2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044760 بازدید | 684409 پست
اینم شانس من دیگه عزیزم  بیمارستان بهمن دکتر عارفی

عزیزم منظورت سهیلا عارفی هست؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اره انگاری, من پانکچرم بشم سرموعدم پریودمیشم یعنی15روز دیگه چون دیره پریودام.  حالاموندم چیکار ...

خداروشکرکه‌بهترشدی

آره‌عزیزم‌‌مادرت‌عمل‌کنید‌‌..یه‌ماه‌فاصله‌بده

باخیال‌راحت‌برونی‌نی‌هاروبیارخونه‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول باید یه شرح حالی از خودت بدی عزیزم  مثلا چند سالته چند وقته ازدواج کردی چند وقته اقدامی از ...

چشم ۲۵ سالمه سه ساله عروسی دوسال اقدام از همون اول رفتم دکتر خودم یکم تنبلی داشتم خوب شدم بعد چندماه دییم باز باردار نمیشم شوهرم آزمایش اسپرم داد که گفتن ۷۵ درصد اسپرماش مرده و بی تحرکن و تعدادش ۱۰ ملیونه ما گفتیم آی یو آی کنیم دکتر گفت وقت تلف کردنه مستقیم برم میکرو 

بله عزیزم شما باردارین عزیزم؟

ممنون عزیزم.....من براش ایمیل فرستادم میخواستم برم پیشش...پس به نطرت نرم؟.....فدات بشم تیکرم مال قانون جدبه ایشالله با دعاهای شما خبر خوبو میارم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام گلم شما ذخیره تخمدانتون چنده؟ منم میترسم  ذخیرم خیلی کمه جنین هام کیفیت نداشته باشن

عزیزم کیفیت ربطی به زخیره نداره زخیره کم باشه تعداد تخمک به دست اومده کمه من زخیرم ۶.۹ولی تخمکام بی کیفیته

ممنون عزیزم.....من براش ایمیل فرستادم میخواستم برم پیشش...پس به نطرت نرم؟.....فدات بشم تیکرم مال قان ...

نمیدونم عزیزم راستش رو بخای دکتر فوق العاده حواس پرتی هست چون سرش شلوغه ممکنه یادش بره یه دارو رو بهت بده باید همه چیز رو خودت بهش یادآوری کنی ولی علمش بالاس جز دکترای خوب هست باز خودت میدونی عزیزم 

ایشالا که بزودی باردار میشی عزیزدلم

عزیزم کیفیت ربطی به زخیره نداره زخیره کم باشه تعداد تخمک به دست اومده کمه من زخیرم ۶.۹ولی تخمکام بی ...

پس چرا میگن اونا ک ذخیرشون کمه کیفیت تخمکم کمه

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...