2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هاش سی جی یه دونه داشتی یا دو تا؟ 

یه دونه دوشب قبل عمل

تازه یک سومشو گفت بزنم

تخمکام زیاد بوده دکتر گفت درد داره

ولی حالت تهوه و رفلاکس خ اذیتم میکنه

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

سوزن به این بلندی رو تا ته فرو کنیم به استخوان ک نمیخوره ؟ بعد میشه نیشگون گرفت از با سین بعد تزریق ...

عزیزم نه وقتی طراحی کردن اینو درنظر گرفتن خیالت راحت باشه..... 

والا ما سر سوزن بلندترم تا ته فرو کردیم به استخون نرسید...... 

والا همسر من با انگشت جمع میگرد مثل نیشگون که سفتتر بشه فکر کنم اینطور سوزن راحتتر میره چون فکر کنم شل وایسته فرو کردن سختتر میشه..... 

زیر جلدی کلا زیر جلد تزریق میشه هم سرنگش کوتاهتره هم زاویه دار تره..... 

بین ۴۵ تا ۹۰ بر اساس تپل بودن یا لاغر بودن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مبارکه عزیزم بسلامتی😍😍 چند تا جنین انتقال دادی ؟ گرید جنیناتون چی بود؟

مرسی عزیزم ، دو تا بلاست ، A بودن

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خانما سلام من صبح دوشنبه انتقال دادم الان روز چندمه انتقالم میشه؟ منظورم اینه خود دوشنبه حساب میشه ی ...

عزیزم دوشنبه صبح تا سه شنبه صبح یه روزه..... 

هر ۲۴ ساعت رو یه روز در نظر بگیر..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مبارکت باشه بسلامتی بغلش بگیری 😍

مرسی گلم انشالله🥰🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
راستی عزیزم ببخشید انقدر سوال میکنم یه کم میترسم  میگم اگه خدای نکرده بخوره به عصب سیاتیک چی م ...

عزیزم همونطور که زینبی جون گفتن شما از خط مرز فاصله بگیرین خیالتون راحته..... 

والا به نظرم به این چیزا فکر نکن چون لااقل این همه دوستان که اینجان و حداقل 10-12 هفته پروژسترون زدن یه نفر نگفته من تزریق کردم خورده به عصبم...... 

یعنی اینجا کسی همچین تجربه ای نداشته که بفهمه چی شده نتیجه..... 

پس چرا انقدر ذهنتو درگیر چیزی میکنی که احتمال اتفاق افتادنش نزدیک صفره..... 

ممنون عزیزم همچنین شما من ۵ تا انتقال دادم ۳ تا ۴ روزه ۲ تا بلاست دفعه اولم بود بتاتون کاملا رشد ...

ببخشید میشه بگین کجا رفتین .آخه به ما میگن بیشتر از دوتا انتقال نمیدن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عمق رحم برا چیه؟

عمق رحم رو اندازه میزنن که بتونن جای درست انتقال رو تخمین بزنن..... 

حالا شاید اونایی که با سونو انتقال میدن اندازه نزنن..... 

البته این برداشت منه..... 

نه عزیزم تو همین تاپیک بودم تقریبا 1 ساله اینجام 🌺 ممنونم از راهنماییتون. انشااله به زودی زود هممو ...

فدات بشم الهی....انشالله😘😘😘😘

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مگه شما چندبار پانکچر شدی؟

عزیزم من سه بار پانکچر شدم..... 

سری اول ۶ تخمک و ۲ جنین..... 

هر ۲ تارو انتقال دادن منفی شدم..... 

بار دوم ۶ تخمک ۴ جنین، هر ۴ تارو انتقال دادن و منفی شدم..... 

بار سوم ۱۰ تخمک عالی و ۵ جنین عالی.... 

۳ تا انتقال دادن و + شدم شکر خدا...... 

عزیزم هاش سی جی یه دونه داشتی یا دو تا؟ 

یه دونه

شب قبل عمل نه شب قبلش

تازه بهم گفت فقط یک سومشو بزن

تعداد تخمکام زیاد بود دکترم گفت دردت طبیعیه ولی خب حالت تهوع و رفلاکس شدیدم اذیتم میکنه

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

مرسی عزیزم😘😘

نمیدونم چرا عکس نمیتونم بذارم آپلود نمیکنه اصلا..... 

وگرنه عکس میذاشتم......