2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045060 بازدید | 684424 پست
جوابتو بالا دادم ، یه چیز دیگه هم اینکه فقط برای پانکچر من ازمایش دادم ، شوهرم نیاز نبود ازمایش بده ...

مرسی عزیزم متوجه شدم پس یعنی اگه خدایی نکرده آزمایش خونی که خودشون میگیرن مثبت باشه میفرستن بیرون برای ته حلق وگرنه براشون همون خون کفایت میکنه 

سلام آنوکسا ۴۰۰۰ عزیزم. داروهای مکمل و تیرویید مصرف میکنم

مرسی گلم از راهنماییت😘🥰

هموزیگوت هستین درسته اخه منم ژن mthfr هموزیگوت موتان هست 

بعد عزیزم من آمپولامو میزارم یخچال شما کجا میزاری؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم متوجه شدم پس یعنی اگه خدایی نکرده آزمایش خونی که خودشون میگیرن مثبت باشه میفرستن بیرون بر ...

اره عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
قربونت عزیزم انشالله با دعای شما دوستان اینبار حتما مثبت میشم...فقط نمدونم ازمایشای انعقادیو برم یا ...

عزیزم بی زحمت یه شرح حال کامل و مفصل از مشکلتون 

درمان هایی که انجام دادین

آزمایش هایی که انجام دادین بگو تا بتونم راهنماییت کنم

ممنونم عزیزم،  علتشو هنوز خودم نفهمیدم ولی مطمئنا هم قصور پزشکی بوده و هم عوامل پیش بینی نشده

وای جونه مردم براشون مهم نیست خداروشکر الان خوبی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

ممنووون از همه دوستان ❤️❤️❤️

ببخشید تک تک جواب خوبی هاتون رو‌نمیدم چون نمیخوام وقت تایپیک رو بگیرم 

انشاالله بعد زایمان حتما میام و از خودم خبر میدم 💜💜💜

انشاالله اونایی که انتقال دادن و منتظرن با آز مثبت هممون رو خوشحال کنن بقیه هم زود زود مامان بشن 

👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم،  من زایمان کردم،  متاسفانه بعد زایمان دچار اینرسی و مسمومیت شدید بارداری شدم و ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 😍 😍 😍 😍 اول از همه خیلی خیلی بهت تبریک میگم و خدا  رو شکر که الان حالت خوبه 

اما خیلی خیلی متاسفم که این چند روز حالت خراب بوده😔😔😔😔 الهی هیچ وقت دیگه این جور بلاها سرت نیاد عزیزم و همیشه با دل خوش کنار خانواده باشی و دختر گلت رو بزرگ کنی 

علتش رو بهت گفتن عزیزم؟ خدا خیلی بهت رحم کرده

سلام عزیزم،  من زایمان کردم،  متاسفانه بعد زایمان دچار اینرسی و مسمومیت شدید بارداری شدم و ...

تیارا جون قدم دختر نازت مباااارک عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم 

واقعا روزای سختی داشتی خداروشکر الان حالت خوبه و مرخص شدی 

خیلی به یادت بودم عزیزم خیلی مواظب خودت باش همین که دخترت سالمه و کنارته خداروشکر خودتم یواش یواش خوب میشی عزیزم 💗💗💗💗💗💗💗نگران نباش ولی حتما پیگیر باش چرا اینجوری شد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بله گلم مجدد باید بخوری، حداقل نیم ساعت باید بگذره چی شده عزیزم؟؟ 

مرسی گلم😘😘

چیزی خاصی نبودعزیزم قرص رو خوردم اومدم مسواک بزنم حالم بد شدخیلی ببخشید استفراغ کردم من معده م یه کم مشکل داره اکثر مواقع ک مسواک میزنم اینطوری میشم نمیشه هم که مسواک نزد دیگه موندم چیکار کنم