2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
@زینبی_بابا     عزیزم خیلی شرمندم انقد ازت سوال میپرسم.. من بدنم چند روزه به خارش افتاد ...

ببیخشید عزیزم که من جواب میدم من دو سه روز بعد از انتقالم جای آمپولم عفونت کرد شدید طوری که بهم گفتن باید بستری بشی و یک دوره دارو بگیری بعد بری عمل ولی خب قبول نکردم و دارو گرفتم با مشورت مرکزم و تو خونه مصرف کردم و خدا رو شکر خوب شدم .منم از همون موقع آمپول تبدیل شد به روزی یه شیاف تا روز ۸ انتقال که لک دیدم شد دوتا شیاف و خدا رو شکر مثبت شدم. باور کن اینکه شیاف داشته باشی یا آمول ربط نداره به مثبت شدن. حداقل برا من نداشت و با شیاف مثبت شدم . اگه مرکزت تشخیص داده دیگه نباید امپول مصرف کنی به نظرم گوش کن به حرفشون. من خودم روزی که مرحله دوم انتقالم بود و برام انتقال داده بودن بهشون گفتم جای آمپولام سفت شده و میخاره اما‌گفتن هر وقت برات برجسته شد جای امپولا و درد زیادی داشتی زنگ بزن تا بهت بگیم چیکار کنیم. اگه همون وقت آمپول رو برام تبدیل به شیاف میکردن دیگه جاشون عفونت نمیکرد من ده دوازده روز درگیر باشم . پس بنظر من که یه تجربه بد داشتم همون شیاف رو استفاده کن 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما میشه هرکی شوهرش اینجوری میشه علتشو میدونه بگه @زینبی_بابا‍ 

ببخشید با عرض معذرت شوهرم موقع رابطه خیلی عرق میکنه سروصورتش خیس میشه بنظرتون علتش چی میتونه باشه؟دکتر هم که رفتیم نگفتیم.مشکل هورمونی نداره بنظرتون؟

یا رب العالمین
خیر باشه...مراقب خودت باش...حال عمومی ات چطوره؟ حالت تهوع و.. داری؟؟ من که خیلی بی حالم

تهوع دارم هنوز ۲تادمیترون میخورم.بو شدیدا اذیت میکنه معده درد ونفخ معده دارم.خولاصه هرچی بگی دارم خیلییی اذیت میشم از خوردن افتادم.بیرونم نمیرم یعنی واقعا اذیت میشم فک کن اینهمه مدت توخونه بودم

آره تقریبا، بعضیا فقط بر پایه fsh هستن  بعضیا بر پایه lh و  fsh از ترکیبشون اطلاعی ندارم ...

زینب جون شما موقع سونو، فولیکول ریز داشتی یا نداشتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم باز شدن. البته یه تزریق داخل رحمی انجام دادم پیش دکتر امیری. فکر کنم التهاب داشته که اون تزریق ...

خداروشکر عزیزم

آخه یه لحظه امیدوار شدم نه خودم لوله هام بستست😅😅😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بر پایه fsh بود ولی برای ذخیره کم استفاده میشه  خوبیش اینه یکبار تزریق میکنی و تا الان اغلب جو ...

زینب جون شما اطلاع داری، چرا بعضی دکترا هاش ام جی رو اول سیکل، ولی اکثریت اخرای سیکل میدن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم بعد از انتقال نباید پنیر خورد یا بعد از پانکچر؟علتش رو میدونی چرا؟

بعد انتقال پنیر پاستوریزه باید خورد میگن منم علتشو نمیدونم عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..
جوابدهی تخمکام متوسطه. فولیکول بالغ دارم ولی جنینم رشدش متوقف میشه و به بلاستوسیت نمیرسه

منم همینجورم کدوم استانین 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
زینب جان منم اینسزی فقط سینال زدم دفعه بعد اینایی که شما گفتین را به دکترم بگم بنویسه؟تخمکام بیشترنم ...

نه گلم شما تعداد تخمک هات خوب بوده، یعنی بدنت عالی جواب داده، زیاد شدن تخمک به معنی بالا رفتن کیفیت نیست اصلا

شما ببین دکترت چی میگه، چون میترسم داروی دیگه بده همین 8 تا هم تشکیل نشه، یا... 

عزیزم کدوم داروها Fsh cm و lh داره 

الان حضور ذهن ندارم عزیزم، ولی جان من پا نشید به دکترتون بگید چی کار کن چی کار نکن😬😬😬

به خدا اونا میدونن، فقط تنها چیزی که میشه بگید اینه مثلا ایرانی ننویسه، یا اگر دارویی قبلا جواب نداده