2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
سلام بچه ها خواهش میکنم جواب منو بدین خیلی مهمه و واجبه میخوام بدونم کسی که اندومتریوز داره نازا م ...

عزیزم منم اندومتریوزم این حرفها چیه ؟ به کسی که ذخیره تخمدان خیییلیییی کم داره هم الان نازا نمیگن چون به هر حال راههای درمان هست . اندومتریوز باردار شدن رو سخت میکنه برای بعضی ها وگرنه خیلی ها هم دارن و باردار شدن خیلی راحت . برای چی بری پزشک قانونی ؟ متوجه نشدم . ببین عمل اندومتریوز و مراقبت های بعدیش خیلی مهمه . اگر قصد بارداری داری قبلش حتما جنین فریز کن و بعد عملتو انجام بده من تو این موضوع دکتر آصف جاه رو بهت پیشنهاد میکنم خودم گرید ۴ بودم و عمل دکتر حرف نداشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم،،  الان واقعا هم خودم و هم خانوادم خیلی داغون هستیم و هنوز تو شوک هستیم یکم بگذره ...

عزیزدلم‌‌‌خیلی‌ناراحت‌شدم

اماخدارو‌شکر‌‌الان‌خوبی

قدم‌گل‌دخترت‌مبارک‌باشه

خدانگذره‌ازاین‌دکترهای‌بی‌سواد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم منم اندومتریوزم این حرفها چیه ؟ به کسی که ذخیره تخمدان خیییلیییی کم داره هم الان نازا نمیگن چو ...

از کجا بفهمم گرید چندم

بر تو چند ساته،چسبندگی هم داری

چند سال نابارور بودی

ببین شوهرم رفته شکایت کرده که این اندومتریوز داشته قبل ازدواج و نازاست بهم نگفته من الان فهمیدم

میخواد منو بفرسته پزشک قانونی

بر این گفتم اگه برم به خاطر اندومتریوزم میگن نازا

قربونت ♥️ عزیزم اون بار پرسیدی اسم همشو نوشته بودم برات. تا جییگه یادمه اینا بود: قبل انتقال ال دی ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم‌ببخشید‌من‌دیگ‌آلزایمرگرفتم‌ازفکروخیال

آمپول‌بوسرلین‌نداشتی؟

هیروکسی‌کلروین‌ازکی‌شروع‌کردی

آمپوله‌یاقرصه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم منم اندومتریوزم این حرفها چیه ؟ به کسی که ذخیره تخمدان خیییلیییی کم داره هم الان نازا نمیگن چو ...

راستی راحت وقت میده اصف جاه

اخه دکتر نصر بر سه ماه بعد وقت میده

وای چقدر بد،الان خوبی عزیزم ؟دختر گلت حالش خوبه ؟

نسبت به اون موقع که همه میگن تا مرگ رفتمو برگشتم خوبم، ولی حقیقتش از نظر روحی داغونم از نظر جسمی هم درد زیاد دارم فقط دارم با مسکن سر میکنم تا به قول معروف دردم کمتر بشه و از بدنم بره،،، دخترمم تا وقتی من بیمارستان بودم بی مادر بودش و شیر خشک بهش میدادن الان   هم خیلی بی قراره و مظلوم،  شیرمم خیلی کمه چون از اول شیر نخورده کلا هممون ضربه خوردیم

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ عزیزم‌ببخشید‌من‌دیگ‌آلزایمرگرفتم‌ازفکروخیال آمپول‌بوسرلین‌نداشتی؟ هیروکسی‌کل ...

نه بوسرلین نداشتم

هیدروکسی قبل انتقال رو یادم نیست اما تا چند روز قبل انتقال قطع کرده بودم. بعد انتقال از یه هفته بعدش شروع کردم

اگر کنسل بشه آره ،دوباره روز از نو،ولی قراره عصر برم دکتر شهر خودمون فقط دعا کن قبول کنه پرگووریس بن ...

چرا اینقد حرص پرگوریس میزنی من خودم پرگوریس گونال زدم کلا 5تا تخمک داشتم یه جنین تشکیل شد 

یا مهربون جون سیکل قبلش سینال زد این سری گونال و پرگوریس ولی تعداد تخمک هیچ فرقی نکرده مثل سری قبل شده که داروهاش ایرانی بود 

به نظر من فکر این چیزا نکن خدا بخواد بده با همون سینال جواب میگیری نخواد بده گرونترین دارو ها رو هم استفاده کنیم نمیده 

به خدا توکل کن برو جلو استرس دارو نداشته باش 

از کجا بفهمم گرید چندم بر تو چند ساته،چسبندگی هم داری چند سال نابارور بودی ببین شوهرم رفته شکایت ...

برای من موقع عمل فهمیدن گرید ۴ هستم . تخمدانهام لوله های فالوپ روده و لگن و مقعد کلا درگیر شده بود و عملم حدود ۴ ساعت طول کشید . فکر کنم تو تخمدانم کیستم ۳ یا ۴ سانت بود الان دقیق یادم نیست و کل بدنم چسبندگی ایجاد کرده بود . والا نمیدونم چی بگم این چه کاریه که شوهرت کرده اصلا معنی قشنگی نداره . فکر کنم به کسی که ذخیره تخمکش صفر باشه میگن نازا شما که مشکل نداری . باردار شدن امثال ما میتونه سخت تر باشه . همسر شما باید همراه باشه نه اینکه دامن بزنه میتونست عکس این ماجرا باشه و ایشون دچار مشکل بودن مثل خیلی ها همین جا که همسرشون مشکل داره این رفتار رو ایشون میپسندیدن اون وقت ؟؟؟؟؟

راستی راحت وقت میده اصف جاه اخه دکتر نصر بر سه ماه بعد وقت میده

اگه از یه پزشک دیگه نامه اورژانسی بگیری آره وقت میده . منشیش خیلی بداخلاقه ولی باهاش مدارا کنی راه میاد اگه تهران هستی برو مطبش بشین آخرین وقت هم شده بهت میده ولی قبلش هماهنگ کنی بهتره چون یکم قابل پیش بینی نیست منشیش

عزیزم شما داروی جدید استفاده نکردی؟ اخه من چند هفته پیش سفکسیم خوردم به خاطر عفونت ادراری انچنان کهی ...

چرا عزیزم. پریروز سیدرال فولیکو شروع کردم مکمل آهنه. بعد از شبش این شکلی شدم. برام دعا کن مال اون باشه. دیروزم کم عقلی کردم بازم خوردمش. کلسیم جوشان ویتامین ث هم دارم. اونم پریروز شروع کردم. حالا امروز هیچکدوم رو نخوردم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ای وای عزیزم. خدا رو شکر به خیر گذشت 🥺 تهرانید درسته؟ میشه اسم دکترتون رو بگید؟

ممنونم عزیزم،  بل بله بله تهرانیم،،  دکترم معروف نیست یه دکتر تو محلمون میرفتم حتی تو بیمارستان که زایمان کردم دکتر ثابت نبود