2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام گلم خوبین? تازه برگشتم 9تاتخمک شد شکرخدا دعاکن همشون جنین باکیفیت شن خیلی درد دارم خونریزیم دا ...

وای خداروشکر چه عالی انشاءالله ایندفعه همشون برات جنین با کیفیت بشه خیلی خوشحال شدم عزیزم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم مهریه هیچ ارتباطی نداره باید بده میمونه نفقه که مباحث خودشو داره . 

اخه وکیل اون بهش گفته تو فسخ مهریه تعلق نمیگیره

تو اینترنت یه جا نوشته تعلق میگیره یه جا نوشته نمیگیره

وکیل منم میگه تعلق میگیره

سلام گلم خوبین? تازه برگشتم 9تاتخمک شد شکرخدا دعاکن همشون جنین باکیفیت شن خیلی درد دارم خونریزیم دا ...

خوب خدا وشکر ،انشالله که که همشون جنین با کیفیت میشن عزیزم ،الان فقط استراحت کن ،اگر میتونی کباب بخور و دوغ شور ،خم و راست نشو ،انشالله ۳ روز دیگه هم میری برای انتقال

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وقتی جنین شناس این حرف ها رو میزد شوکه شدم اصلا نمی تونستم حرف بزنم گیج گیج بودم تازه اومدم خونمون ف ...

میفهممت کاملا عزیزم حق داری بخدا ولی فقط به این فکر کن که حکمتی توش بوده برات خدا به دلت آرامش بده عزیزم درکت میکنم امروز واقعا از این خبر از صمیم قلب برات ناراحت شدم ولی خدا خودش صلاح ماهارو بهتر میدونه .

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام گلم خوبی؟ شرمنده تازه برگشتم درد داشتم.  9تاتخمک شد خدا رو شکر دعا کنید همش جنین شه خواهش ...

سلام‌عزیزم‌

ماشالله‌۹تا‌انشالله‌همشون‌جنین‌تپل‌میشن

خوشحال‌شدم‌..‌حتما‌به‌یادت‌هستم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام گلم خوبی؟ شرمنده تازه برگشتم درد داشتم.  9تاتخمک شد خدا رو شکر دعا کنید همش جنین شه خواهش ...

طبیعیه‌عزیزم

مسکن‌استفاده‌کن

دوغ‌شور‌وسفیده‌تخم‌مرغ‌نمک‌بزن‌بخور

عزیزم‌نگفتن‌هایپرشدی‌یانه

انتقال‌میدن‌‌برات‌یانه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
راست میگی ، والا الان من و شوهرم عزا گرفتیم جفتمون میخوایم گریه کنیم🥺 خدا کنه همینطوری که میگی باشه ...

اره بابا.نگران نباش.من تا۱۰هفته داشتم حتی دوبار زیادهم شد.یه بارخون رقیق و قرمز آبکی اومد.یه بارهم مثل پریودی.ممکنه جنین دوم هم لانه گزینی کنه.واسه من جنین سوم تو روز۱۷انتقال رشدنکرده بود ولی بعدا رشد کرده.واسه همینه بعصیا بتاشوندیر میره بالا.

‌ولی من میگم کمه اخه مولتی ویتامین خارجی گرفتم میگم شاید تاثیر دااشته باشه 

وای من دوست داشتم خیلی کم اضافه کنم البته ماه ۷ هستم ولی خوب بازم‌می ترسم 

اره ببین پروتئن بخور برای وزنگیری بچه خیلی خوبه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
الهی عزیزم. خدا دختر نازت رو برات سلامت حفظ کنه. میدونم خیلی سخته. خدا خانوادت رو برات سلامت نگه دار ...

فدات شم انشالله واسه توام زودی خوب بشه اذیتت نکنه دیگه. من که شوهرم خون ببینه قش میکنه اصلا ی وضعیه. خدا نی نی توروهم واست نگه داره عزیزم

واااای عزیزم خداروشکر تخمکهات زیاد شدن همش به فکرت بودم امروز.انشاله باهاشون مامان میشی 😍

اره بابا.نگران نباش.من تا۱۰هفته داشتم حتی دوبار زیادهم شد.یه بارخون رقیق و قرمز آبکی اومد.یه بارهم م ...

من امروز ۱۷ انتقالمه ، قشنگ حالت های لانه گزینی و دارم ، مثل اوایل انتقالم ، دیگه نمیدونمم فقط خدا میدونه اون تو چه خبره ، هفته دیگه دارم میرم سونو یعنی معلوم میشه ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بسلامتی عزیزم ایشالا همش برات جنین میشن😍😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام الهام جون ممنون  خودت خوبی دختر نازت خوبه 🤩🤩 بله خداروشکر آخراشه قسمت همه منتظرا به راح ...

فدات گلم ماهم خوبیم فسقلی دست بوس خاله ا ش هست گلم ❤️😍 ‌کی انشالله وقت زایمانت هست؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸