2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مرسی عزیزم انشالله که خیره 🥺🙏 ظهر پهلو و سمت راست رحمم خیلی درد گرفت ، همیشه پهلوی چپم درد میکرد و ...

عزیزم الان که شرایطت مثل همیشه نیست

تو الان یه مامانی

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من که استراحت نطلق بودم حمام نمیتونستم برم ولی خوب شما که میتونی برو انشالله زود خوب بشی عزیزم . منو ...

فدااات عزیز دلم.‌❤❤❤

الان چند هفته این؟ هنوزم استراحت مطلقی؟ بگردم الهی، کهیری که نتونی آب خنک بگیری حتی روش و بری دوش بگیری دور از جونت هلاک میکنه آدمو. بیخود نیست که میگن بهشت زیر پای مادرانه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازنین جون واسه من هفته ۱۸ شروع شد هر روز نبود الان هر روزه به نظرم شما که حساسی بهداشت برو ضربان قل ...

مرسی عزیزدلم من نزدیک ۱۸هفتم ولی از ۱۶ حرکتاشو حس کردم ...بهداشت نزدیکمون نیس یه درمانگاه نزدیکمونه دیروز فشارم ۱۰روی ۶بود ولی فشارمو امروز رفتم درمانگاه گرفتم همچنان پایینه گفتن  مامای درمانگاه  دستگاه داره واسه صدای قلب بچه ولی عصری میومد منم دوباره تنبلیم شد برم  

عزیزم الان که شرایطت مثل همیشه نیست تو الان یه مامانی

اوهوم🥺🥺

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم چی شد؟ رفتی پانکچر کردی؟ بیا از خودت خبر بده

سلام گلم خوبین? تازه برگشتم 9تاتخمک شد شکرخدا دعاکن همشون جنین باکیفیت شن

خیلی درد دارم خونریزیم دارم میگه دکتره بنداورده بود نمیدونم چرا این بار اینجور شد 

مهربون‌جونم کجایی‌بیا‌یه‌خبری‌ازخودت‌بده نگرانتیم

سلام گلم خوبی؟ شرمنده تازه برگشتم درد داشتم. 

9تاتخمک شد خدا رو شکر دعا کنید همش جنین شه خواهش میکنم. 😥خیلی درددارم خونریزیم کرده بودم حین عمل الانم هست کمی

عزیزم‌من‌به‌دکترم‌گفتم‌استفاده‌کنم گف‌نمیخاد‌کپسول‌فرتیل‌سی‌ام‌بهت‌میدم اگه‌این‌پیدانشو‌اینوبگیر ...

ببین فک نکنم بد باشه اینکه بتونی خود ژل رویال اصل گیر بیاری خیلی خیلی ریسکه چون همه میگن اصله مگر اینکه بشناسی باز از زینبی جون بپرس

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام بسلامتی فدات شم انشاالله ۶تاشون اونقد باکیفیت باشن ک همشون بشن دوقولوهای همسان😍😍😍

سلام عزیزم خوبی؟ تازه برگشتم 9تاتخمک شدن دعاکن همشون جنین باکیفیت شن. 

اینباردرد دارم. 😖😖

برای چیه؟ برای کیفیت تخمک خوبه؟   داروخانه ها دارن؟ از قیمتش اطلاع داری عزیزم؟

اره هم برای کیفیت تخمک خوبه هم برای شانس باروری 

من تو اردیبهشت گرفتم ۲۵۰ تومن ۳۰ عدد داشت 

سلام عزیزم خوبی؟ تازه برگشتم 9تاتخمک شدن دعاکن همشون جنین باکیفیت شن.  اینباردرد دارم. 😖😖

مبارکه چه خوب اخههه درد داره نزار یبوست بشی خیلی خم نشو 

گویند زنی زیبا و پاک سرشت به نزد حضرت موسی علیه‌السلام، کلیم‌الله، آمد و به او گفت: «ای پیامبر خدا، برای من دعا کن و از خداوند بخواه که به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند.»
حضرت موسی علیه‌السلام دعا کرد که خداوند به او فرزندی عطا کند. پس ندا آمد: «ای موسی، من او را عقیم و نازا آفریدم.»
حضرت موسی علیه‌السلام به زن گفت: «پروردگار می‌فرمایند که تو را نازا آفریده است.»
پس زن رفت و بعد از یک سال بازگشت و گفت: «ای نبی خدا، برای من نزد پروردگار دعا کن تا به من فرزندی صالح عطا کند.»
بار دیگر حضرت موسی دعا کرد که خداوند به او فرزندی ببخشد. دوباره ندا آمد: «من او را عقیم و نازا بیافریدم.»
موسی به زن گفت: «خداوند عزوجل می‌فرماید تو را نازا بیافریده.»
بعد از یک سال، حضرت موسی همان زن را دید در حالی که فرزندی در آغوش داشت.

از زن پرسید: «این نوزاد کیست؟»

زن جواب داد: «فرزند من است.»
پس موسی علیه السلام با خداوند صحبت کرد و گفت: «بارالها، چگونه این زن فرزندی دارد در حالی که تو او را عقیم و نازا آفریدی؟!»
پس خداوند عزوجل فرمود: «ای موسی هر بار که گفتم «عقیم»، او مرا «رحیم» می‌خواند. پس رحمتم بر قدر و سرنوشت پیشی گرفت.»

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام عزیزم خوبی؟ تازه برگشتم 9تاتخمک شدن دعاکن همشون جنین باکیفیت شن.  اینباردرد دارم. 😖😖

ان شالله همشون جنین بشن😍😍 غذای پروتینی زیاد بخور. من تا یک هفته با درد میرفتم wc آب هم زیاد میخوروم هر ۱ ساعت بودم

خدایا شکرت
به نظر من که تو تخصص جنین شناس هست  چون اون بیشتر از هر کسی با تخمک و اسپرم سر و کار داره و ال ...

خوب جنین شناس به شوهرم چندتاویتامین داد گفت یبار دیگه میکرو کنید اگرنه جنین اهدایی .اورولوژگفت باید تکرار کنید ویتامیناهم گفت باهم نخوره تداخل ایجادمیکنه.میدونی جنین شناس گفت مشکل از اسپرمه چون شوهرت ازواسپرمه نمیشه روش ازمایش کنیم گفتم‌امکان نداره ازتخمک باشه گفت ظاهرش که سالمه منم‌که توش نیستم خوب اینکه  نشد جواب حالا ۱درصد کیفیت تخمک پایین باشه کلا نباید با چندتاویتامین بگه دوباره میکروکنیم شوهر هیچ دارویی مصرف نکرده بود اصلا ممکنه بادارو تقویت بشه

یا رب العالمین