2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هایی که مثبت شدین بیایید بگید قوت قلب بشید واسه ماهاا ، هر کیو میشنوم منفی شده ، مثبتا نمیان بگن ...

عزیزم مثبتیم کم نیست ایشالا همتون مثبت میشین

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
روز ده که بری سونو اگه رشد کم باشه همون غروب میگه بزن روز نه چرا نداری نمیدونم 

والا منم نمیدونم چرا ندارم اصلاگیج شدم. پوف. 

راستی میشه هاش ام جی و دورنافی روهمزمان زد یافاصله بدم؟ 

به نظرم بهتره این دفعه آزهای تکمیلیو انجام بدین.....  نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای ...

ممنون فکر کنم خودم باید دست بکار بشم فقط اینبار سونو داپلر انجام دادم

خدایا شکرت
سلام عزیزم‌خوبید ی سوال من که هماتوم دارم نباید خرما و پسته و موز و این چیزا مصرف کنم ؟

والا من میخوردم..... 

یعنی خرما و موز که میخوردم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای جانم.خداروهزار مرتبه شکر .خیلی خیلی خوشحال شدم .تبریگ میگم بهشون .انشاء الله روزی همه منتظرا

الهی امین گلم دعاکنیم واسه همدیگه. 

منم این پریودیم قطع شه خوب میشه خخخ انگارنشتی دارم

دفع دارم امشب یکم روغن زیتون میخورم ببینم چی میشه شاید روده هام خوب تخلیه نمیشن

همین کمک کنی زودتر تخلیه بشن حل میشه.... 

ببین من یبوست میگرفتم ببخشینا اگه در حدی بود که قابل تحمل نبود از ماساژ رکتال با روغن زیتون کمک میگرفتم..... 

اما نه اینکه بخوایی هی تکرار کنی چون بد عادت میشن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه😂😰

آفرین مامان خوب..... 

بی بی جیزه..... 

بذار ماهیتابم لالا کنه...... 

انا جون هیچ کدومو انجام ندادیم. کیفیت جنین ها همه گرید a بودن و 10 سلولی و 3 روزه فریزشون کردن بعد ت ...

من جات بودم هم خودمو بررسی میکردم ایمنی انعقادی..... 

هم همسرت دی اف آی و کاریوتایپ البته اگه جنین فریز ندارین....