2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
خداروشکر علائم هایپری نداری من شکمم خیلیییی بزرگ سده بود طوریکه نمیتونستم زیپ شلوارمو ببندم 😅 و اصل ...

اهان باشه عزیزم دستت دردنکنه, طفلی توچی کشیدی ازدردش؟؟؟ 😑😑

اره هایپرنشدم من, یعنی ایشالله پریودشم اوکی؟ بعداینماه پریودشم روزچندم انتقال میدن؟ من از فریزی اینه اطلاعی ندارم. 

دعاکن دوشنبه میرم کارت جنین بگیرم همشون جنین شن. 🙏🙏🙏

واااای مبارکهههههه     چه دلم خواست برگردم عقب بیبی چک میزدمممممم. نمیدونم فهمیدن باردار ...

خخخخخخ نه تو آزمایشگاه مطمئن تره من تا آز ندم به یقین نمیرسم که مثبتم

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر نگرانم انگار بار اولمه 😂روز چندم سیکل پانکچر شدی ؟

من هردو دفعه13پانکچرشدم. 

نگران نباش دست خودادم نیست ولی من دیگه واقعاافتضاحه استرس ام همیشه فشارخونم بالا میره گفتم برم دکترقلب. 😢😢

روز ۱۳ انتقال ازمایش بتا دادم شد ۲۴۷۰  ممنون از همه دوستانی که تا این مرحله من رو راهنمایی کرد ...

سلااااام مبارکه گل خانوممم تبریک میگم التماس دعای فراوون. 

ایشالله9ماه بعدبسلامتی بغلش کنی

سلام دوستای گلم خوببن? من ازپنجشمبه که پانکچرشدم هنوز درد دارم چیکارکنم؟ انگاردلم بهم میپیچه ویهودرد ...

عزیزم، به سلامتی پانکچر شدی😍😍😍 چندتا تخمک داشتی؟ ببین مهربون جون یه مقدار درد کاملا طبیعیه فقط اگه شدید شد به دکترت حتما بگو شاید نیاز به دارو داشته باشی

مایعات زیاد بخور استراحتم داشته باش زودی خوب میشی انشاالله

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بازم با همه اینا استرس دارم  چون دکترم میگه بازم یه جنین انتقال میدم

سلام گلم خوبی؟ جنین فریزی انتقال میدی؟ بهم توضیح میدی شرایطشو و داروهاشو. 

من ازفریزاطلاع ندارم گفتن فریزمیکنیم انشالله جنین دربیادزمان پریودم برم

مبارکه عزیزدلم شماهم یکی انتقال دادید

بله یدونه انتقال دادم ممنونم عزیزم دعام کنید آزمایش خونم مثبت شه خدا ایشالله اینسری دل شمارو شاد کنه و گل پسر صحیح سالم بده بهتون

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم، به سلامتی پانکچر شدی😍😍😍 چندتا تخمک داشتی؟ ببین مهربون جون یه مقدار درد کاملا طبیعیه فقط اگ ...

سلام گلم اره پنجشنبه پانکچرشدم واسترس زیادیمم کاردستم داده فشارخونم بالابوده زمان عمل. گفتن برم دکترقلب. 

9تاتخمک داشتم عزیزم دوشنبه میرم کارت جنین بگیرم وای دعاکن بانی نی نازت برای من هم همشون باکیفیت باشن وجنین بشن. دیگه بعدش میرم مشهد. 

اره خیلی زیاد نیست درد ولی خب هست انگاریهومیگیره ول میکنه. 

برام ازشرایط فریزی توضیح میدی؟ من نمیدونم فقط گفتن روز3پریودبیا