2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
واقعیتش من خیلی استراحت نکردم یکم زیادی بیخیال انتقال شدم .علایم هم سینه ام حساسه کمرم درد میکنه .حا ...

نفس منم سخت بالا میاد ، ایشالا که خیره و اخرش خوشحال میشیم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

@زینبی_بابا    

سلام گلی حون حالت خوبه ایشالله.....چشمات بهترشده؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره همه اش خونریزی و لکه بینیم قطع و وصل میشد  تا اینکه از غروب دو روز پیش تا صبح روز بعدش درد ...

عزیزم 🙁😢 الهی امین

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
هیچی معلوم نیست دکترم گفت پنجاه پنجاهه که بمونه یا نه  انشالله که بمونه به خدا خیلی سختی کشیدم ...

نه ایشالله که میمونه عزیزم فقط توکلت بخدا باشه اون نی نی سرسختو خوبیه مامان جونشو تنها نمیزاره خیالت راحت باشه گلم بخودت استرس نده اصلا.برات بیست تا صلوات فرستادم الهی خدا کمکت کنه عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..
اره یادمه زینبی جان پارسال رو. من اولش خوب بود الان این چند روزه این طور شدم همش تهوع دارم. دمیترون ...

عزیزم فکر کنم تلخی دهنت به خاطر رفلاکسه..... 

اگه اشتباه نکنم صفرا برمیگرده تو دهنت..... 

منم اینطوری میشدم..... 

عزیزم والا یه راهش اینه زیر سرت بلند باشه موقع خواب... 

من بعضا که خیلی اذیتم میکرد معده حتی نمیتونستم دراز بکشمو نشسته میخوابیدم...... 

تو رفلاکس باید سعی کنی اولا فاصله بین خوردن و خوابیدن یکی دو ساعتی بشه..... 

به سمت چپ بخوابی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم بستني ممنوعه بعد انتقال

واقعا مرسی که گفتی عزیزم من نمیدونستم خداروشکر نخوردم. اخه همه چی که ممنوعه بعد جالب اینجاست مرکز میخوای مرخص شی هیچی راجع به این چیزا به ادم نمیگن میگن همه چی میشه

در اندک من تویی فراوان یارب..
الهی امین گلم دعاکنیم واسه همدیگه.  منم این پریودیم قطع شه خوب میشه خخخ انگارنشتی دارم

مهربون جونم نگران نباش اونم قطع میشه بسلامتی پانچر هم میشی انتقال هم میدی کنجدهاتو میاری تودلت تا نه ماه هم ولت نمیکنن

واقعا مرسی که گفتی عزیزم من نمیدونستم خداروشکر نخوردم. اخه همه چی که ممنوعه بعد جالب اینجاست مرکز می ...

قربونت عزيزم 

تو بروشوري كه به من دادن نوشته بستني اصلا نخوريد بعد انتقال

عزیزم معمولا همون سونوی آر اگه بین ۸ تا ۱۲ باشه یعنی خوبه.....  مال منم سونوی آر قبل انتقال مع ...

آها ممنونم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یزد چندتامرکز داره؟کدومش بهتره؟ من تهران برام سخت تره فعلا دوباره میریم دکتر شوهرم دارومصرف کنه میکر ...

یزد دوتا داره.یکی بیمارستان مادر هست. که دکتر کریمی و دکتر افلاطونیان هستن.اولش باید برین پیش اورولوژ ویزیت بشین آزمایش میدین جوابش رو میبرین پیش اورولوژ بعد با توجه به پروندتون و این ازمایش ممکنه دارو بده یا ممکنه مستقیم بگه میکرو.برا ما تا شوهرم بهش گفت مرکز قبلی اینو گفته اونم گفت پس اهدایی هستین نمیدونم بر اساس چه منطقی اینو گفت ولی گفت یسر برین مرکز شهید صدوقی دکار افلاطونیان اونجا هم میره. که ما رفتیم اونجا .خیلی اخلاقشون بد بود افتضاح بود اونجا هم همینو بهمون گفتن. و اینکه اون مرکز دکتر افلاطونیان فقط موارد خاص رو ویزیت میکنه.هر کسی رو ویزیت نمیکنه. پس اگه خواستین برین یزد همون بیمارستان مادر برین .فکر کنم روبروی بیمارستان مادره مطب دکتر افلاطونیان و کریمی.اگه درست یادم مونده باشه. و اورولوژ هم طبقه پایینه مطب هاست. رفتین اونجا اصلا نگین بهتون پیشنهاد اهدایی دادن.اورولوژ دستور میکرو داد هم میفرسته پیش یه ماما فکر کنم اونجا اصرار کن که میخوای با افلاطونیان میکرو بشی.

ولی شما اگه اصفهانی تهران بهتون نزدیک تره تا یزد. تهران هم دستگاه های پیشرفته ای داره. ولی خب باید دل آدم راضی باشه. بنظر من مثل ما چند تا مرکز سر بزنین ببینین چی میگن و با کدوم خودتون راحت ترین. ما ابن سینا هم رفتیم.اونم پیش دکتر امیر جنتی رفتیم ولی خب خوشمون نیومد چون بدون بررسی دستور عمل میکروتسه داد. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم اگه رویان میری که نمیتونی دکتر واسه انتقال عوض کنی چون بستگی داره انتقال چه روزی بیوفته و اون ...

واسه منو همه رو دکتر قاضی که دکتر خودمه انجام دادم

حالا میگم فرقی هم میکنه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اگه با منی. تو نمونه اخری که روز پانکچر دادیم مورفو بین صفر و یک بود و تحرک هم شده بود سه درصد.با سو ...

بله عزیزم آخه دوستم هم آزمایش دادن مورفو و تحرک صفره گفتن میکرو کنید ناامیده.