2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
یعنی تاثیر کدومشون بیشتر؟  یه هفته قبل؟ دوهفته قبل؟ یا دو سه روز قبل انتقال؟

عزیزم اصلا نمیشه گفت..... 

تو فقط طبق دستور دکترت عمل کن چون اون به شرایطت اشراف داره..... 

منظورم این بود که قرار نیست برا همه یکی باشه که بگیم چون برا فلانی جور دیگه بوده یعنی مشکلیه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره دقیقا منم رو پنج و نیم ایست کرد اون ماه ک کنسلش کردن واقعا آب انار تاثیر داره؟ حتما امتحانش می ...

سلام عزیزم ان شاءالله که اینبار نتیجه میگیری

من میگو رو شنیدم که خیلی تاثیر داره تو بالا رفتن آندومتر میخواید یه تحقیقی کنید گرمی هم هست ضرر نداره

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم شوهرم واریکوسل گرید۳ داره بنظرت اینا خوبن واسش جواب میده؟ اتفاقا تو شهر ما عسل و ژل اص ...

فکرکنم واریکوسل اگه نیاز ب عمل داشته باشه فقط با عمل درست میشه.. رویال در کل برای تقویت اسپرم موثره.. ضرر نداره یکی دو ماه مصرف کنید ازمایش بدید اگه تاثیری داشته باشه توی همون تایم کوتاه مشخص میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی عزیزم😘🥰راستی عزیزم از کدوم هلال احمر خریدی؟ چند روز مانده ب انتقال زدی؟

من تهران خریدم تمام هلال احمرا دارن گلم چهارشنبه زدمش دوشنبه انتقال دادم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
چشم عزیزم حتماخبرمیدم ممنونم که بفکرم هستی چقدرحس خوبیه داشتن دوستایی مثل شماها. 😍😍😍 بیشتر از من ...

چشم حتماعزیزم

انشاالله مادرت شفا پیدا میکنه و شمام مامان میشی😘😘😘

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
اره راحت گیر میاد عزیزم چرا بهت این آمپول داده هر روز باید بزنی ؟

نه روتینه دکتر عارفی بعد انتقاله چون یه برگه بعد انتقال به همه مریضاش میدادن و اینم جزئش بود که سه روز بعد انتقال نصف این امپول تزریق شه من باید فردا بزنمش گفتم نکنه گیر نیاد اصلا حواسم نبود زودتر برم بخرمش

سلام عزیزم ان شاءالله که اینبار نتیجه میگیری من میگو رو شنیدم که خیلی تاثیر داره تو بالا رفتن آندوم ...

چقد جالب ممنون ک بهم گفتین عزیزم

آره من عاشق میگوام حتما استفاده میکنم 

😘😘😘😘

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
فکرکنم واریکوسل اگه نیاز ب عمل داشته باشه فقط با عمل درست میشه.. رویال در کل برای تقویت اسپرم موثره. ...

چشم ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

وای وای منم زنگ زدم پشت خط بودم کلی بعد گفتن زنگ بزنین پلیس راهور بعد اونجا نیم ساعت پشت خط بودم&nbs ...

پس ب هرکی یه چیزگفتن. اینجور ک من امروز رفتم پرس و جو، متوجه شدم هر دستوری ک ستاد کرونا ک مربوط ب استانداری میشه، بده بقیه ارگانا انجام میدن. فقط از طریق فرمانداری اقدام کن چون از استانداری دستور میگیره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام سمر جان یه سوال روز انتقال جنین عارفی سونوت کرد ؟ یا فقط انتقال داد ؟

انتقال رو با سونو انجام دادن گلم. شما بسلامتی روز انتقالت مشخص شد؟ چندتا جنین داری شما؟

ممنونم گلی جون.....خوب هداروشکر این که عالیه....خودتم استفاده کردی ؟

من فقط یک ماه مصرف کردم. خیلی با اشتیاق و لذت میخوردم ولی دیگه نتونستم ادامه بدم کلا هر چی گیاهی باشه بیشتر از یک ماه استفاده کنم حالم بدمیشه. بعد از یه ماه یه دفعه بوش ک بهم خورد حالت تهوع گرفتم حتی بینیمو میگرفتمو میخوردم، سرمزکشیدم نمیشد. 

نه روتینه دکتر عارفی بعد انتقاله چون یه برگه بعد انتقال به همه مریضاش میدادن و اینم جزئش بود که سه ر ...

اکثرا این آمپولو دارن عزیزم من چند بار از داروخانه ابن سینا و فتح ونک و شریفی سعادت آباد و کلینیک امید خریدم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈