2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044606 بازدید | 684400 پست
اطرافیان میدونن مشکل از کدومتون بود؟به کسی گفتی؟

همه میدونن

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی.شلوغه مرکزش؟ برخوردشون خوبه؟

مرسی گلم والله دو سه بار دیگه رفتم اره شلوغ بود ولی این دو بارو به خاطره محدو دیت ها خیلی خلوت بود ولی خداییش کارش رو برنامس حالا امیدوارم نتیجه بگیرم

جدی؟اخه منم میدونن حدودا ولی به کسی نگفتم میکروکردم

من میکرو کردنمو فعلا به کسی نگفتم ، ولی میخوام بگم چون شک میکنن چون تابلو بود ما طبیعی بچه دار نمیشیم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من میکرو کردنمو فعلا به کسی نگفتم ، ولی میخوام بگم چون شک میکنن چون تابلو بود ما طبیعی بچه دار نمیشی ...

چراتابلو بود؟بزار دوسه ماه دیگه بگو.منکه خداراشکر کسی نفهمید اگرنه باید چقدر سوال جواب میدادم

یا رب العالمین
چراتابلو بود؟بزار دوسه ماه دیگه بگو.منکه خداراشکر کسی نفهمید اگرنه باید چقدر سوال جواب میدادم

مادرشوهرم که خبر داره ولی گفتم به کسی نگووو فعلاا ، شاید بگه همینطوری حامله شدم ، به فامیل خودمم نمیدونم شاید نگمم 

ممنون عزیزم کی عمل داری فک کنم فردا باهم هستیم درسته؟بمنم گفتن ۶۵۰۰همرات باشه دیگه نمیدونم چقدمیشه

شما هم ابن سینایی من برایه شنبه عمل دارم ولی تست کرونا ازم گرفتن یه چیزی مثله خوره افتاده تو وجودم اصلا بهم امپول برایه جلوگیری از ازاد شدن تخمک نداد سه بارم بهش گفتم سه تا سینال اف داده تا چهارشنبه پنج شنبه هم سینال فکت با یه سینال ۴۵۰ نوشته الفا که ساعت ۸.۴۰ بزنم حالا نمیدونم ازاد بشن یا نه خیلی میترسم دوفاستونم البته دارم روزی دو تا 

من حتی مامان بابای خودمم نمیدونم چه برسه به اقوام شوهر نمیخوام کسی بفهمه

اخه بنظر من چیز بدی نیس ، بعضی ها اینطوری بچه دار میشن ، البته تو این دوره بیشتریا اینطوری صاحب بچه میشن 

خداروشکر که نتیجه گرفتید چندتا تخمک داشتید که چهارتا جنین شد ؟ چند سالتونه

۸ تا تخمک ، ۳۴ سالمه

[QUOTE=165536550]شما هم ابن سینایی من برایه شنبه عمل دارم ولی تست کرونا ازم گرفتن یه چیزی مثله خوره افتاده تو وجودم ا ...[/QUOTEنه عزیزم من خوزستانم فک کردم فردا عمل داری نگران نباش گلم اونا خودشون طبق سونووباتوجه به سایز فولی امپول میدن منم ازروزدهم شروع کردم به امپول زدن برای جلوگیری ازازاد شدن خودم هم هردفعه ک سونو میشم استرس میگیرم 😀

خداروشکر که نتیجه گرفتید چندتا تخمک داشتید که چهارتا جنین شد ؟ چند سالتونه

ممنونم عزیزم