2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
دلم میخواد میکرو کنم اما وقتشو ندارم  فقط استرس دی اف ای دارم

عزیزم یا کم زمان بده انشالله طبیعی باردار میشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم نئجه سن؟ 😁😁😁😍😍😍 مادرم اندو متریوزشدیدشده بایدرحمشوبردارن وبعدبفرستن پاتولوژی, طفلک ...

ای جانم...... 

نگران نباش انشالله حل میشه..... 

کجاهاش درگیره؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دفعه قبل گفت پانکچر و لاپاراسوپی با هم ولی دیروز گفت جدا جدا پانکچر میکنن دوباره باید برم لاپراسکوپی ...

عزیزم به سلامتی..... 

انشالله بهترینا برات اتفاق بیفته.... 

والا من داروی مونده نداشتم..... 

فقط یادمه اون زمان ستروتایدم یه دونه اضافه موند اونم به داروخونه برگردوندم.... 

اونام چون میدونستن خیلی رو نگهداری دارو حساسم ازم پس گرفتن.....

سلام دوستان من رفتم پیش کلانتریروز۸ پری سونو شدم نظرش این بود که ۱۲ سیکلم هم برم سونو کنه واگر همه ...

بله عزیزم انتقال نچرالم داشتیم..... 

مامانم شدن اما الان بخوام به نام بگم واقعا یادم نمیاد.... 

تو آزمایشم نوشته بود یعنی دو تا از ژن هام جهش یافته

خوب هموزیگوت دو نوعه موتان و وایلد..... 

موتان یعنی جهش یافته.... 

وایلد یعنی نرمال..... 

زمین تا آسمون فرق دارن..... 

عکسشو بذار بتونم کمک میکنم..... 

یه چیزم بهت بگم سایز کوچیک زیاد نخر چون معلوم نیست چه قدر استفاده میشن.....  من اون زمان سایز ...

من ۳ تا سر همی درست کردم اخه سرهمی بدل نی نی فشار نمیاره. بهتره چیزی رو شیکمشون فشار نیاره

خدایا شکرت
ای جانم......  نگران نباش انشالله حل میشه.....  کجاهاش درگیره؟

نمیدونم دقیق اش رو عزیزم اما قبلاسه ماه مجسترول داد بازم اثرنکردبعدامپول دیفرلین داد اونم هیچی گفته بایدکلابرداریم باتخمداناش. بعدم بفرستن پاتولوژی خونریزیاش خیلی زیاده

آنفولانزاس البته تو قرطنیه ام که یوقت کرونا نباشه الان دارو میخورم برای انتقال جدید

اهان انشالله که چیزی نیست گلم منم دو روز سرماخوردم داشتم دق میکردم فکرمیکردم کروناس. انشالله همه چی برات خوب پیش بره. میگم پریودی طول بکشه تاثیرنکنه روی رشدفولی ها؟ 

ساغولاسان عزیزیم.یاخچیام. ترکی بلدی مهربون؟ مامانت خونریزی داره؟چند سالشه؟من خیلی تو عمل برداشتن ر ...

یاشیاسیز گؤزللر..... 

آنادیلیمیزه دیر وئرمک چوخ چوخ گؤزل دیر..... 

چوخ سئویندیم...... 

اره تا حدود ی شود از دارم ترکی بالاخره5ساله بایک ترک هستم. الله شکرگوزل خانوم. 😍😘 اره خیلی خونریز ...

عزیزم برا آندومتریوز کجا تحت درمانه؟ 

منم آندومتریوز داشتم..... 

البته برا من لگنم درگیر بود و چیزی نمونده بود روده هامم درگیر بشن شانس آوردم زودتر درمان کردم..... 

دخترا متاسفانه منفی شدم. بار دوم بود انتقال میدم.  دو تا جنین دیگه دارم.

عزیزم خیلی ناراحت شدم اما امیدتو از دست نده..... 

چیارو بررسی کردی..... 

مشکلتون دقیقا چیه؟ 

یعنی تا الان چیا گفتن؟