریک‌تخمک‌گذاری‌خوردم

خدالعنت‌کنه‌دکترهایی‌که‌سردرنمیارن‌‌همین‌جور‌دارومیدن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم دستت دردنکنه میبینم صبح. 😊😊😘😘😘 بنظرت کارخوبیه تایکسال برای جلوگیری از کم نشدن بیشتر ...

عزیزم‌سایت‌خرابه‌عکس‌نمیاد

اگه‌پشت‌ورقه‌نوشته‌پنتوکسی‌فیلین‌‌همونه

منتها‌بعضی‌موقع‌شرکت‌هافرق‌میکنه‌

رنگشون‌یامدلشون‌فرق‌میکنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
میشه عکس بدی

عزیزم‌سایت‌خرابه‌عکس‌نمیاد

عزیزم‌همونه‌منتهابعضی‌اوقات‌شرکت‌هاش‌فرق‌میکنه

رنگشون‌ومدلشون‌فرق‌میکنه

@زینبی_بابا    

میشه تو دوران بارداری از آبرسان پوست استفاده کرد؟ من عادت ندارم از لوازم آرایشی استفاده کنم . از طرفی هم اگزما دارم و مجبورم از کرم هایی با ترکیبات هیدرو کورتیزون استفاده کنم تا اگزماها بیشتر نشن و اذیت نکنن. از طرفی هم دکترم گفته بهتره مصرف نکنم داروها رو . میتونم اب رسان استفاده کنم؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
آها بسلامتی عزیزم  کی قراره بری برای تخمک کشی؟

سلامت باشی عزیزم ،هنوز چیزی مشخص نیست تازه اول راهم 😃

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم‌سایت‌خرابه‌عکس‌نمیاد اگه‌پشت‌ورقه‌نوشته‌پنتوکسی‌فیلین‌‌همونه منتها‌بعضی‌موقع‌شرکت‌هافرق‌میکن ...

عزیزم شما گفتی فرتیل سی ام برای انتقال خوبه؟ من چند روز دیگه پریود میشم و میرم تو سیکل انتقال ان شاالله به نظرت خودم بگیرم بخورم این قرصو یا ببینم دکتر چی میگه؟ کلا این قرص برای چی هست؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

خدارو هزار مرتبه شکر این چند روز واقعا تاپیک از شدت انرژی مثبت دوستان و جواب های مثبتشون در حال انفجاره🤩🤩🤩 واقعا آدم خیلی خوشحال میشه

دوستان عزیزی که مثبت شدین خیلی تبریک میگم ان شاالله که وروجک هاتونو صحیح و سالم بغل کنین.. بقیه ی منتظرا هم و بینشون خودم به زودی این لحظه هارو تجربه کنیم..😍😍🤗🤗

آره لی لا جان گرفتم.بچه مون که دختر گله     ریسک فاکتورا همه لو ریسک هستن.تو نت که نوشته ...

ملیکا جان تبریک میگم عزیزم من عاااااااااشق دخملم خوش بحالت 😍😍😍😍😍😍😍خدا فرشته ی نازتو صحیح و سالم بذاره دامنتون ان شاالله که با خودش خیر و برکت بیاره.. جواب سلفریت هم خوبه خداروشکر دیگه با خیال راحت از بارداریت لذت ببر🥰🥰

تقریبا منو شما باهمیم😍😍 منم چندروز دیگه میرم منتظرم پریود بشم 

آره ان شاالله دور بعدی مثبت ها ماییم 😍😍