2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
مرکز ها که هنوز بازند

آره فکر کنم بازن احتمالا برم.حالا اگه این پریود بیاد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید من الان متوجه شدم انعقاد خون دارم خیلی زیاد هم. از قبل انتقال هپارین میزدین؟ 

من از ۱۵ روز قبل انتقال هپارین رو شروع کردم...

مشکل انعقادی هم نداشتم نمیدونم چرا به من داد...

سلام مهربون جون😍 منو جوجه خوبیم خداروشکر، خودت خوبی؟ آره عزیزم همون سیکل انتقال نمیدونم روز دوم پر ...

سلام به روی ماهت ممنونم عزیزم شکر, منم امروز8ام هستم. 

باشه دستت دردنکنه میگم

چند وقته داری تزریق میکنی؟ شکمت تخته؟ من انوکسا دارم. الان فکر کنم 11 روزه که زدم. اما خیلی آروم میز ...

منم ده روزی هست آنوکسا میزنم درسته یا کم سوزنش کلفته ولی اصلا منو کبود نمیکنه 

ولی قبلا هپارین میزدم اون هم کبود میکرد هم سفت میکرد 

به نظر خودم آنوکسا بهم ساخته 

خداجونم شکرت       
من رفتم ازمایش دادم ۲ ساعت دبگه اماده میشه به نظرم بدترین زمان عمرم همین دو ساعت باشه فقط برام دعا ک ...

انشاءلله با شادی میای خبر مثبت شدنتو میدی عزیزم

خداجونم شکرت       
اره هنوزم باورم نمیشه بعد اونهمه سال انتظار  بچه اوردم و الان یکسالش هم شد خدایاشکرت انشاءالله ...

نفسی جون تبریک میگم تولد یکسالگی گل پسرت، ان شاالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و آقایی بشه برا خودش

تاریخ تولدش چند آبان هست؟ گل پسری من 15 آبان به دنیا اومد. 

ازکجا فهمیدی سینال تاثیر نکرده؟

با اینکه زخیرم بالا بود ۱۵ فولی ۸ تا تخمک ۷تاش پوچ بود از ۸تاهم دوتا جنین که اونم تو پی جی دی گفتن مشکل داره در صورتی که دوتا مون سالمیم وهیچ مشکلی نداریم گفتم به دکترم گفت شاید برایه سینال باشه این بار امپولم النوا است

شما دوشنبه ای؟ من سه شنبه آزمایش دارم من بدنم چند روزه به خارش افتاده و کهیر میزنه. دقت کردم دیدم م ...

سه شنبه است اما یه روز زودتر میرم  .منم جای امپولام میخاره تحمل میکنم بخاطر نی نی .توام سعی کن همون امپول رو بزنی 

منم باید از دکترم بپرسم اخه منم از ۱۰تا ۶تاتخمک شد 

انشالله این بار بهترین جوابو بگیری عزیزم حالا اگه ببینم فرقی کرده باشه تخمک ها وجنین ها از امپوله بوده اگرو نه همون جوری جنین کم تشکیل بشه برام حتما مشکل یه جایه دیگس حالا ببینیم این بار به امید خدا چی میشه

شما که شکر خدا مثبتی .دیگه نگران چی هستی .مشخصه بایه پتای توپولو سورپرایزمون میکنی 

انشالله 🙏🙏 هممون مثبت میشیم با بتای تپل😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍