2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045156 بازدید | 684431 پست
عزیزم حالت خوبه؟ نگران نباش منم تو سیکل پانکچر همین جوری شدم خیلی ترسیدم که نکنه عملم کنسل شه از است ...

سلام صبح بخیرگلم ممنون توخوبی؟ شکرخدا امروز خوبم. وای اره میبینی ادم دق میکنه رسما ازاسترس خودموبستم به مایعات دیگه هیچ جا نمیرم داروهامم همسرم رفت گرفت دکترگفت استامیفن واموکسی بخورم هرچیم باشه بره. 

دعاکن عزیزم برای منم هنه چی بخوبی پیش بره. 

میگما من هنوز احساس بادکردن فولی ندارم چرا؟؟ خخ دوروزه دارم تزریق میکنم عجله دارم. 😂😁😁

بیمارستان میلاد مگه دولتی نیست چقدر زیاد شده هزینت

سلام عزیزم میلادمشهد رونمیگم سری قبل اونجا بودم این بار میلاد تبریز میرم خصوصی هستش, انگار مال من ازمیلادافتاده. 😂😂

هنوز من اول راهم فقط هزینه ها رو از خود مرکزشون پرسیدم گفتن 12-13درمیادبدون دارو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲ تا جنین ۵ روزه بوده همراه با خراش و prp  بوده  تازه ۲۵ نوبت پریودی خودم بوده ولی هیچ عل ...

الان گلم بی بی چک هم بزاری نشون میده چون آزمایش خون رو میگن دوهفته بعد از انتقال جوابه الان شما با بی بی هم فکر میکنم میفهمید انشالله که مثبت باشی گلم بحق علی و دلت شاد بشه

در اندک من تویی فراوان یارب..
ببخشید آنا جون  زده به سرم فک کنم  آخه بقیه حداقل درد پریودی رو دارن

عزیزم علایم بارداری معمولا از ۶ هفته به بعد شروع میشه..... 

ببین من هر دو مدل بارداریو داشتم دیگه عیار یه جورایی دستم اومده... 

ببین من تنها چیزی که تو هر دو مشترک بود همون حس تهوع بود که حدودا از ۶ هفته شروع شده....

یعنی من بارداری دومم هم به خاطر شک به این حسم بی بی چک زدم و فهمیدم باردارم......

وگرنه کلا نمیدونستم باردارم و سرخوشان داشتم ویزان میخوردم و منتظر پریودم نبودم چون ویزان میخوردم..... 

ببین ماها تو میکرو چون کلی دارو داریم برا همین اثرات داروها نشونه بارداری تلقی میشه و گیجمون میکنه..... 

پس اگه علامتی بهتون میدن به فال نیک بگیرین و به بارداری نسبت بدین که بهتون انرژی + بده و اگه علامت ملامت نمیده اصلا ناامید نشین و بگین خوب علامت کاذب ندارم و انشالله اولین علامتم همون بتای + خواهد بود!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزززززززززم خدا بزرگه  امیدوارم به زودی زود دامنت سبز شه و خدا جواب اینهمه صبر و تلاشت رو ب ...

فدات خواهری ممنونم.امیدوارم اینبار نتیجه بگیرم دیگه واقعا این وضعیت همسر منو شگفت زده کرده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببخشید آنا جون  زده به سرم فک کنم  آخه بقیه حداقل درد پریودی رو دارن

مثلا من خودم تو بارداریم با میکرو هفته اول انتقالم انواع دردهارو داشتم..... 

کمردرد، پا درد، سردرد و.... 

یهویی هفته دوم همه پریدن رفتن..... 

اینطوری که باید دق میکردم البته اگه اون زمانهارو خونده باشین میبینین چند روز آخر کم آورده بودم.... 

در حالی که بتای روز ۱۴م 600 شده بود اما حسابی منو دق داد و هیچی نشون نداد لااقل یکی دو روز قبل آز که اون همه استرس نکشم..... 

دوستان اگه دوست داشتین حدودای صفحه 600 مال اون دورانه هر کی دوست داشت به عنوان سرگرمی بخونه..... 

البته من جای شما دوستانی که تو سیکلین باشم به عنوان تفریح و سرگرمی شروع میکنم از اول به عنوان یه داستان میخونم هم سرگرم میشم و کمتر فکر میکنم هم میبینم که تو این زمان کلی مامان نتیجه گرفتن و شاهد تلاششون میشم و امید میگیرم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مثلا من خودم تو بارداریم با میکرو هفته اول انتقالم انواع دردهارو داشتم.....  کمردرد، پا درد، س ...

وای آنا جون دیدم آنلاینی چه ذوقی کردم خدا میدونه ‌.دردونه هات حسابی بزرگ شدن و شیرین .خدا برات حفظشون کنه من باز شروع کردم اون دوتا جنین موجود توی رشت رو راا کردم و اصلا قصد انتقالشون رو ندارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
درسته.ولی حالا من میخواستم ببینم اگه آسپرین رو شب نخورم و صبح بخورم اشکالی پیش نمیاد که؟

عزیزم اصلا نگران یه شب قرص آسپرین نباش..... 

هر چند به نظرم برا آز سلفری فرقیم نداره بخوری یا قطع کنی..... 

من تو بارداریم دو ماه مجبور شدم انوکسوپارین نزنم یا شده بود تو بارداریم یه روز یادم بره انوکسوپارین نزنم..... 

این آسپرینه دیگه، حالا یه روز فرض اصلا یادت رفته بخوری به خدا انقدر استرس نداره...... 

نمیدونم چرا دکتر این قرصو بهم داده ولی دل نگران شدم نکنه مشکلی بوده و دکتر بهم نگفته چشم زینب جان ه ...

عزیزم قطعی نمیتونم بگم اما معمولا جنینهایی که گریدشون خوبه از اسپرم با دی اف آی نرمال بودن..... 

یعنی من یادمه همچین بحثی بود اون زمان که دی اف آی رو گرید اثر میذاره اما مطمئن نیستم.....

مثلا من خودم تو بارداریم با میکرو هفته اول انتقالم انواع دردهارو داشتم.....  کمردرد، پا درد، س ...

انا جون من دائم گوشی دستمه و تو نت میچرخم این خطر نداره برای انتقالم؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
اونجا که به فارسی نوشته بود *در ضمن نمونه همسر بیمار* بقیه جمله نیفتاده تو عکس  نه در مورد اس ...

نمونه همسربیمار با fna .درمورد تعداد وکیفیتش چیزی ننوشته فکرکنم‌دیگه ازمایش نمیکنن

یا رب العالمین
خخخخخخخخخ آره پس همون فکر کنم روتینش هست واسه iui هم پرد داده بود😳😳😳 عجب علاقه ایی داره ببین شم ...

اتفاقا دکتر من برا آی بو آی پرد نمیداد...... 

یعنی لااقل اون زمان که من میخواستم یه ماه بعد لاپراسکوپی برا طبیعی ترای کنم بهش گفتن نمیشه پردنیزولون شروع کنم بهم گفت اصلا همچین کاری نمیکنه و فقط برا میکرو که شانس گرفتن بالاتره این دارو رومیده و حتی برای آی یو آی هم نمیده..... 

البته دقیق جملش یادم نیست برداشت خودمو دارم از حرفاش میزنم..... 

اما خوب بعضی دکترا شاید روتینشون باشه دادن پرد و آسپرین و انوکسان و این داستانها بدون انجام آزمایش های ایمنی و انعقادی..... 

سلام عزیزم خوبی؟ ممنون عزیزم بفکرمید من انگارپریشب سردم شداینجورشده بودم دیروز خودموبستم به شیروزردچ ...

درحد بیرون رفتن وخریدکوتاه فکر نکننم کسی بگیره هرکیو دیدم یا سزکارگرفته یا تو جمع خانوادگی سعی کن خونه کسی نری کسی هم خونت نیاد.اکه دراون بوده هم کرونا نبوده منم چندشب پیش که پریود شدم لرز کردم گفتم نکنه کرونا گرفتم یشب بود تموم شد.

یا رب العالمین
سلام عزیزم ، نی نی یازده روز بدنیا اومده ، خداروشکر خوبه ، یکم زردی داشت که با قطره اوردیمش پایین ، ...

عزیزم قدم نورسیدت مبارککککککک

عزیزم ببین به عنوان تجربه خودم میگم..... 

من اون زمان یه چیز خوب از اولین دکتر کودکانی که دخترمو میبردم یاد گرفتم که واقعا خیلی خوب بوده..... 

عزیزم بهم یه قانون یاد داد اونم این بود که اگه دمای خونه بالای ۲۷ باشه بچه باید لخت تو خونه نگهداشته بشه..... 

اگه بین ۲۵-۲۶ بود یه لایه لباس نخی.... 

اگه کمتر بود دو لایه لباس نخی با کلاه... 

یادمه میگفت باید مثلا داری پوشک بچه رو عوض میکنی یهویی بچه رو از تابستون وارد زمستون نکنی..... 

تغییر یهویی دمای محیط اصلا برا بچه خوب نیست..... 

حتی قانونش این بود وارد مطبش میشدی باید یواش یواش لباساشو در میاوردی و تو سالن انتظار فقط با پوشک نگهش میداشتی..... 

دمای محیط رو برای بچه لخت تنظیم کرده بودن..... 

چون اگه با لباس نگه میداشتی بچه عرق میکرد و موقع معاینه که لباساشو در نیاوردی خوب مریض میشد...... 

یادمه اوایل که میرفتیم مادرم یا مادر شوهرم اصلا زیر بار نمیرفتن و میگفتن دکتره قاطی کرده عقلشو از دست داده و..... 

اما من این قانون رو رعایت کردم و این باعث شد عملا بچه هام سرما نخورن لااقل تو خونه خودم .... 

یکی دو باریم کهمریض شدن عملا وقتی بوده شهرستان رفتیم و عرق کردن و بعدش یخ کردن و هوا به هوا شدن... 

من کلا بچه هامو تو خونه با یه بادی رکابی بزرگ کردم تو همه اتاقلم دما سنج بود و یه جورایی هم دما بود کل خونه.....