2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
نه عزیزم،من هنوز نرفتم ،فقط دارم آمپولهام رو میزنم ،خدا کنه تا اون موقع راهی پیدا بشه

بسلامتی، خداروشکر ک شروع کردی، خیر باشه برات.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشأالله عزیزم

عزیزم چی شد ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم دردش برای هرکی یجوره بستگی به بدن طرف داره، برای من زیاد بود ولی چون مدتش خیلی کوتاهه خیلی اذی ...

اگراینماه انجام بدن من حضارم اگرشانسو بالا میره انجام بدن واسم. نه توی سیکل پانکچرم خداکنه خوب باشه وضعم و فرش هم انتقال بدن همین ماه واسم. یعنی میشه؟ ازامروز کمی احساس تیرکشیدن تخمدانام رودارم عزیزم. 

واست صلوات میفرستم

منم امروز روز ۷ انتقالمه گهگاهی زیر شکمم درد میگیره شبیه در پریودی گهگاهی هم تیر میکشه خواستم ببینم ...

روزي دوتا امپول پروژسترون 

ا اس ا ، كوكيوتن ، فولات ، ويتامين اي ، روزي يكي 

اگه خدا بخواد ادم با یه جنین هم مثبت میشه. من دوستم ۳۷ سالش بود فقط یه جنین داشت و مثبت شد. بعد هم پ ...

ممنون عزیزم خیلی التماس دعای فراوون. 😭😭توی سیکل پانکچرم همش ترس واسترس میگیرم وازخدامیخوام خودش هوامون روداشته باشه. امروز روز8پریودم اما همچنان خونریزی دارم وقطع نشده

من با ذخیره ۱.۳ هایپر شدم ۱۱تاتخمک بالغ داشتم امکان داره شماهم هایپر بشی دعا کن کیفیت تخمک و اسپرم خ ...

واااییی واقعا با11تاهابپرشدی؟ خیلی درد داشتی؟ شماچندسالته؟ منم ذخیرم1/2هست. 

دعاکن انشالله خوب باشن اینبار امروز روز8پریودیه اماهنوزکمی خونریزی دارم تازه ازامروز احساس تیرکشیدن دارم

@زینبی_بابا    

عزیزم خیلی شرمندم انقد ازت سوال میپرسم..

من بدنم چند روزه به خارش افتاده و کهیر میزنه. دقت کردم دیدم محل تزریق پروژسترونم هم خیلی میخاره. حدس زدم دارم به این حساسیت میدم. الان زنگ زدم مرکز، ماماش از دکترم پرسید گفت به جای آمپول پروژسترون روزی دو تا شیاف بذارم و دو تا دوفاستون بخورم. شماره پروندمو گرفت که یادداشت کنه. ماما تاکید کرد که حتما جایگزین کنم.

حالا پشیمونم که کاش زنگ نمیزدم. میخارید، میخاروندم دیگه.. میترسم شیاف اثر نکنه. لکه بینی رو هم تشدید کنه.. آخه دفعه قبلی شیاف استفاده میکردم که نشد. به نظرت همون آمپول بزنم؟

ای جان به سلامتی ایشالله که به دل خوش 🥰🥰🥰 🤣🤣🤣 من نه اینکه خیلی وسواس گرفتم فکر کردم که شاید آ ...

فدااات عزیزم. نه سونو نکرد فقط صدای قلب بچه رو چک کرد همین. بعدم که رفتم آنومالی. خیلی دکتر ماهی هست دکتر متین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دو شنبه سونو کردم پنج شنبه پانکچر. تو روزای اخر پیاده روی کردم. حتی اگه سونو اخرت حس کردی سایز فولیک ...

واقعاعزیزم؟ دعاکن واسه منم اونطوری شه  منم بعدتزریق دورنافی ها چون بیرون نمیرم بخاطرکرونا وتوخونه رقص میکنم. بنظرت خوبه؟ کلی هول دارم چشمم ترسیده ازقبلیه

اگراینماه انجام بدن من حضارم اگرشانسو بالا میره انجام بدن واسم. نه توی سیکل پانکچرم خداکنه خوب ...

گلم من خراش در مطب انجام دادم و روز بیست دوم پریودم بود یعنی تو زمان خونریزیم نبود فک میکنم زمان خونریزی احتمال عفونت هست. و اینکه دروغ چرا برای من دردم داشت ولی کوتاهه و ماها دیگه همه نوع دردی رو داریم بخاطر مادر شدن تحمل میکنیم به امید جواب گرفتن. ولی در کل آستانه درد هرکی با بقیه فرق داره من کلا آستانه دردم کمه انشالله برای شما دردش کمتره ولی میگم کلا کوتاهه و قابل تحمل بنظرم از عکس رنگی یکم کمتره .

در اندک من تویی فراوان یارب..