2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
اره عزیزم رویان اومدیپ گفتن اصلا حق نداشتن با یه بار ای وی اف ناموفق حرف از جنین اهدایی براتون بزنن. ...

به نظر منم اهدایی وقتی پیشنهاد میشه که واقعا راهی برا تلاش نباشه..... 

به مام گفتن اما ما الان دو تا فرشته داریم از اسپرم و تخمک خودمون..... 

یعنی اگه تسلیم شده بودیم این فرشته هارو نداشتیم..... 

من نمیگم اهدایی خوب نیست اصلا..... 

اونم یه راهه برای اینکه بتونیم حس زیبای مادر و پدر بودن رو حس کنیم اما نه اینکه فرتی بگن اهدایی...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت ممنون عزیزم والا سه ماه و نیمشه همه نیگن بهتر میشه ولی روز به روز شدید تر و من کلافه تر

عزیزم طفلی حتما رفلاکس داره. دکترش راهی جلوی پات نذاشته؟ من @زینبی_بابا   و @تورک_آنا    رو تگشون میکنم، حتما راهنماییت میکنن. دوستای عزیزم میشه عروس کوچولو رو راهنمایی کنید؟ 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم طفلی حتما رفلاکس داره. دکترش راهی جلوی پات نذاشته؟ من @زینبی_بابا   و @تورک_آنا &nb ...

مرسی عزیزم

اره رفلاکس داره

فعلا باید صبر کنم تا ۵ماهگی غذا

دکتر گفت اگر وزنش کم شد دارو میدم

در غیر ایصورت فعلا دارو براش مضر

این ماه که وزن گرفته بود تا ناه بعد ببینم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اره باورکن ندارم. 😳😳😳اح دیوانه میشم من اخرسرازکاراین دکترها. پوف بنظرت اگرلازمه شنبه برم؟؟ بهشون ...

عزیزم ویزیت آخر هاش سی جی تجویز میکنن..... 

اگه سوالتونو اشتباه برداشت نکرده باشم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم آزمایشمو میتونی تفسیر کنی  @زینبی_بابا    

عزیزم اینا که همه وایلد هستن..... 

یعنی طبیعی..... 

سلاممم عزیزدلم ممنونم آناجانم 😘😘😘 الهی قربونت برم ممنونم عزیزم نکات خیلی خوبی بود 😘😘😘 الهی که ...

فدات عزیزم...... 

وظیفمه..... 

میگم آنا جان من روزی سه تا استرادیول میخورم نصف کردم سه تا رو ک هر 8ساعت بخورم  حالا یک ساعت عق ...

نه عزیزم یه ساعت خیلی فرق نمیکنه اما اگه مشکل آندومتر داری و شرایطت حساستره دقیقتر باشه بهتره..... 

من خودم دو تا داشتم با هم میخوردم اما خوب من مشکل حادی برا آندومتر نداشتم...... 

سلام دوستان برای نفخ شدید چه دارویی میشه خورد ؟  @تورک_آنا     @زینبی_بابا &nb ...

سلام خوبی عزیزم لکه بینی دیگه ندارید؟

من لکه بینی ندارم اما ترشحاتم زرده ببخشید این قد واضح گفتم البته شما اینطوری بودی بعدش یا نه ؟

عزیزم طب سوزنی اردکان رو شنیدین؟که باطب سوزنی موفورولوژی رو بالامیبره

سلام عزیزم. جدا میبره؟ خیلی به ما دوره. امروز دومین نفری بودی که بهم گفتی. اطلاعی نداری تهران طب سوزنی داره یا نه؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نه چیز قابل گفتنی نیست  حتما اثر داروهاست  بزارم به جساب بارداری اصلا 😅😅

آره عزیزم بذار به حساب بارداری باش...... 

ببین یه رازی بهت بگم همه چیو بذار پای بارداری..... 

هر چی انرژی + بیشتر بهتر..... 

ببین یه چیزی بگم شاید بهم بخندی اما به من خیلی آرامش میداد..... 

ببین عزیزم علایم که چیزی نیست من هر چیزی رو وصل میکردم به + شدن..... 

مثلا ساعت ۲۲:22 میشد و اون لحظه گوشیو نگاه میکردم و این اعداد رو میدیدم میگفتم ببین اینم یه نشونه برا اینکه قراره + بشی..... 

این نمیشد مثلا شارژ باطری گوشیم ۷۷% میشد میگفتم اینم یه نشونه.... 

حالا فکر نکنی فقط اعداد تکراری بهم انرژی + میدادنا..... 

مثلا ساعت میشد 12:34 بازم میگفتم اینم یه انرژی + دیگه..... 

خلاصه بخواییم دنبال + باشیم به همه چی به دید + نگاه میکنیم و انرژی + میگیریم..... 

حالا این حس مال فقط میکروی +م نبودا..... 

من دو بار منفیم تجربه کردم اما اون موقع هم در حد توانم با انرژی + رفتم جلو.....

لااقل بعدا گفتم من با امید رفتم جلو وقتش نبوده..... 

بعد یه چیز دیگم بگما..... 

من الان واقعا باور میکنم شانس آوردم اون دو دفعه باردار نشدم..... 

چون مشکلاتم کامل حل نشده بودن..... 

خصوصا آندومتریوزم..... 

اگه روند درمانمو خونده باشی میفهمی من وقتی پریود میشدم زمینگیر میشدم..... 

یعنی طفلک همسرم از کار و زندگی می افتاد و به من میرسید چون واقعا عاجز میشدم..... 

حتی اواخر دیگه انقدر هر ماه مجبور شده بود مرخصی بگیره دیگه حس میکردم غیر مستقیم اعتراض میکنن بهش..... 

حالا فکر کن درمان نکرده بودم و باردار میشدم و از بارداریمم جون سالم به در میبردم (که ممکن بود به خاطر مشکل انعقادیم و رو نشدنش حتی جونمم از دست میدادم) حالا باید همسرم هر ماه چند روز از کارش مجبور میشد بزنه که از من و بچم مراقبت کنه...... 

خدا شاهده با تمام وجودم الان دارم شکر میکنم به خاطر اینکه اون دو بار منفی شدم..... 

و اینکه قبل میکروی سومم مصمم شدم آندومتریوزمو درمان کنم...... 

یعنی قشنگ حکمت اون دو تا منفی رو با تمام وجودم لمس کردم!!!!! 

عزیزم ویزیت آخر هاش سی جی تجویز میکنن.....  اگه سوالتونو اشتباه برداشت نکرده باشم.....

اره اون و که میدونم. میگم واسه روز9 و10من دورنافی نداده اشکال نداره؟ یادشون نرفته؟ روز10میرم ویزیت. 

راستی اناجونی ببخشید من پریودم همچنان شدیده ضررنداره؟ فکرکنم دیرتموم شه پریودم. فولیکولا رشدمیکنن بنظرت؟؟ 

چشم عزیزم. حتما اگه قابل باشم. انشالله نتیجه ای که میگیری فراتر از حد انتظارت باشه عزیزم

واییی چه دعای نابی الهی امین, یهویی بگن دوقلوداری. 😍😍😍

خداخودش به همه منتظرا نگاه کنه وبچه های نازشماهم صحیح وسالم بیان بغلتون