2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045229 بازدید | 684439 پست
بیبی زدی بگو دوتا بلاست داری؟؟

بله دو تا بلاست

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم زعفرون چیه دم نکنی بخوریا؟؟؟؟؟  اولا ممکنه باردار باشی.....  غیر اونم اصلا با این ...

ممنونم گلم 😍😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟آزمایش دادی؟ مثبت شدی؟

سلام عزیزم ، نه هفته دیگه باید ازمایش بدم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
منظورم همون تیروئید هست که چهاره

تی اس هاشت ۴ شده؟ 

بازش چنده؟ 

سیکل رو شروع کردی؟

من فکر کنم دیدم اف اس هاش ۴ بود...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بودن دوستاتی که هایپر شدن و قبل اینکه فرصت کنن انتقال بدن طبیعی باردار شدن..... 

من که همسرم آزواسپرمه فکرر نکنم باردار بشم طبیعی فقط با معجزه بشه.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به نظرم بی بی بزن. واسه من که درست نشون داد. حداقل آمادم کرد که قبول کنم منفیه.  ولی ان شاء ال ...

هیچی نیوفتاد برات؟ هاله هم نیوفتاد ؟

سلام آنا جون خوبی؟ من خیلی گشتم ولی شیاف واژیفم پیدا نکردم یه دوبسته ام ک باسختی پیدا شد ۵ماه از تا ...

عزطزم دز دارو رو سر خود نباید بیشتر کنی..... 

چند روز دو تا زدی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اع یعنی فقط یه امپول دادن؟ روز چندی؟ سینال زدی؟ 

ببخشید عزیزم کلا نینی سایتم پرید دیگه نتونستم با اون کاربری وارد شم اره عزیزم یه امپوله تا ۷ روز ببینم فولی ها رشد کرده یا نه راحت ترم هست یه بار میزنی اگه هایپر نشم😔

وای منم استرس گرفتم😁😁😁😁😁بزن خوشحالمون کن 

😁😁😘😘

تی اس هاشت ۴ شده؟  بازش چنده؟  سیکل رو شروع کردی؟ من فکر کنم دیدم اف اس هاش ۴ بود... ...

اشتباه نوشتم همون تی اس اچ

بازش تا چهار بود

آخه خیلیا گفتن باید برای انتقال بیاری پایین سه

یه صلوات مهمونم کنید
بار اولم بود.  به نظرم چون دو روز بعد تخمک کشی انتقال داشتم و هنوز دردم خوب نشده بود بدنم جنین ...

جنين فرش انتقال دادي پس 

حتما قسمت نبوده 

توكل بر خدا 

انشالله بزودي دامنت سبز بشه

بچه ها من حس میکنم انگل روده گرفتم ، خارش مقعد دارم😢😢😢 حالا تو این وضعیت من چیکار کنمممم ، دارووو چی میتونم بخورم😢😢 

@تورک_آنا