2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
خانما من ۱۴ هفته هستم تا دیروز تهوع داشتم و خیلی شدید ترش می کردم امروز که بیدار شدم خبری از هیچ کدو ...

نگران نباش عزیزم فردا با شدت تمااااام میاد دوباره😆 الان دبگه کم کم قطع میشه حالت تهوع و اینا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ۱۲همین برج نوبت خراش دارم میشه۲۳سیکلم درد داشت؟؟؟

درد داشت ولی قابل تحمله مثل درد پریودیه

قبلش حتمامسکن بخورو شیاف استفاده کن

یه لحظست

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
وای دقیقا پس عین خودمی 🤣🤣🤣  من که شوهرم اصلا به حرفام و غرغرهام گوش نمیده دایم میگه خوب میش ...

دمیترونو نخور تا ببینی چه حالی پیدا میکنی. ببین من روزی دوتا دمیترون میخوردم اگه میتونی کم کم قطعش کن. کم کن تا قطع کن. من دکترم جای دمیترون بهم ب ۶ داد گفت تا روزی سه تا توی دوران بارداری مجازی بخوری. ولی من نخوردم خودش خوب شد. من حالت تهوعم وحشتناک بودا. یعنی تو همین مدت چهار پنج کیلو کم کردم چون هیچی نمیتونستم بخورم و فقط بالا اوردم. با دوتا دمیترون هم همش بالا میوردم.

من از همون اول شیکم داشتم. اصلا حس نمیکنم شیکمم بزرگ شده باشه فقط سفت شده. 

فکر و خیال اخر سر دیوونمون میکنه

فکرکنم نمیدونم فقط هی میگفتند سونو داپلر دوتا انتقال منفی داشتم ۳۶۰تومن

عزیزم با دفترچه اینقد؟یا آزاد؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام بچه ها امروز هشتمین روز انتقالمه بنظرتون بیبی نشون میده

نه عزیزم. من جنین باست انتقال دادم روز ۱۲ یا ۱۱ بود که بی بی چک گذاشتم منفی شد ولی تست بتام روز ۱۴ مثبت شد. الکی بی بی چک نذار با اعصاب خودت بازی نکن

عزیزم ببخشید مشکلت چی بود ک سونو داپلر کردی ؟ یعنی تو سونو مشخص شد خونرسانی کمه؟ شما بارداری؟

دوتا انتقال منفی داشتم

برای بارسوم که رفتم منو فرستاد سونوی داپلر

که مشخص شد خونرسانی به رحمم کم هست

درد داشت ولی قابل تحمله مثل درد پریودیه قبلش حتمامسکن بخورو شیاف استفاده کن یه لحظست

مرسی عزیزم

ترس از این دارم که این خراش رو بدم و بعد دوباره انتقالم کنسل بشه

سلام خوبی عزیزم؟ منو یادته اومدم گفتم مثبت شدم؟😔 بتام شد ۲۳ بعد ۵۰ و هر بار از متصدی ازمایشگاه می ...

سلام عزیزم 😔😔😔😔 خيلي متاسفم 😢😢😢😢

خیلی سخته آدم امیدوار بشه یعد یهو ببینه اشتباه کرده

ازمایشگاه هم درست گفته، خیلیا با بتای کم مامان شدن، امیدوارم دیگه این اتفاق برات نیفته گلم و خدا دلت رو شاد کنه🤲🤲🤲🤲

نه شدید نیست ولی نگرانم کرده ایشالله فردا تموم بشه

مطمان باش فردا تموم میشه.حتی این احتمالم بده که دوباره علایمت برگرده.اگر هم برنگشت بازم به نظرم طبیعیه.زینب جان میگه بعد ۳ ماه علایم کم میشن.

خدایا شکرت