2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045105 بازدید | 684429 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله هایپرشدم درد داشتم ولی خیلی نبود قابل تحمل بود البته بستگی داره آستانه تحمل دردت چقدر باشه🙃۳۰سا ...

ای جانم انشالله که صاحب بچه های نازنازی بشی. 

ممنون گلم ازدعای خیرت توکل کردیم بخدای مهربون. فقط لطفایه نی نی هاتوپولوشکمو... 😂😂😂

اصن هم پررو نیستما

بله همون آزمایشگاه 

عزیرم خیلی خیلی مبارکه 

انشاالله یه بارداری سالم رو تجربه کنی و نی نی رو به موقع بغل کنی 💜💜

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چ فکر جالبی. ولی فکرنکنم نوبت اول بگیرن. چون این روزا رویان گفت برا تشکیل پرونده و نوبت اول نیاید. ح ...

خواهش میکنم حالا زنگ بزن مراکز ببین چی میگن ضرر نداره.استرس کرونا کم بود اینم اضافه شد

یا رب العالمین
من لوله هام بسته اس یه دخترم دارم هزینه تعیین جنسیتم خیلی زیاده شما بچتون پسرشد؟چیکارکردین؟

میکرو کردم عزیزم بله متاسفانه هزینه ها بالاست یکیم باید صبر و برد بالا تو این کار ولی نشد نداره خودتون لوله هاتونو بستین؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چقدر خوب شده هزینتون.همونجا مثبت شدین؟کدوم شهر هستین؟

بله عزیزم، همدان

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیرم خیلی خیلی مبارکه  انشاالله یه بارداری سالم رو تجربه کنی و نی نی رو به موقع بغل کنی 💜💜

سلام‌لیانا جون خوبی بسلامتی کیه زایمانت؟

رویان تو اینستا یه پست گذاشته بود یه شماره موبایل داده بود تو واتساب به اون شماره پیام بده یا زنگ بز ...

مرسی گلم، زنگ میزنم ولی فکر نمیکنم برا مجوز اقدامی بکنن. چون گفتن با مسیولیت خودتون بیاید

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سونو که الان چیزی نشون نمیده دو هفته دیگه باید برم سونو

هنوزم باید همون مقدار آمپول و دارو رو بخری؟ بعد از مثبت شدن بتا دکتر داروهاتونو تغییر نداد گلم؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم تو چه مرحله ایی هستی؟ از یه ارگان و اداره دیگه آشنا نداری مجوز بگیرین؟ 

ماه پیش دارو برام تجویز شد ولی چون دکتر رو ندیدم شروع نکردم. این ماه میخام برم درمورد داروها با دکتر صحبت کنم.. آشنا ندارم ولی پرس و جو میکنم ببینم چی میشه. ممنونم از راهنماییت😘😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره گلم گرم درد و ورم رو بیشتر میکنه  ، نهایت 24 ساعت بعد از تزریق کمپرس گرم باید بذاری نه زود ...

زینبی جون خوبی؟ گل پسرت خوبه ؟

میکم من هر روز چایی می خورم 😁😁ولی نسکافه خیلی خیلیییی کم خواستم ببینم چقدر کارم اشنباهخ😂😂