2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
احساس سنگینی بزرگی شکم وگاهی وقت ها بلند میشدم درد داشت  حالا شایدم شما هایپر نشی ولی باز محض ا ...

بله دقیقا منم راه میرم بلند میشم یکم دردم میاد هایپر شدن خطر ناکه؟؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
شیاف ‌و امپول پروژسترون استرادیول استرومارین  فیش اویل سلن پلاس فولیک اسید۵ پردنیزولون ان ...

من هم همین داروها رو داشتم به جز سلن و فیش.

به جای انوکسا هپارین میزنم..

ولی داغون شده شکمم و دیگه موقع تزریق خون میاد.. جای دیگه هم خییلی دردناکه برام..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از پاسخگوییتون.تاحالا اصلن درد نداشتم نمیدونم چرا اینبار اینطوری شد.شمام انتقال داده بودین؟مث ...

بله من هم انتقال دادم و مثبت شد..الان دیگه درد خییلی زیاد شده و اکثر جاهاش گره گره شد😞😞امیدوارم زودتر حذف بشه...من روزی دوبار تزریق دارم...

یعنی دوران انتقال هم مصرف میکردی؟  دیگه برای انتقال چه دارو و آمپولی استفاده کردی؟

اره مصرف میکنمم هر روز ، شیاف و امپول پروژسترون ، فولیک اسید و ویتامین د۳

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
 این دکتر هفتمیه که من میرم! قبلش خیلی وسواس گرفته بودمو بعد دیدم هر کدوم یک ایرادی دارن. بله ب ...

من دکترمو عوض نکردم. پیش دکتر سحرخیز میرفتم و یه ای یو ای منفی داشتم که دکتر قاضی زاده رو بهم معرفی کردنو یه بار هم رفتم پیشش اما حس کردم دوباره میخواد روند رو از صفر شروع کنه، ول کردم، داروهاشم نخریدمو رفتم پیش دکتر اولم. بابت همین میتونم بفهمم چقدر دکتر عوض کردن سخته و حس بدیه و تو چقدر محکمی و عزمت رو جزم کردی که حتما نتیجه بگیری که این همه دکتر عوض کردی. ایشالا خیلی زود با همین دکتر نتیجه میگیریو میای بهمون خبر بارداریتو میدی‌. وسواس شدن هم دست ادم نیست که، هممون چون میخوایم زودتر بهترین نتیجه رو بگیریم وسواس میشیم. با اینکه خیلی سخته ولی بی خیالا بهترین نتیجه رو میگیرن. هر چی بی خیال تر باشیم زودتر نتیجه میگیریم.

بچه ها الان اونیکی مثبت میشه بعد انتقال ، چند هفتشه ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
منم دقیقا به این قضیه اعتقاد دارم....  من با اینکه یه - با طرا زی داشتم دکترمو عوض نکردم چون م ...

آنا جون امپول هپارین رو نمیشه به با سن زد؟ به خدا دیگه شکمم جا نداره😭😭

رو بازو و ران هم خیییلی دردش طاقت فرساست و کبودیش خیلی زیاد میشه..

آنا جون امپول هپارین رو نمیشه به با سن زد؟ به خدا دیگه شکمم جا نداره😭😭 رو بازو و ران هم خیییلی در ...

اره روی ران دردش بیشتر از شیکمه. اما بهتر از شیکمه. پای ادم درد بگیره بهتر از درد شیکمه.

سلام دوستای عزیز  فردا باید ازمایش بدم تو رو خدا برام دعا کنید میگن دعا دسته جمعی بیشتر میگیره ...

عزیزم منم فردا آزمایش دارم.انشالله هر دومون خوش خبر باشیم. انشالله🤲

بچه ها من 4 تا امپول زدم رو بازو 45 درجه زیر جلدی ولی کلی ورم کرده به نظرتون بد زدم برای ای وی اف ازاد کردن تخمک

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
ای جانم.....  انگاری همین دیروز نبود.....  خدایا شکرت.....  انشالله تولد 120 سالگی ...

اره هنوزم باورم نمیشه بعد اونهمه سال انتظار  بچه اوردم و الان یکسالش هم شد خدایاشکرت

انشاءالله قسمت تمام دوستان گلمون🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستای عزیز  فردا باید ازمایش بدم تو رو خدا برام دعا کنید میگن دعا دسته جمعی بیشتر میگیره ...

عزیزم ایشالا فردا با خبرای خوش میای اینجااا😍😍🙏