2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
نمیدونم دقیق اش رو عزیزم اما قبلاسه ماه مجسترول داد بازم اثرنکردبعدامپول دیفرلین داد اونم هیچی گفته ...

عزیزم نگران نباش حل میشه عملا درمان قطعیش با پریود نشدنه..... 

در بیارن دیگه راحت میشه..... 

چون پیشرفت کنه بیشتر اذیت میشه..... 

من هنوزم تحت درمانم که برنگرده..... 

من کلینیک آندومتریوز ابن سینا تحت درمان بودم و شکر خدا حل شد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برا ادانه خونریزیت دکترت چیزی نگفته؟  استروژن نداده؟

نه عزیزم هیچی ندادن واسم شایدم نمیدونستن اینجورخونریزیم زیاد میشه. اولین باره اینطورشدم روزای اولش لکه بینی بود بعدم الان اینجوری شدید

عزیزم نگران نباش حل میشه عملا درمان قطعیش با پریود نشدنه.....  در بیارن دیگه راحت میشه.....&nb ...

چه خوب خدا رو شکر شما زودتر پیگیری دی دیگه مامان من نرفت نرفت تا اینجوری شدش. اره خودشم دیگه راضیه به دراوردن من فقط ازدردش وجواب پاتولوژیش میترسم نصف شبام خواب میبینم میپرم گریه میکنم

انشالله کلی تخمک وجنین تپل مپل ابن سینا میری پیشش دفعه ی قبل نگفت چند تا فولی داری

ممنون عزیزم. 🌼

نه مطب میرم. امروز سونو کرد گویا سه تایی چپ و دو سه تا راستم هست، ولی کوچیکن. فعلا تا شنبه روز ۱۴باید آمپولارو ادامه بدم. آمپول ستروتاید هم بزنم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه ها شماها استراحت مطلق نبودین؟ یعنی آشپزی اینا میکردین؟ بعد جنینا میمونن اگه کاری انجام بدیم؟

عزیزم استراحت مطلق فقط برا کسیه که به خونریزی افتاده و شرایط خاصی داره..... 

عزیزم من یکی دو روز اول استراحتم بیشتر بود ولی یا بند نمیخوابیدم..... 

اما بعدش کارامو میکردم ولی خودمو خسته نمیکردم..... 

اما بعد که به خاطر هماتوم به خونریزی افتادم استراحت مطلق بودم..... 

بعنی تا وقتی شرایط نرماله نیازی نیست به استراحت مطلق و در حدی که خودتو خسته نکنی اومی هست..... 

خیلی از دوستان حتی سر کارم میرفتن.... 

حتی قشنگ یادمه یکی از دوستامون هم خونش طبقه سوم بود محل کارشم پله داشت اما سر کارم میرفت با اون همه پله..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمی دونم عزیزم جنین ها کیفیتش گرید a بودن و بلاست هم بودن. دونرم خیلی کم سن بود 23 سالش بود برا همین ...

ایشالا سری بعد حتما مثبت میشی عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
والا بعضیا از روز انتقال بعلاوه دو هفته.....  بعضیام از روز انتقال بعلاوه دو هفته بعلاوه سن جن ...

اهان🤔 مرسی عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم ببخشید روز چندشونوشدی؟ چندتافولی داشتی؟  راستی روزی چندواحد پرگوریس میزنی؟ من روزی225تا ...

امروز روز ۱۱ با روز ۸

نمی دونم دقیق. فک کنم هر طرف سه تا بود ولی کوچیکن ظاهرا

روزی دو واحد عزیزم تا شنبه

ستروتاید هم از فردا

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈