2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ساغ اول جیران.....  برا بلاست که دیگه انجام نمیدن خودش هچینگ سر خوده دیگه.....  هچینگ با ...

یاشییسن گوزل😍

یعنی بخوایم برا سه روزه هچینگ میکنن؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

سلام.من تازه وارد این گروه شدم  پارسال یکبار رویان ای یو ای شدم قلب تشکیل نشد توی هفته دهم خودش سقط شد  الانم توی کلینیم ام لیلا بندر عباس تحت نظر دکتر خشاوی وارد سیکل لانگ میکرو شدم.مشکل خاصی خودم ندارم فقط مورفولوژی همسرم 2 هست.سه تا دیگه از قرصهای ال دیم مونده سه روزم هست سینا فکت رو شروع کردم.با توجه به اینکه سنم کمی بالاست توصیه خاصی هست دوستانی که تجربه دارن بهم بکنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاشییسن گوزل😍 یعنی بخوایم برا سه روزه هچینگ میکنن؟

آره عزیزم اگه صلاح بدونن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای انتقال جنین فکر کنم لازمه اندازه گرفته بشه که انگاری دردش زیاده برا همین من موقع پانکچر که بیهو ...

منکه نگفتم‌ دکترمم چیزی نگفت بعد پانکچر گفت سه روز دیگه برم انتقال یعنی خودش اندازه گرفته؟چون میگفتن بدون سونو انتقال میده

یا رب العالمین
سلام.من تازه وارد این گروه شدم  پارسال یکبار رویان ای یو ای شدم قلب تشکیل نشد توی هفته دهم خودش ...

عزیزم سفیده تخم مرغ آب پز بخور روزی یکی دو تا..... 

بعدش اب زیاد بخور.... 

پیاده روی خوبه..... 

میوه و سبزیجات و تغذیه مناسب طبع..... 

گوشت و مرغ و ماهی بخور برا تقویت تخمک پروتئین خوبه..... 

مکملاتو بخور...... 

برا انتقالم یه بند نخواب..... 

تو خونه هر از گاهی یه دوری بزن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم میشه بگی چندسالته؟

۳۴ عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
دوستان من یه تجربه دارم که گفتم شاید به دردتون بخوره. من از هفته هشتم بارداری یبوست شدید گرفتم. اب و ...

براي يبوست كيوي هم خيلي عاليه ، شب اخر شب به عنوان اخرين غذا دوتا كيوي بخوريد و بعدش ديگه چيزي نخوريد ، معجزه ميكنه

ارع فدات شم پیش دکتر ملک اقصی سال ۹۷ حدود ۱۴ یا ۱۵ تومن خرج شد که فقط ۳و نیم دادم برای تخمک اهدایی خ ...

من الان امريكا هستم تابستون اومدم تهران و ١١ جنين فريز كردم ولي اگه اينا را انتقال بدم نگيره ديگه حوصله پانكچر ندارم و ميخام برم اهدايي بگيرم 

عزیزم سفیده تخم مرغ آب پز بخور روزی یکی دو تا.....  بعدش اب زیاد بخور....  پیاده روی خوب ...

خیلی ممنونم مهربان.چشم همه را انجام میدم   

فقط اینکه سفیده تخم مرغ رو از همین الان بخورم هر روز درسته؟

ببین من تو بیمارستان آرمان امپولامو میزدم. بیمارستان ارمان تو سئوله. خانمه هم اومده بود بیمارستان آر ...

آره میدونم که با اون همه آمپول 

تخمک کم داشتن چه ناراحتی داره!

اما چون خودم تجربه هایپری رو‌داشتم و واقعا حالم بد شد!میترسم واقعا!تجربه اون چند روز باعث شد من یکسال انتقالم رو‌عقب بندازم!