2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045223 بازدید | 684438 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براما از ۶تاتخمک ۳تاجنین شد که تا روزششم نگهداشتن بلاست نشد گفتن ضعیف بودن. شما دارو وتقویتی داشتین ...

دفعه اول تو یکی از شهرهای جنوبی. دفعه دوم رویان . شوهرم اسید فولیک و اورتومول فرتیل پلاس براش تجویز کرد دکترش . و یسری شرایط که برا مورفو گفتن رعایت کنه. همون شرایطی که انا جون مرتب میگه رعایت کنین

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
انگاریکی روزاول رفتم یکیشم برای روز10هست. میگم اخه چرا واسه دو روز امپول ندادن؟؟ فقط8ام امپول دارم. ...

مطمئنی که نداری ؟منم تعجب کردم ،داخل برگه برات نوشته ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انگاریکی روزاول رفتم یکیشم برای روز10هست. میگم اخه چرا واسه دو روز امپول ندادن؟؟ فقط8ام امپول دارم. ...

من روز ۱۰ و۱۱و۱۲ ستروتاید داشتم روزی که میری سونو مینویسه هرامپولی لازمه میگیری همونموقع میزنی

یا رب العالمین
خودمم امروز با رویان تماس گرفتم ،همین رو بهم گفت که برو فرمانداری شهرتون برگه خروج بگیر ،گفتم یعنی خ ...

عزیزم شاید ابن سینا و قم در حد حرف باشه. بخاطر اینکه تا جلسات توی هر شهری تشکیل بشه و نتیجه جلسات ب ارگان ها ابلاغ بشه زمان میبره. مثلا اصفهان دیروز یه جلسه و فردا یه جلسه دیگه دراین رابطه داره. بعد چطور ممکنه هنوز حتی مشخص نبوده تعطیل میکنن یا نه، مراکز برگه صادر کردن؟!!

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مطمئنی که نداری ؟منم تعجب کردم ،داخل برگه برات نوشته ؟

اره باورکن ندارم. 😳😳😳اح دیوانه میشم من اخرسرازکاراین دکترها. پوف

بنظرت اگرلازمه شنبه برم؟؟ بهشون بگم. انگاری یکشنبه ودوشنبه که میرم ویزیت جز ستروتاید چیزی ندادن

من روز ۱۰ و۱۱و۱۲ ستروتاید داشتم روزی که میری سونو مینویسه هرامپولی لازمه میگیری همونموقع میزنی

برای من انگاری زود دادن پووف بابابهم امپول بدن دیگه. انگارواسه روز9-10لازمه بنظرت زودتربرم؟ شنبه پاشم برم؟؟ 

اره باورکن ندارم. 😳😳😳اح دیوانه میشم من اخرسرازکاراین دکترها. پوف بنظرت اگرلازمه شنبه برم؟؟ بهشون ...

خوب همون روز میده من داروهام تا جمعه بود شنبه که رفتم دوباره داد وگفت امروزهم بزن

یا رب العالمین
برای من انگاری زود دادن پووف بابابهم امپول بدن دیگه. انگارواسه روز9-10لازمه بنظرت زودتربرم؟ شنبه پاش ...

اگه جواب میدن زنگ بزن بپرس شاید بنظرش زیاد بوده خواسته تاثیرشو ببینه بعد بده 

یا رب العالمین