2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خداکنه خواستم همون صبح عکسشم بفرستم ولی نمیدونم چرا نشد دوباره سعی میکنم فک کنم نتم ضعیفه گلم خط دوم ...

عزیزم مثبتی ایشالله. من هزار روز هم میگذشت تغییری نمیدیدم. چند شنبه است آزمایشت؟

سلام عزیزم.. من رفتم سونو خداروشکر با دعای شما دوستان اون دوتا جنین وضعیتشون خوب بود و همچنان محتاج ...

سلام به روی ماهت گلی حونم ....خدا رو صد هزار بار شکر خواهری نمیدونی جقدر خوشحال شدم....اونروز نوبتت بود همه برات صلوات فرستادن.....خداروشکر صدهزارمرتبه که دعاهامون رو مستجاب کرد...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم ان شاءالله  خیلی برات دعا کردم دلم روشن مثبتی راستی عزیزم ببخشید چند ساعت بعد انتق ...

خیلی ازت ممنونم انشالله خودتم حاجت روا بشی عزیزم منم بخدا هرروز که حدیث کسا میخونم اسمت تو ذهنم میاد و دعات میکنم هم شما هم بقیه دوستان. والا من کلی تحمل کردم که زود نرم اخر سر که داشتم لباس میپوشیدم که برم خونه رفتم دسشویی فک میکنم یکساعتو نیم دوساعت بعد انتقالم بود ولی چون مستانه باید پر باشه بودن کسایی که همون لحظه بعد انتقال براشون لگن بردن بقیه هم به محض بلند شدن از تخت رفتن یعنی دسشویی تاثیری نداره خودشون میگفتن میتونید برید من خودم نخواسم

در اندک من تویی فراوان یارب..
ممنون عزیزمی خیلی دعاکن ایشالله همشون جنین شن. واقعا دیگه هزینه هاخیلی خیلی سرسام اوره.  فردا ...

فعلا هیچی.  دیروز همسرم رفت تست اسپرم بده آز مرکز گفته که باید وقت قبلی بگیری بخاطر کرونا. نشد که تست بده حالا هم میگه دیگه نمیرم و از این حرفا . کلا کلافم کرده

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
وای‌ممنونم خوشحالم‌کردی همین‌‌گفتم‌پرد‌بده‌ اونم‌نداد‌گفت‌بیاجاهامونو‌عوض‌کنیم😂 سیکل‌لانگ‌گذاشت ...

عزیزم، باز دمش گرم اهل دل بوده با شوخی سر کرده😉😉😉

نگران نباش عزیزم عزیزم

ببین یه جاهایی دوستان حق دارن نگران باشن منم میگم اونجاها سوال بپرسن تا ببینیم قضیه چیه ولی یه جاهایی دیگه وقتی همه چی درسته دیگه نگرانی جایگاهی نداره 😉 😉 😉 

نوا جون چاره ای هم جز تحمل ندارم عزیزم. سیزده سال چشم انتظار بودم، حالا که لطف خدا شامل حالم شده، در ...

بری دکتر فکر کنم چیزی بده برا کم شدن خارش. دقیقا خواهر من خارش زیاد داشت ولی یادم نمیاد چند هفته بود

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
خیلی خیلی ممنونم از توضیحاتت زینب جان. شرمنده جنس ظرفی که توش شیرو منجمد میکنیم و ضمنا طرز ذوب کردن ...

عزیزم من که شیرم هیچ وقت به انجماد نمیرسید🤣🤣🤣🤣 وقتی روزی حدودا 750 تا شیر میخواد، تازه از شیر خشک هم استفاده میکردم 

اما اگر قصد داری فریز کنی پاکت های مخصوص هست، که فکر کنم گرونه، به نظرم زیپ کیپ کوچیک (خیلی کوچیک) بخر و تو اون فریز کن 

حالا چه جوری؟ 

شیر رو تو ظرف تمیز و استریل بدوش و اگر قصد نداری استفاده کنی سریع بریز تو زیپ کیپ و به صورت فلت بذار فریز بشه تا جا زیاد نگیره، ضمنا روش تاریخ هم بزن که بعدا از قدیمی ترین شروع به مصرف کنی

برای آب کردنش هم بهترین حالت اینه از فریز بذاری تو یخچال تا آب بشه، وقتی تمام کریستال های یخ ذوب شد، از اون موقع 24 ساعت فرصت مصرف هست، و بعدش دیگه باید ریخت دور

از یخچال که در میاری تو آب داغ بذار تا به دمای مورد نظر برسه و چربی شیر دوباره حل بشه 

بعدش بریز تو غذای بچه، یا تو شیشه 

البته سنین بالا بعد از دوماه اگر شیشه بدی احتمالش کمه سینه رو پس بزنه چون یاد گرفته ولی هر چی سن کمتر باشه احتمال خراب شدن الگوی مک زدن یا نگرفتن سینه بالا تر میره

هیچ وقت شیر تازه رو روی فریز شده نریز

بسته ها رو 60 تا 120 سی سی پر کن هر وقت شیرت زیاد شد،

میتونی یه ظرف بذاری تو یخچال و هر بار شیر دوشیدی و خنک شد بریزی توی اون(شیر تازه و گرم رو هم باهم قاطی مکن اول بذار شیر تازه هم سرد بشه تو یخچال بعد قاطی من با هم) وقتی 60cc شد اون موقع فریز کن

همیشه هم بدون شیر ما دو فاز میشه سریع 

چربی جدا میشه و بالا میاد، هر وقت این جور شد و قرار بود ظرف جابجا بشه، اول ظرف رو خوب تکون بده تا چربی ها هموژن بشه و به ظرف چسبیده نمونه 

اون چربی ها عامل وزن گیری بچه هست

عزیزم مهریه تحت هر شرایطی باید بده این اقا داره این کارو میکنه دلیل و مدرک جمع میکنه که بتونه یه طرف ...

والا خودش میگه چون قبل ازدواج جراحی داشتی پس مهریه ام تعلق نمیگیره

اون دنبال مفتی طلاق دادنه

ببین گلم خیلی فرقی نداره کی بخوری، چون اثر آنتی بیوتیک در خون هست تا یه مدت و باید هم باشه تا بتونه ...

اموکسی سیلین فارینات و آزیترومایسین  از شروع ال دی به نوبت همه اینا رو خوردم

خدایا شکرت