2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اگر آمپول پروژسترون رو مثلا شنبه هر قسمتی که زدیم پنج شنبه دوباره همونجا بزنیم چی میشه؟

فرقی نداره اما بهتره هر دفعه سمتشو عوض کنی که یه کم فاصله بیفته..... 

مثلا یه در میون چپ و راست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله گلم، فقط پنیر لیقوان پاستوریزه نه محلی!  چون لبنیات فقط پاستوریزه مجاز هستی

چه بد مرسی گلم من این چند روز پنیر لیقوان از اینا که سوپریا میفروشن خوردم حالا چی میشه اون پاستوریزه هاش منظورتون بسته بندیاس؟ اونا خیلی بدمزه ن که

در اندک من تویی فراوان یارب..
اره عزیزم روز سومم🤗

عزیزم بسلامتی ایشالا مثبتی😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مبارکه عزیزم . بی بیتو بزار ببینیم ذوق کنیم🥰

مرسی گلم😍 هر کاری میکنم سند نمیشه🤔

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مبارکه عزیزم دیدی گفتم ؟ 😍😍😍😍 انشاءلله کی میری آز ؟

مرسی عزیزم😍 سه شنبه ایشالا

خانوما شما هم دوره ی انتقال سینه درد داشتین؟ من فقط چهار روزه انتقال دادم اما خیلیییی سینه هام درد ...

عزیزم اگه تو حالت عادی موقع پریودیو نزدیکای تخمکگذاری سینه درد داشتی بله موقع تحریک تخمدانم داشتن نرماله...  

تو دوره پانکچر که فولیچول بیشتری تولید میشه و هورمونها بیشترن که حتی ممکنه کسایی که در حالت عادیم درد نداشتن داشته باشن...... 

اما اگه چیز غیر عادی حس میکنین هست میتونین به دکترتون بگین..... 

بعصیا تو سینه کیست دارن اونا باید شرایطتشون رو به دکتراشون انتقال بدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام. من دیشب قبل خواب که رفتم دسشویی دیدم لک دارم. عین اون بار، روز دهم انتقال.. متناسب با تاریخ پر ...

عزیزم نگران نباش خیلیامون این شرایط رو داشتیم ولی به خیر گذشته..... 

دوستان من روزهشت سیکل تعدادی زیادفولیکول باسایز۱۱داشتم بنظرتون چقداحتمال هایپرشدن هست؟توسیکل ای وی ا ...

عزیزم اگه تعداد زیاد بوده به احتمال زیاد هایپری..... 

هایپر شدن بد نیست که...... 

عوارض جانبی هایپری بده..... 

یعنی شما میتونی بدون عوارضم هایپر بشی..... 

کافیه اصولی که مدام گفته میشه رو رعایت کنین...... 

اصلا از کلمه هایپر انقدر وحشت نکنین به جاش آب زیاد، پروتئین زیاد و سفیده تخم مرغ آب پز تا میتونین بخورین.....